- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Rokotetut vs. ei-rokotetut

Jos haluat todella tietää rokotteiden tehokkuudesta, ei kannata tuijottaa lääketeollisuuden rahoittaman WHO:n tai kansallisen terveydenhuollon raportteja.

Väestörekisterien ja vakuutusyhtiöiden data paljastaa mielenkiintoisia seikkoja.

Suomessa vuoden 1986 polioepidemiassa uhreja oli kuusi, ja kaikki heistä olivat saaneet rokotteen poliota vastaan. Kuolemantapauksia oli yksi henkilö, ja hän oli saanut viisi rokotusta.

Ensimmäisen maailmansodan aiheuttama ravinnon ja lämmön puute teki heikentyneestä väestöstä helpon uhrin mille tahansa kulkutaudille.

Pelätty Espanjantauti, joka riehui vuosina 1918–1921 ja tappoi yli 20 miljoonaa henkilöä, näyttäisi saaneen alkunsa keltakuumetta vastaan annetusta rokotteesta.

Tuberkuloosia on esiintynyt eri aikoina. Vuosien 1880–1960 ja 1900–1960 välisinä ajanjaksoina tuberkuloosikuolemien lukumäärä eri maissa putosi; tämä tapahtui ennen kuin BCG otettiin käyttöön. Pääasiassa sitä näyttää esiintyvän maissa tai olosuhteissa, joissa elinolot ovat muutenkin heikentyneet.

Tuhkarokon, influenssan ja hinkuyskän suhteen asia on samoin: tartuntojen määrä putosi 90–600% eri maissa ennen rokotteiden käyttöön ottoa. Pääasiallinen syy näyttäisi olevan parantunut hygienia ja ravitsemustilanne.

Mikä tahansa vieras proteiini, joka rokotteen mukana esitellään mille tahansa immuunisysteemille tuottaa vasta-aineita. Nämä vasta-aineet ovat allergisoivia; se ei kuitenkaan tarkoita, että olisit saanut immuniteetin.

Ja kuitenkin vasta-aineiden muodostuminen on ainoa kriteeri, jolla tutkijat arvioivat rokotteiden tehokkuutta.

Jäävuoren huippu

Sivuvaikutusten – kuten kuolema, kätkytkuolema, allergiat ja erilaiset rappeuttavat sairaudet – selvittämiseksi on hyvä pohtia hetki sitä, että WHO:n vuonna 2009 julkaiseman raportin mukaan alle viisivuotiaiden lasten kuolemat lisääntyivät kehittyneissä maissa 32 prosenttia rokotteiden takia.

Sen jälkeen kun flunssarokote tuli Yhdysvalloissa pakolliseksi, alle viisivuotiaiden lasten influenssakuolemat lisääntyivät 90 prosenttia (WHO 2008).

Kolmoisrokote DPT:n (kurkkumätä-hinkuyskä-jäykkäkouristus) käyttöönotto lisäsi kätkytkuolemien määrää 0,9 prosentista 69 prosenttiin, kertoi Journal of Neurology, 1982, nro.32.

Keliakia, Crohnin tauti ja erilaiset suolistosairaudet ovat lisääntyneet 0,1 prosentista 3 prosenttiin tuhkarokkorokotteen takia, mikä on 300 prosentin lisäys.

Diabetes on lisääntynyt Euroopassa rokotetuilla lapsilla 200 prosenttia kymmenessä vuodessa. Rokottamattomilla esiintyminen on pysynyt ennallaan eli 10 tapausta per miljoona lasta.

Vuodesta 1978 vuoteen 1986, DPT -rokotteiden käyttöönoton jälkeen diabetes lisääntyi Iso-Britanniassa yksinään 300 prosenttia.

Ja tämä on vain jäävuoren huippu.

Kun lapsi sairastuu, siitä yleensä syytetään geneettisiä häiriötiloja, ei immunisoinnin sivuvaikutuksia. Vanhemmat syyttelevät itseään ja esi -isiään, koska eivät tiedä rokotteiden vahingoittavan geneettistä materiaalia. Jo nyt Brasiliassa joiltain lapsilta on kadonnut kromosomeja.

Mitähän huominen tuo tullessaan?

Rokotetut sairaampia kuin rokottamattomat

  • Genevessä toimiva Cochrane-instituutti julkaisee vuosittain riippumattomia raportteja. Cochrane -instituutin julkaisut vahvistavat johtopäätöksiä.
  • Influenssarokotteen tehokkuus (2006): Ei ole.
  • BCG -rokotteen tehokkuus (1996–1999): Ei ole .
  • Sikotautiepidemia 2006 (USA): 92 % sairastuneista oli rokotettuja, 8 % rokottamattomia.
  • Vesirokkoepidemia 2004 (USA): 97 % sairastuneista rokotettuja, 3 % rokottamattomia.
  • Hinkuyskäepidemia 2008 (USA): 90 % sairastuneista rokotettuja, 10 % rokottamattomia.
  • Tuhkarokkoepidemia USA (1985): 99 % sairastuneista rokotettuja, 1 % rokottamattomia.