- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä

Ruotsin tilastovirasto SCB:n mukaan syntyperäiset ruotsalaiset ovat nyt vähemmistö Malmössä.

0-44-vuotiaista asukkaista jo 57,5 % on ei-ruotsalaisia. Koko Malmön väestöstä ei-ruotsalaisia on 50,2 %. Ruotsissa on ollut maahanmuuttajia Euroopan ulkopuolelta jo useiden sukupolvien ajan, joten läheskään kaikki ei-ruotsalaiset eivät edes näy tilastossa.

malmo_2002_2013 [1]malmo_2002_2013_0_44 [2]

Tammikuusta lähtien Malmön kaupunki on veronmaksajilta kysymättä alkanut maksaa sosiaaliturvaa [3] myös laittomasti Ruotsissa oleskeleville siirtolaisille. Laittomat siirtolaiset ovat oikeutettuja myös asumistukeen. Liberaalien mukaan laittomat siirtolaiset ovat niin suuri onnenpotku kunnalle, että heitä kannattaa houkutella ilmaisella rahalla. Liberaalien väitteelle ei tosin ole mitään perusteita, sillä esimerkiksi 80 % Malmön somaleista ei tee töitä [4].

Vuosi sitten Ruotsissa puhkesi rajuja maahanmuuttajamellakoita, joiden aikana ruotsalaisia pahoinpideltiin ja heidän omaisuuttaan tuhottiin. Maahanmuuttajat saivat tuolloin apua myös vasemmistolaisilta. Malmön lähiöissä [5] on puhuttu jopa ulkonaliikkumiskielloista, sillä maahanmuuttajat sytyttävät usein tulipaloja ja hyökkäävät tämän jälkeen paikalle saapuvien pelastusviranomaisten kimppuun. Noin 85 % Ruotsin raiskaajista [6] on ulkomaalaistaustaisia.

David Duke kertoo videollaan ”Kuinka sionistit hajottavat ja hallitsevat” ruotsinjuutalaisista, jotka vaativat entistä kovempaa maahanmuuttoa. Juutalaiset ylpeilevät sillä, että heillä on erittäin merkittävä rooli Ruotsin muuttamisessa ei-ruotsalaiseksi.

White Genocide Project [7]