- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Reuters: Juutalainen Goldman Sachs –pankki johtaa Trumpin maahantulolain vastaista liikettä!

Kuten eilen uutisoimme [1], Donald Trumpin säätämät uudet maahantulolait ovat raivostuttaneet erityisesti valehtelevaa valtamediaa. Nyt myös Amerikan megapankit vaativat juutalaisen Goldman Sachsin johdolla lakien kumoamista.

Kulttuurimarxistit ja globalistit ovat vuosikymmenten ajan oikeuttaneet yhteiskuntaa rappeuttavan toimintansa vetoamalla ”demokraattisiin” arvoihin. Nyt globalistit vaativat kuitenkin yhteen ääneen, että demokraattisesti virkaan äänestetyn presidentin säätämä laki on kumottava kaikkien kansanvallan periaatteiden vastaisesti! Demokratia on hyve vain silloin, kun kansa äänestää kulttuurimarxisteja valtaan.

Valtavirtainen Reuters uutisoi, että juutalainen rikollispankki Goldman Sachs on ottanut Wall Streetilla ohjat käsiinsä maahantulolain vastaisessa kampanjoinnissa. Goldman oli 2007–2008 kansainvälisen finanssikriisin pääsyyllisiä [2].

Reutersin uutinen on otsikoitu: ”Goldmanin toimitusjohtaja johtaa Wall Streetia taistelusssa Trumpin matkustuslakia vastaan [3]”. Goldmanin toimitusjohtaja on juutalainen Lloyd Blankfein, joka tuki vaalien aikana näkyvästi Hillary Clintonia. Vaalien jälkeen Goldman hyppäsi nopeasti voittajan puolelle [4] ja on pyrkinyt korruptoimaan Trumpin hallituksen. Mutta onko korruption hammas ollut Goldmanin näkökulmasta tarpeeksi terävä?

Reutersin mukaan Blankfein oli ensimmäinen Wall Street –pankkiiri, joka uskaltautui hyökkäämään presidentin päätöstä vastaan. Piilaakson liberaalit teknologiafirmat ovat kritisoineet Trumpia äänekkäästi julkisuudessa, mutta Wall Street pyrki viimeiseen asti painostamaan Trumpia hiljaa kulissien takana.

Vastustajat ovat kutsuneet maahantulolakeja ”muslimikielloksi”. Niin sanottujen vastajihadistien mukaan juutalaiset ovat valkoisten luotettavimpia liittolaisia ”taistelussa lännen islamisaatiota vastaan”. Nyt Wall Streetin juutalaisimman pankin juutalainen pomo kannustaa muitakin pankkeja lobbaamaan maahantulolain kumoamisen puolesta!

Reuters uutisoi, että Blankfein lähetti työntekijöilleen ääniviestin, jossa hän totesi, että ”monikulttuurisuus on Goldmanin menestyksen kulmakivi” ja että uusi laki saattaa häiritä pankin toimintaa huomattavasti, mikäli laki jää voimaan.

Blankfein julisti, että Goldman ”ei voi tukea tällaista politiikkaa”, sillä pankki on ”sitoutunut monikulttuurisuuteen [5]”. Goldman ei usko demokratiaan, vaan pankki on tottunut siihen, että se saa aina lopulta tahtonsa läpi rahan, velan ja koronkiskonnan avulla.

Reuters painottaa, että pankit ovat edelleen varovaisia sanojensa kanssa siksi, että ne pelkäävät suututtavansa Valkoisen talon.

Trump on luvannut purkaa pankkisääntelyä [6] eli tehdä tietyistä talousrikoksista jälleen laillisia, mikä on ollut pankkien mielestä herkullinen suunnitelma. Mikäli pankit hyökkäävät nyt liian korskeasti presidentin kimppuun, voivat koronkiskojat jäädä nuolemaan lopulta näppejään.

goldman sachs johtaa matukampanjaa [7]juutalaisetmonikulttuurisuus [8]

Goldman johtaa muita pankkeja

Goldmanin esimerkistä rohkaistuneena myös muut rikollispankit alkoivat karjua monikulttuurisuuden sotahuutoja.

Kansainvälisestä huumekaupasta [9] ja Obaman hallituksen nimitysskandaalista [10] tunnettu Citigroup kertoi olevansa ”huolissaan” uusista laeista. Pankki väitti, että ilman maahanmuuttoa se ei voi edistää ”talouskasvua [11]”.

Bank of American toimitusjohtaja puolestaan kertoi olevansa riippuvainen ”monikulttuurisista yhteistyökumppaneistaan”. Myös juutalaisten ja sionistien johtama [12] JPMorgan ilmoitti pöyristyneensä [13] uusista laeista: ”Me ymmärrämme, että maamme, taloutemme ja hyvinvointimme ovat vahvoja juuri siksi, että olemme monikulttuurisen maailman ympäröimä.”

