- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Rothschild myöntää uudessa haastattelussa sukunsa roolin Israelin perustamisessa

Sionistit viettävät tänä vuonna niin sanotun Balfourin julistuksen 100-vuotisjuhlavuotta. Tasan sata vuotta sitten upporikkaat juutalaispankkiirit ja -lobbaajat käskivät Britannian hallitusta lahjoittamaan Palestiinan juutalaisille.

Israelin entinen suurlähettiläs Daniel Taub haastatteli juutalaisen talousrikollissuvun [1] patriarkkaa, ”lordi” Jacob Rothschildia, osana sionistien ”Balfour 100” –juhlakampanjaa. Rothschild kehuskeli harvinaisen avoimesti sukunsa kyvyllä korruptoida hallituksia.

Rothschild itse kutsuu Israelin perustamista ja Balfourin julistusta ”ihmeeksi”, jonka tapahtumiseen ei moni uskonut. Ajatus siitä, että Palestiina puhdistettaisiin etnisesti ei-juutalaisista vain siksi, että sionistit niin tahtoivat, oli todellakin useimpien eurooppalaisten mielestä röyhkeydessään naurettava.

The Times of Israelin mukaan [2] Rothschild ei ole koskaan aiemmin puhunut julkisuudessa Britannian ulkoministerin ja juutalaisen pankkiirisuvun korruptoituneesta suhteesta. Koko Rothschildin nimi on länsimaissa tabu, sillä pelkkä sukunimen mainitseminen synnyttää heti valtavasti juutalaisvastaisuutta.

Valtamedian mukaan Rothschildien poliittinen valta on pelkkä ”antisemitistinen myytti”, vaikka jopa valtavirtaiset taloushistorioitsijat myöntävät kysyttäessä, että Rothschildit ovat kiristäneet eurooppalaispoliitikkoja jo satoja vuosia valtionlainojen avulla. Jacob Rothschildin uusi Balfour-haastattelu onkin vain piste i:n päälle.

Jacob Rothschild totesi haastattelussa, että Palestiinan ryövääminen oli ”uskomattoman opportunismin tulosta”. 1900-luvun alussa Israelin perustamisen puolesta lobannut kansainvälinen sionistijohtaja Chaim Wiezmann matkusti Englantiin, jossa hän tapasi ulkoministeri Arthur Balfourin sekä joukon Rothschildejä.

Jacob Rothschild kertoi, että hänen teini-ikäinen serkkutyttönsä Dorothy de Rothschild oli ”vannoutunut” sionisti, joka osallistui aktiivisesti brittipoliitikkojen taivutteluun. Jacobin mukaan Weizmann pääsi juuri Dorothyn kautta brittipolitiikan ytimeen.

Ehkä kohteliaisuussyistä Rothschild jättää kertomatta sen, miten teinityttö oli tarkalleen ottaen onnistunut voittamaan vanhoista miehistä koostuvan poliittisen eliitin ”suosion” puolelleen.

Pankkiirien rooli Israelin perustamisessa ei ole toki uusi tieto. Kuten olemme uutisoineet [3], Hollannissa paikallinen juutalaisjärjestö raivostui 2015 kustantamolle, kun lukiolaisten historiankirjassa oli kerrottu rehellisesti, että juutalaiset pankkiirit lahjoivat Britannian päättäjät, jotta maa luovuttaisi Palestiinan sionisteille. Kiusallista tosiasiaa ei olisi saanut kertoa nuorisolle, jottei näistä kasvaisi ”antisemitistejä”.

balfour [4]

Korruptio ei pysähtynyt Israelin perustamiseen

Kun Israelin kohtalo oli sinetöity, kääntyi Rothschildien huomio Euroopassa orastaneeseen taloudelliseen nationalismiin, joka uhkasi vakavasti suurten liike- ja investointipankkien tulevaisuutta.

Yhden parhaista Rothschild-historiikeista kirjoittanut Arnold Leese siteeraa kirjassaan Gentile Folly: the Rothschilds [5] ”paroni” Victor Rothschildin Daily Express –haastattelua 28.4.1937, jossa Hitleriä vihannut juutalaispankkiiri puhui järkkymättömällä varmuudella ”tulevasta sodasta” jo kaksi vuotta ennen toisen maailmansodan syttymistä!

Rothschildit, heidän kollegansa sekä heidän korruptoimansa brittipoliitikot tuhosivat Kolmannen valtakunnan siksi, että Hitler tahtoi kansallistaa pankkitoiminnan [6] eli irtaantua kansainvälisten koronkiskojen vallasta. Mikäli Hitlerin malli olisi levinnyt maailmalle, olisivat Rothschildit menettäneet kaiken valtansa ja rahansa.

Pankkiireja palvellut brittipääministeri Winston Churchill totesikin [7], että ”Saksan anteeksiantamaton rikos ennen toista maailmansotaa oli maan pyrkimys vapautua kansainvälisestä kauppajärjestelmästä sekä pyrkimys luoda uusi vaihdantamekanismi, joka olisi tuhonnut globaalin finanssisektorin kyvyn tehdä voittoa”.

Korruptio ei suinkaan päättynyt toiseen maailmansotaan ja Israelin perustamiseen. Sen sijaan korruptio on nyt vahvempaa kuin koskaan, minkä osoittavat esimerkiksi artikkelimme ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [8]”, ”Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa [9]” sekä ”Euroopan unioni, pankkieliitin mätä ja korruptoitunut sydän [10]”.

 

Lue myös: Benjamin Freedman: juutalaisen sisäpiirin hylännyt loikkari 1 [11], 2 [12], 3 [13]