- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ruben Stillerin sionismimonologi hämmensi Yleisradiolla

Muun muassa Yleisradion Pressiklubi- ja Pyöreä pöytä –ohjelmista tuttu juutalaistoimittaja Ruben Stiller hämmensi radiossa sionistisella monologillaan.

Pyöreän pöydän keskiviikkoisessa lähetyksessä [1]oli teemana – kuten joka viikko – suomalaisten ”rasismi”, ”natsismi” ja ”fasismi” sekä suomalaisen isänmaallisuuden yleinen tuomittavuus.

Lähetystä oli ehtinyt kulua tuskin minuutin verran, kun Stiller paiskasi ensimmäisen holokaustikortin pöytään ja suositteli Ylen kuulijoita lukemaan kirjoja, jotka kertovat ajasta, jolloin ”natsismi oli nousemassa Euroopassa”.

Tästä innostuneena juontaja Pauli Aalto-Setälä suositteli lukemaan myös kulttuurimarxisti Tapio Tammisen ideologisen pamfletin Kansankodin pimeämpi puoli [2], jossa väitetään lysenkolaisesti [3], että perinnöllisyystiede on huuhaata.

Toimittaja Kaarina Hazard puolestaan mainosti Suomalaiset fasistit –kirjaa [4], joka valkopesee suomalaisten kommunistien historiaa sekä esittää kommunistista vallankaappausta vastustaneet kansalaisjärjestöt rikollisina.

Tämän jälkeen raati alkoi keskustella puolustusministeri Jussi Niinistön [5] mahdollisesta ”fasismista” sekä yleisemmin suomalaisesta ”rasismista”.

Palestiina-solidaarisuus on pelkkä trendivillitys

Ohjelma alkoi suistua perinteisiltä raiteiltaan puolessa välissä, kun keskustelun aiheeksi nousi Irakin sota. Stillerin mukaan Suomessa järjestettiin suuria Irakin sodan vastaisia mielenosoituksia siksi, että Yhdysvaltojen presidentti George W. Bush oltiin onnistuttu demonisoimaan taitavasti.

Hieman myöhemmin tarkoilla poliittisilla tuntosarvilla varustetut kuulijat vakuuttuivat jo siitä, että olisi vain ajan kysymys, milloin Stiller tulisi pudottamaan I-pommin. Juutalaistoimittaja alkoi näet arvostella kummalliseen äänensävyyn ”vasemmistolaisia”, joilla on ”valikoiva moraali” ja jotka ”poimivat vain tietyt kirsikat solidaarisuuskakusta”.

Aluksi Stiller ei suostunut tarjoamaan konkreettisia esimerkkejä ”valikoivasta moraalista”, vaikka kaikille oli selvää, että nyt puhuttiin juutalaista identiteettipolitiikkaa. Stiller totesi, että häntä ”ottavat aivoon” ne, jotka valitsevat solidaarisuuden kohteet ”muodin mukaan”. Palestiinan raa’an juutalaismiehityksen [6]vastustaminen on jonkinlainen ikiteinien trendivillitys, jolle ei ole inhimillisiä tai poliittisia perusteita.

Keskusteluun osallistuneet Hazard ja Anu Koivunen totesivat seuraavaksi hämmentyneen naiivisti, etteivät he ”tarkkaan ymmärtäneet” mistä juutalainen Stiller kierrellen ja kaarrellen oikein puhui. Toimittajat alkoivat hämillään pallotella vaihtoehtoisia selityksiä Stillerin avautumiselle. Mietittiin esimerkiksi, liittyikö Venäjä [7] jotenkin aiheeseen.

Lopulta tuskastunut Stiller ei enää kyennyt pitämään painetta sisällään: ”Meitä ohjaa sellaiset puolitietoiset ajatukset,” hän totesi ja jatkoi: ”Mä oon jonkin sortin vasemmistosionisti.” Stiller kertoi, että häntä suututti, että Israelin vallanpitäjiltä käytännössä edellytetään korkeampaa moraalia kuin ”arabidiktaattoreilta”.

Stillerille rakkaiden Israelin ja Yhdysvaltojen liittolaisvaltio Saudi-Arabian kuningasperheen sijaan hän mainitsi nimeltä vain kaksi ”arabidiktaattoria”, jotka molemmat on murhattu lännen sotilasoperaatioissa jo vuosia sitten: Saddam Hussein [8] ja Muammar Gaddafi [9].

Lévy on tahtonut ottaa kaiken kunnian Gaddafin murhasta. [10]

Israel-vastaiset arabihallitsijat vainoavat Stilleriä haudankin takaa.

Saddam Hussein halusi nationalistisen talousjärjestelmän. [11]

Diktatuuri käy – kunhan se on sionistinen?

Stiller ei suostunut kritisoimaan Persianlahden nykyisten arabidiktatuurien ihmisoikeusrikoksia. Johtuikohan tämä siitä, että maat ovat käytännössä liittoutuneet Israelin ja Amerikan kanssa? Hussein ja Gaddafi kalvavat Stillerin sielua vielä haudastakin käsin, sillä he olivat aitoja uhkia [12] juutalaisvaltion ylivallalle.

Stillerin Israel-manifesti ei liittynyt mitenkään ohjelman muihin puheenaiheisiin, eikä hän antanut purkauksensa aikana muille puheenvuoroa. Vaivaantuneet kollegat eivät tahtoneet jatkaa keskustelua, vaan puheenaihetta vaihdettiin pian Stillerin lopetettua.

Tapauksesta teki mielenkiintoisen se, että suomalaisten veronmaksajien euroista nauttiva Stiller on pakolaiskriisin [13] puhjettua sättinyt sekä televisiossa että radiossa maahanmuutosta huolestuneita suomalaisia viikko toisensa jälkeen.

Hän kuitenkin loukkaantuu heti, jos joku kritisoi rakasta juutalaisvaltiota [14], joka tekee DNA-testejä maahanmuuttajille, steriloi mustia etiopianjuutalaisia ja toteuttaa kymmeniä vuosia jatkunutta etnistä puhdistusta! Eikö tämä ole kaksinaismoralismia?

Vajaa vuosi sitten [15] Stiller kertoi halveksuvansa suomalaisen julkisen keskustelun tasoa niin paljon, ettei hän enää tahdo käydä Israelin toiminnasta julkista dialogia. Sen sijaan monologit, joissa muut toimittajat eivät uskalla esittää kritiikkiä, ovat näemmä edelleen sallittuja.

Mikä pahinta, me veronmaksajat palkitsemme Stillerin jokaisesta hänen monologistaan Yle-veroa [16] maksamalla.

 

Lue myös: Mistä Ruben Stiller ei tahdo puhua? [17]