- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Raportti: perussuomalaisten tukema Saudi-Arabia rahoittaa Saksan ääri-islamisteja

Vastikään julkisuuteen vuodettu tiedusteluraportti [1]vahvistaa, että Israelin ja Yhdysvaltojen liittolainen Saudi-Arabia tukee aktiivisesti väkivaltaisia ääri-islamisteja esimerkiksi Saksassa.

Uutinen sai paljon huomiota Berliinin rekka-autoiskun [2] vuoksi. Valtamedia ja poliittinen eliitti ovat kuitenkin perinteisesti pyrkineet lakaisemaan saudien terrorismikytkökset maton alle, koska saudit tekevät tiivistä yhteistyötä sionistien kanssa.

Raportista uutisoivat ensimmäisenä valtavirtaiset saksalaismediat Süddeutsche Zeitung ja Norddeutscher Rundfunk, joiden edustajat pääsivät tutustumaan tekstiin. Raportin kerrotaan olevan peräisin Saksan BFT- ja BND-tiedustelupalveluilta.

Tiedustelupalveluiden mukaan väkivaltaista ääri-islamismia levittävät Saudi-Arabian hallituksen ohella myös Persianlahden maat [3] Kuwait ja Qatar, jotka ovat myös sionistien ja länsimaiden tärkeitä liittolaisia Lähi-idässä. Ei ihmekään, ettei alueen terrorismiongelmaa ole kyetty ratkaisemaan!

Raportissa todetaan, että väkivaltaista ääri-islamia levitetään arabihallitusten rahoittamissa moskeijoissa ja islamkouluissa. Samaan verkostoon kuuluvat myös pyhää sotaa saarnaavat uskonnolliset johtajat sekä käännyttämiseen pyrkivät järjestöt.

isis_saudi-620x330 [4]

Israel-rakkaus edellyttää tukemaan ääri-islamismia

Saksan tiedustelupalvelut uskovat, että Saudi-Arabia on liittolaistensa kanssa luonut ”pitkän tähtäimen strategian”, jolla ne pyrkivät ”lisäämään vaikutusvaltaansa” Euroopassa.

Erityisen vaarallisina järjestöinä raportti pitää Saudi Muslim World League-, Sheikh Eid Bin Mohammad al-Thani Charitable Association- sekä Kuwaiti Revival of Islamic Heritage Society –nimisiä järjestöjä, joista viimeinen on kielletty monissa maissa al-Qaida-yhteyksien vuoksi.

Saksalaistiedustelun mukaan väkivaltaista ääri-islamismia levittävillä järjestöillä on erittäin vahvat siteet kotimaidensa hallituksiin, minkä vuoksi niillä ei ole puutetta pikkurahasta tai poliittisesta tuesta.

Jotkut epäilevät, että saksalaistiedustelu vuosi raportin tarkoituksella julkisuuteen, jotta Saksan hallitus lopettaisi asekaupan Saudi-Arabian kanssa.

Asekauppa puhutti myös Suomessa tänä keväänä, kun ”maahanmuutto-” ja ”islamkriittisenä” puolueena profiloitunut perussuomalaiset jäi Jussi Halla-ahon johdolla kiinni Saudi-Arabian tukemisesta [5].

Perussuomalaiset tukevat ääri-islamismia siksi, että (kuten todettua) Persianlahden alueen islamistivaltiot ovat liittoutuneet Israelin kanssa [6]. Sionismi pakottaa perussuomalaiset tukemaan järjestöjä, jotka pykevät edistämään Euroopan ”islamisaatiota”.

Saudit ovat myöntäneet [7] tukeneensa ääri-islamismia aiemmin, mutta he kiistävät tietysti nykyiset yhteydet. Yhteyksien myöntäminen olisi erityisen noloa Yhdysvalloille ja EU:lle, jotka saudeja tukemalla ruokkivat kansainvälistä terrorismia.

 

Lue myös:

Halla-aho – Putinin salaliiton uhri? [8]
Perussuomalainen puolustusministeri: Suomi kouluttamaan Assadia vastustavia terroristeja [9]