"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Roistovaltio-Libyan suvereeni muodonmuutos

4 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 5 (4 ääntä, keskiarvo: 4,50)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

2000-luvun alkaessa länsimaiden tekemällä roistovaltioiden listalla olivat Somalia, Iran, Irak, Libanon, Sudan, Syyria ja Libya, kaikki maita, joissa on öljyä ja muita luonnonvaroja. Asialle piti tehdä jotain, olihan länsimailla aikeet rakentaa roistovaltioiden maille Greenstream Pipeline-putki, jolla maiden maakaasu siirretään Eurooppaan. Washingtonille se sopi hyvin, kunhan maille pakotetaan vapaakauppasopimus.

Pommitusten jälkeen entisestä roistovaltiosta ja terroristien pesäpaikasta Libyasta tuli salonkikelpoinen yhdessä yössä: Libya avasi kauppansa Yhdysvalloille ja Euroopan Unionille.

Yhtäkkiä terroristivaltion kanssa solmittiin kauppasopimuksia: angloamerikkalaiset solmivat ase- ja energiasopimuksen, ranskalaiset ja saksalaiset asesopimuksen, Ranska ydinvoimasopimuksen…

Libyassa luvatuista reformeista huolimatta ei  politiikassa tai ideologioissa ole tapahtunut mitään muutosta. Demokraattisella reformilla tarkoitettiinkiin tosiasiassa sitä, että Libya hyväksyy vapaakaupan ja uusliberaalin talouspolitiikan sellaisena kuin Yhdysvallat, Ranska, Saksa ja britit haluavat.

Media uskotteli, että presidentti Nicholas Sarkozy oli käynyt Libyan kanssa neuvotteluja myös ihmisoikeuskysymyksistä Libyan kenraali Gaddafin kanssa. Gaddafi itse sanoi, ettei ihmisoikeusasioita edes mainittu.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*