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Goldman [14] ja JPMorgan [15] ovat investoineet miljoonia siihen, että Euroopan rajat pidetään auki. Kyse on järjestelmällisestä valkoisia vastaan suunnatusta kansanmurhapolitiikasta [16].

Reuters yritti haastatella myös muun muassa riskipääomayhtiö Blackstone Groupin toimitusjohtajaa, juutalaista Stephen Schwarzmania. Schwarzman ei kuitenkaan tahtonut antaa haastattelua. Reutersin mukaan hiljaisuus johtuu todennäköisesti siitä, että Trump on yksittäisillä Twitter-kirjoituksillaan onnistunut jo heiluttamaan yhtiöiden osakekursseja, joten monet yhtiöt ovat peloissaan.

Googlen juutalaisen perustajan, Sergey Brinin, luotto oman yhtiönsä menestykseen on kuitenkin niin vahva, että Brin osallistui mielenosoituksiin, joissa hän käski yleisöä huutamaan iskulauseita kuten ”Pakolaiset ovat tervetulleita!” ja ”Ei maahantulokieltoa, ei muuria!”.

Vaikka monikansalliset jättiyhtiöt vaativat rajojen täydellistä avaamista, kyselyiden mukaan [17] valtaosa amerikkalaisista kannattaa Trumpin uutta lakia. Tämä on loistava suoritus ottaen huomioon, että kaikki mielipidevaikuttajat julkkiksista sanomalehtiin ovat valehdelleet kansalle, että maahanmuuton rajoittaminen johtaa maailmanloppuun.

Goldmanin johtamaa Wall Street –kapinaa on pidetty äärimmäisen tekopyhänä, sillä Israelissa yhtiö kannattaa täysin toisenlaista väestöpolitiikkaa. Kuten olemme uutisoineet [18], Goldman rahoittaa esimerkiksi rikollisia juutalaissiirtokuntia, jotka kannattavat miehitetyn Palestiinan etnistä puhdistusta väkivalloin.

Goldman on puhunut viime päivinä hurskastelevaan sävyyn yhtiön ”arvoista”, vaikka sitä pidetäänkin yleisesti Amerikan moraalittomimpana pankkina. Vain muutamia vuosia sitten Goldman synnytti esimerkiksi 250 miljoonan ihmisen kansainvälisen nälänhädän [19] keinottelemalla röyhkeästi raaka-ainemarkkinoilla.

Nyt Goldman vaatii Amerikkaa avaamaan rajansa ihmisille, jotka pankki itse ajoi nälkäkuoleman partaalle! Turvapaikkaturisteja ei elätettäisi Goldmanin vaan tavallisten veronmaksajien selkänahasta revityillä dollareilla.

Lisää sotilaita Lähi-itään ja pakolaisia länteen!

Maahantulolakikeskustelua on muutenkin ympäröinyt ällöttävä kaksinaismoralismi. Kuten eilen uutisoimme, juutalainen senaattori Chuck Schumer alkoi vuodattaa televisiolähetyksessä krokotiilinkyyneleitä niiden siirtolaisten puolesta, jotka eivät uusien lakien nojalla pääse Yhdysvaltoihin.

Kukaan ei ottanut Schumerin ”itkua” tosissaan, sillä vain muutama vuosi sitten sama juutalainen vaati [20] palestiinalaislasten näännyttämistä, koska palestiinalaiset eivät ”usko Tooraan” eivätkä kannata sionismia!

Schumerin ja Blankfeinin tavoin muutkin Amerikan johtavat juutalaisvoimat ovat ottaneet äänekkäästi kantaa ”monikulttuurisuuden” ja avoimien rajojen puolesta. Suuret juutalaisjärjestöt ovat esimerkiksi väittäneet, että syyrialaisten ”turvapaikanhakijoiden” [21] käännyttäminen olisi ”uusi holokausti”.

Samalla suuret sionistijärjestöt lobbaavat sen puolesta, että Syyrian sotaa jatketaan [22], kunnes Israelin vihaama presidentti Bashar al-Assad on saatu syrjäytettyä. Israel itse ei tahdo ottaa ei-juutalaisia pakolaisia vastaan [23].

Valkoisten eurooppalaisten ja amerikkalaisten on siis jatkossakin sodittava Lähi-idässä sionismin puolesta sekä huolehdittava kaikista sotapakolaisista, jotta Israel voisi pysyä rotupuhtaana juutalaisvaltiona.

 

Lue myös: Goldman Sachs painostaa Italiaa pelastamaan rikollispankit ja pysymään EU:ssa [24]