”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Australiassa rokotusohjelma aiotaan ottaa uuteen tarkasteluun.

Rokotteet otsikoissa ympäri maailmaa

11 ääntä, keskiarvo: 3,91 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 3,91 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 3,91 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 3,91 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 3,91 / 5 tähteä 5 (11 ääntä, keskiarvo: 3,91)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Australiassa rokotusohjelma aiotaan ottaa uuteen tarkasteluun.

Tartuntatauti-ekspertti Peter Collignon australialaisesta yliopistosta (ANU) kehottaa tarttumaan asiaan.
– Vertailimme Kanadasta ja HongKongista saatua dataa tavallisella tai kausiflunssarokotteella rokotetuista. Heillä näyttää olevan kaksinkertainen riski saada sikainfluessa verrattuna niihin, jotka eivät ole saaneet kausi-influenssarokotetta, sanoo Collignon.

ANU:n mikrobiologien mukaan se on vastakkaista sille, mikä rokotteiden tarkoitus on, miten niiden pitäisi toimia.
– Rokotteista näyttää saavan pienemmän suojan kuin itse taudin sairastaminen. Sairastamalla saa vastustuskyvyn myös saman taudin muunnoksiin, jopa hyvin erilaisiin viruksiin.
Collignon ehdottaa, että Australian terveysviranomaiset ja poliittiset päättäjät ottavat rokotteiden hyöty-haittasuhteen uudelleen tarkasteltavaksi.

Japanissa on keskeytetty lääkejätti Pfizerin pneumokokki- ja meningiittirokote Prenavarin sekä toisen lääkejätin Sanofin Hib-rokotteen käyttö ainakin neljän lapsen kuoltua.

Lähteet:

http://www.abc.net.au/worldtoday/content/2011/s3155272.htm
http://www.bloomberg.com/news/2011-03-07/japan-stops-use-of-pfizer-sanofi-vaccines-on-four-deaths-1-.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Joni Uunila

Yksi kommenti

  1. Rokotteet otsikoissa ympäri maailmaa! Mites meillä Suomessa? THL suosittelee jälleen tyttöjen rokottamista kohdunkaulasyöpää vastaan. Rokotteessa on ilmennyt kaikenlaisia ”tarkoituksella siihen ympättyjä myrkkyjä,” esim. steriloi rokotettuja ym mielipuolisia sivuvaikutuksia. On se kumma juttu kun tuo naispuolinen ihminen on aina tulilinjalla, niinkuin nyt nämä vielä lapsen kengissä kulkevat tytöt. Onko rokotteista todellista hyötyä muka kohdunkaulasyövän estämiseksi, sillä lukemani mukaan se ei ole edes tarkoitettu kyseiseen rokotteeksi vaan juurikin ster. jne

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*