"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

Oikeuslääketieteellisiä ruumiinavauksia tehdään tulevaisuudessa viidessä paikassa.

Ruumiinavausjärjestelyihin merkittäviä muutoksia

4 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (4 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Oikeuslääketieteellisiä ruumiinavauksia tehdään tulevaisuudessa viidessä paikassa.

Vielä viime vuoden lopussa niitä tehtiin 21 kaupungissa. Muutoksen taustalla on pyrkimys entistä parempaan laatuun ja resurssien tehokkaaseen käyttöön. Tämä tarkoittaa ruumiiden kuljettamista pitkiäkin matkoja. Myös jäljelle jäävät avauspisteet todennäköisesti ylikuormittuvat.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tavoittelee muutoksilla laatua, sanoo THL:N ylilääkäri Riitta Kauppila. – Jos meillä olisi isommat yksiköt, niin silloin olisi mahdollista myös jakaa sitä työtä tasaisemmin, ja tehdä ehkä nämä tutkimukset myös paljon paremmalla tasolla mitä voidaan jossain periferiassa tehdä, Kauppila arvioi.

Nykyinen laki THL:n johtavasta asemasta ruumiinavauksissa annettiin joulukuun 11. päivä 2009 presidentin erikoissäädöksenä, heti kun ensimmäinen kohu sikainfluenssarokotekuolemista ja narkolepsiasta alkoi nousta.  Laissa määritellään selvästi, että ” kuolemansyyn selvittämistoiminnan ohjaus ja valvonta kuuluu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle” sekä ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitos vastaa oikeuslääketieteellisestä ruumiinavaustoiminnasta.” vaikka poliisi päättää omien tapaustensa osalta, haluaako se avausta rikostutkinnallisista syistä.
Laki astui nopeasti voimaan, vain muutaman viikon erikoissäädöksen antamisesta eli 1. tammikuuta 2010.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*