- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ruotsi: ”antirasistit” ja sionistit yhteistyössä sensuurin puolesta

Ruotsissa vasemmistotaustainen ”antirasistinen” Expo-julkaisu on alkanut tehdä avointa yhteistyötä [1] äärisionistisen Simon Wiesenthal Center –lobbausjärjestön (SWC) kanssa. Tavoitteena on sensuroida ruotsalainen maahanmuuttokritiikki.

Expo ja SWC saattavat olla monen mielestä kummallinen parivaljakko, sillä edellisen poliittiset juuret ovat vasemmalla ja toisen oikealla. Niitä yhdistää kuitenkin syvä viha valkoista eurooppalaisuutta kohtaan.

”Antirasistien” ja sionistien viimeisin kohde Ruotsissa on vaihtoehtomedia Nya Tider [2], joka kirjoittaa muun muassa Euroopan pakolaiskriisistä, maailmanpolitiikasta sekä finanssi-, lääke- ja elintarviketeollisuuden vallasta.

Kuten julkaisun teemoista voi huomata, oli vain ajan kysymys, milloin SWC hyökkäisi Nya Tideriä vastaan. Suomessa samoista aiheista kirjoittanut Magneettimedia sai juutalaisjärjestön kimppuunsa jo 2013 [3].

Suomessa SWC vetosi suoraan presidentti Niinistöön. Ruotsissa juutalaisjärjestö on kohdistanut paineen pääministeri Stefan Löfveniin. SWC:n mielestä Löfvenin täytyy sensuroida Nya Tider nopeasti.

Löfvenin opeilla Suomi kuntoon? [4]

Löfven.

Ihmisoikeuksien nimissä kansallismielisyyttä vastaan

Painostus alkoi, kun juutalaisjärjestö sai tietää, että Nya Tider aikoi osallistua suosittuun kirjallisuustilaisuuteen. SWC otti Löfvenin yhteyttä ja vaati, että pääministeri estäisi lehden aikeet.

Avoimessa kirjeessään SWC:n Shimon Samuels vaati poliittista sensuuria ”ihmisoikeuksien” nimissä. SWC mustamaalasi Nya Tideriä vihjaamalla, että lehden taustahenkilöt saattavat olla ”terroristeja”.

Juutalaisjärjestön mukaan Nya Tiderin toimittajien haukkuminen ”terroristeiksi” on täysin perusteltua, koska ”terrorismi alkaa aina sanoista ja kirjoituksista”. Lisäksi sionistit uhkasivat, että mikäli Nya Tiderin toimintaan ei puututa, juutalaiset saattavat alkaa pitää Ruotsia ”vihamielisenä valtiona”.

SWC vihjasi myös, että Nya Tiderillä voi olla yhteyksiä median demonisoimaan kansallissosialistiseen Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Juutalaiset kertoivat, että tiedon lähde on ”arvostettu Expo-julkaisu”.

Kansallismielinen tutkivien journalistien yhteisö Granskning Sverige kiinnostui aiheesta ja otti yhteyttä Samuelsiin [5]. Samuels myönsi haastattelussa, että juutalaislobbaajat olivat saaneet kaiken Nya Tideriin liittyvän tietonsa Expon kautta.

Toisin sanoen äärivasemmisto teki ensin kaiken aiheeseen liittyvän tutkimustyön, minkä jälkeen juutalainen painostusjärjestö luovutti tiedot (uhkauskirjeen kera) Ruotsin pääministerille.

Expon yhteistyötä SWC:n kanssa on pidetty ironisena.

Expo väittää taistelevansa kaikenlaista ”rasismia” vastaan, mutta sillä ei ole ongelmaa avustaa juutalaisjärjestöä, jonka mielestä Israel kuuluu vain ja ainoastaan etnisille juutalaisille [6]. Upporikkaat juutalaislobbaajat käyttävät siis valkoisia antirasisteja kyynisesti pelinappuloinaan.

Aschberg. [7]

Aschberg.

Mikä on Expo?

Expon juutalaisyhteyksistä uutisoitiin viimeksi elokuussa [8], jolloin paljastui, että kansainvälisesti toimiva juutalainen talousrikollinen George Soros rahoittaa järjestön toimintaa huimilla rahasummilla.

Expo on erikoistunut rikolliseen tiedonhankintaan, maahanmuuton vastustajien julkiseen painostamiseen sekä ylläpitämään laitonta rekisteriä ideologisista vastustajistaan. Expon entinen johtaja David Magnusson myönsi 1998 Ruotsin tietosuojavaltuutetulle, ettei ryhmä ole hakenut tarvittavia lupia henkilörekisterin ylläpitoon.

Virkavalta ei kuitenkaan ole estänyt sitä keräämästä koko pohjoisen Euroopan suurinta tietokantaa vastustamistaan ihmisistä.

Expon ja ja siitä innostusta ammentavan Researchgruppenin kaltaiset järjestöt saavat Ruotsissa tehdä avoimesti yksityisyyttä ja tietoturvaa loukkaavia rikoksia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia ihmisiä vastaan.

Sorosin ohella Expo saa rahaa muun muassa pankkiirisukuun syntyneeltä juutalaiselta Robert Aschbergiltä.

Lukemattomien muiden kaltaistensa tavoin Aschberg oli nuorena ”luokkasotaa” ja avointa marxismia lietsonut bolshevikki. Ikääntyessään hän kuitenkin ymmärsi, että Euroopan kulttuurin tuhoaminen on paljon tehokkaampaa suurpääoman avulla.

 

Lue myös: Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia! [9]