- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranskassa juutalaisia kääntyy ääri-islamismiin: ”Isisin tuhovoima on vakuuttavaa”

Israel National News (INN) uutisoi mielenkiintoisesta trendistä: Ranskassa useat juutalaisnuoret kääntyvät ääri-islamistiterroristeiksi. Lehden mukaan vieraantuminen länsimaisesta kulttuurista yhdistää ryhmiä.

INN:n uutisotsikko on tyly: ”Ranskan juutalaisia kääntyy islamiin ja liittyy jopa Isisiin [1]”. Lehti kertoo, että Ranskan juutalaisjohtajat ovat avoimesti myöntäneet, että ”huolestuttavan monet” juutalaiset ovat kääntyneet islamiin.

”Antisemitismin vastaisen” lobbausjärjestön johtaja Sammy Ghozlan kertoi INN:lle saaneensa tietoa jopa kokonaisista perheistä, jotka ovat kääntyneet islamisteiksi:

”Keskustellessaan sefardijuutalaisten nuorten kanssa monet muslimivärvääjät houkuttelevat heitä kääntymään muisuttamalla muslimien ja juutalaisten yhteisestä taustasta.

Heidän mielestään muslimit ja juutalaiset ovat ranskalaisten kristittyjen vastavoima.

Historiallisesti tässä ei ole mitään uutta, sillä jo 700-luvulla Espanjan juutalaiset auttoivat muslimiarmeijat tunkeutumaan kotimaahansa (1 [2], 2 [3]).

Ghozlanin mukaan juutalaisten Isis-mielenkiinnolle on myös paljon raadollisempi syy – ääri-islamistien tuhovoima:

”Ghozlan lisäsi, että toinen islamin ja Isisin vetovoimatekijä [juutalaisnuorten silmissä] on se, että Isis on tehnyt näyttäviä terrori-iskuja länsimaita vastaan.

Nuorison mielestä Israelista on tullut aiempaa heikompi, joten heidän on helpompi samastua Isisin menestykseen.

Eli kun Israel ei kansainvälisten pakotteiden vuoksi uskalla murhata niin paljon palestiinalaisia siviileitä kuin joskus aiemmin, tuntuu Isis houkuttelevammalta?

INN:n mukaan kyse ei ole hetken mielijohteesta, vaan monet juutalaiset ovat liittyneet Isisiin sen jälkeen, kun he ovat matkustaneet islamistijärjestön valloittamille alueille ja nähneet, millaista elämä kalifaatissa käytännössä on.

french-jews1 [4]

Magneettimedian lukijoita uutinen tuskin yllättää, sillä olemme kirjoittaneet laajasti Israelin ja ääri-islamistien lämpimistä suhteista [5]. Israel käyttää ääri-islamisteja työkalunaan sodassa arabinationalismia [6] vastaan.

Israelin rooli ääri-islamismin nousussa ei ole ainoastaan välillinen. Syyrian sisällissodan [7] myötä valtamediakin (muun muassa The Wall Street Journal [8]) on joutunut myöntämään, että juutalaisvaltio antaa suoraa tukea al-Qaidan kaltaisille terroristijärjestöille.

Israel tarjoaa [9] terroristeille niin aseita kuin huoltoapua. Daily Mail julkaisi hiljattain videon [10], jossa israelilaiskommandot pelastavat haavoittuneen ääri-islamistin Syyriassa. Terroristit saavat hoitoa israelilaissairaaloissa, kunnes he ovat taas taistelukunnossa.

 

Lue myös:

Miksi juutalaisista rituaalimurhista ei uskalleta puhua? [11]
Juutalainen rabbi Ariel: ”Kristityt ja muslimit tapettava!” [12]