- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranskan tiedustelujohtaja: monikulttuuriset raiskaukset voivat johtaa sisällissotaan

Muun muassa terrorisminvastaiseen toimintaan ja kyberturvallisuuteen erikoistuneen ranskalaisen tiedustelupalvelun johtaja Patrick Calvar totesi julkisesti [1], että pakkomonikulttuurisuus voi johtaa sisällissotaan.

DGSI-tiedustelujohtaja Calvar kertoi poliittisesti äärimmäisen epäkorrektista ennustuksestaan Ranskan parlamentin komissiolle.

Eurooppalainen valtamedia on toistanut pakolaiskriisin puhkeamisesta lähtien mantraa, jonka mukaan kasvanut terrorismin uhka johtuu valkoisen yhteiskunnan ”rakenteellisesta rasismista”, joka sortaa vähemmistöjä ajaen nämä epätoivoisiin tekoihin.

Calvarin mukaan syy-yhteys on todellisuudessa päinvastainen: terrorismi ja ääri-ilmiöt yleistyvät hänen mukaansa maahanmuuttajien eikä valkoisten vuoksi. Calvar esitti, että ”ääriajattelu kasvaa nyt kaikkialla” maahanmuuttajien suorittamien raiskausrikosten vuoksi.

DGSI-johtajan mielestä esimerkiksi ranskalainen yhteiskunta on jo ”veitsenterällä”, jolloin yksikin terrori-isku voi johtaa laajamittaiseen yhteenottoon ”äärioikeiston” (eli maahanmuuttoa vastustavien kansalaisten) ja siirtolaisten välillä: ”Olemme sisällissodan kynnyksellä.”

Sisällissodan uhka on Calvarin mukaan jo paljon varsinaisten terrori-iskujen uhkaa suurempi. Kun merkittävä osa kansasta kääntyy pakkomonikulttuurisuutta vaatinutta korruptoitunutta eliittiä vastaan, voivat kaikki yhteiskunnan koheesiota kannatelleet rakenteet murtua.

Eliitin käsikassarana työskentelevän Calvarin mukaan yhteiskunnallisesti räjähdysherkkä tilanne on hyvä tekosyy ”estää kaikkien näiden järjestöjen toiminta”, millä hän ilmeisesti viittaa myös maahanmuuton vastustajiin.

Virkavalta pelkää siis maahanmuuton ajavan yhteiskunnan sisällissotaan, mutta maahanmuuton sijaan poliisi pyrkii estämään järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa vaativien liikkeen toiminnan!

soros-migrants [2]

Sama kehitys kaikkialla Euroopassa

Saksan ja Britannian viranomaiset ovat antaneet vastaavia varoituksia. Brittiläinen entinen SIS-johtaja Richard Dearlove on kertonut pelkäävänsä eurooppalaista ”kansannousua”, mikäli nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan ei puututa.

Saksassa turvallisuusasiantuntijat ovat puolestaan kertoneet Angela Merkelille, että avoimien rajojen politiikka radikalisoi nyt maan perinteisesti rauhanomaista keskiluokkaa.

Vastaava ilmiö on myös tuttu Suomesta, jossa poliisi ja valtamedia ovat tehneet kaikkensa, jotta tiedot laittomien siirtolaisten tekemistä raiskauksista eivät leviäisi tavallisen kansan tietoon. Kuten hiljattain uutisoitiin [3], seksuaalirikollisuus Suomessa on kolminkertaistunut vain muutamassa kuukaudessa siirtolaistulvan vuoksi. Poliisin ja lehdistön tiedotuspimennon vuoksi käytännössä kaikki raiskausuutiset jäävät kuitenkin sensuurin hampaisiin.

Tammikuussa uutisoimme [4], että Unkarissa arvostettu taloustieteilijä tohtori László Bogár on myös ennustanut eurooppalaista sisällissotaa. Bogárin mukaan vaarallisimpia raiskaajia ovat kuitenkin monikansalliset pankit, jotka ovat häikäilemättömästi ajaneet pakkomonikulttuurisuuden politiikkaa länsimaihin.

Bogár totesi tuolloin, että pakolaiskriisi on kansainvälisen eliitin järjestelmällisesti toteuttama hanke. Bogár linjasi, että hankkeen tarkoituksena on tuhota kaikki inhimillisyyden ja hyveellisyyden rippeet, jotka Euroopasta ovat vielä jäljellä. Eliitin tavoitteena on ”tuhota valkoinen eurooppalainen ihminen”.

Taloustieteilijän mukaan on tärkeä huomata, että eliitti on aloittanut Euroopan tuhoamisen mantereen vauraimmista ja perinteisesti parhaiten järjestäytyneistä yhteiskunnista, kuten Saksasta ja Ruotsista.

Tämän tarkoituksena on psykologisesti lamaannuttaa alueen heikommat valtiot ennen kuin ne ehtivät aloittaa toimenpiteitä maahantunkeutumisen kontrolloimiseksi.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaiskriisin todelliset syylliset [5]