- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranskan nationalistipuolue aloittaa yhteistyön homojen kanssa?

Ranskan suurin ”kansallismielinen” puolue Front National (FN) lipuu yhä kauemmas alkuperäisistä periaatteistaan. Puolueen uusin aluevaltaus on homojen ”oikeudet”.

Homojen ”oikeuksien” puolesta toimivissa painostusjärjestöissä työskentelevä Sébastian Chenu on liittynyt Front Nationaliin. Chenu on osa FN:n perustamaa koaltiota, jonka tavoitteena on laajentaa puolueen kannattajapohjaa. Chenu on Ranskan homojen ja ”transsukupuolisten [1]” asiaa ajavan GayLib-järjestön perustaja. Aiemmin hän kuului kapitalistiseen UMP-puolueeseen, mutta erosi siitä, sillä hänen mukaansa puolue ei ajanut homojen asiaa. Ilmeisesti FN ajaa.

gaylib-logo-360x270 [2]

FN:n linjanmuutos on herättänyt kummastusta, sillä Ranskassa kansallismielisyys on aina perustunut vahvasti perinteiselle ydinperheajatukselle. Viime vuonna ympäri maailmaa uutisoitiin, että pariisilainen 78-vuotias kansallismielinen Dominique Venner ampui itsensä Notre Damen katedraalissa protestina Ranskan liberaalia homoavioliittolakia vastaan.

FN on viime vuosina tuhonnut kovalla kädellä Ranskan kansallismielistä aateperintöä. Puolue ei enää uskalla puhua juutalais- tai holokaustikysymyksistä, [3] kuten se teki vielä Jean-Marie Le Penin ollessa johtaja. Puolueen nykyinen johtaja Marine Le Pen on mennyt naimisiin juutalaissionisti Louis Aliotin kanssa [4]. Aliot on nykyään myös puolueen varapuheenjohtaja. 2011 hän matkusti Israeliin pyytämään puolueelleen vaalitukea sionisteilta. Haaretzin mukaan Aliot oli ylpeä siitä, että hän oli historian ensimmäinen FN-poliitikko, joka vieraili juutalaisvaltiossa. Aliotin mukaan FN:n on keskityttävä yhä tiukemmin ”islamisaation” torjumiseen. Aliotin esimerkillä myös muita sionisteja on alkanut hakeutua FN:n ytimeen, tunnetuimpana Aymeric Chauprade.

Kun FN:n ”vanha kaarti” korvattiin juutalaisilla ja sionisteilla, alkoi puolueen koko poliittinen ohjelma kokea suuria muutoksia. Puolueen ”kehitys” muistuttaa erehdyttävällä tavalla perussuomalaisten [5] valintoja. Kaikki rivijäsenet FN:ssa eivät vieläkään kannata Chenun kaltaisten ihmisten rekrytointia, mutta puoluejohto on tehnyt kantansa selväksi. 2011 Marine Le Pen julisti [6]: ”Olimme sitten […] heteroseksuaaleja tai homoseksuaaleja, kristittyjä, juutalaisia tai muslimeja, niin olemme ennen kaikkia ranskalaisia.” Mikäli ranskalaisuus voi tarkoittaa mitä tahansa, mitä arvoa koko käsitteellä on? Tähän ei sionistisella oikeistopopulistilla ole vastausta.

 

Lue myös:

Älä naura! Se on juutalaisvastaista! 1 [7], 2 [8], 3 [9]
Poliittisen korrektiuden alkuperä [10]
Kulttuurisota kovenee [11]