- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranskalaismiehelle ehdoton vankeustuomio holokaustin tutkimisesta

Ranskalainen entinen matematiikanopettaja Vincent Reynouard on saanut kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion ”holokaustin [1]” kriittisestä tutkimisesta. Reynouard on ollut jo lukuisia kertoja aiemmin oikeudessa syytettynä samasta asiasta.

Professori Robert Faurissonin [2]ohella Reynouard on Ranskan tunnetuimpia holokaustirevisionisteja. Sekä Faurisson että Reynouard ovat poliisin, tuomioistuimen ja juutalaisjärjestöjen jatkuvan painostuksen kohteena tutkimustyönsä vuoksi.

Oikeudessa Reynouard vetosi ilmaisunvapauteen. Hänen mukaansa kriittisen holokaustitutkimuksen kieltävä ranskalainen Gayssot-laki on perustuslain vastainen, joten sen perusteella on epäoikeudenmukaista tuomita kansalaisia. Kommunistien ja järjestäytyneiden juutalaisten säätämän Gayssot-lain [3] nojalla laitonta kyseenalaistaa edes niitä Nürnbergin sotarikostuomioistuimen tuomioita (esimerkiksi Katynin metsän joukkomurha), joiden todenperäisyyden valtavirtainen historia on sittemmin kumonnut.

Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen perustamiskirjan [4] artiklassa 19 todetaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse teknisiä todisteita tuomioidensa perusteiksi.” Artiklassa 21 puolestaan sanotaan: ”Tuomioistuin ei tarvitse todisteita asioista, jotka ovat yleisesti tiedossa langettaakseen näiden perusteella tuomioita.” Lähtökohdat Nürnbergissä saksalaisille langetetuille tuomioille ovat siis kaikkia objektiivisen historiantutkimuksen ja tieteen periaatteita vastaan. Reynouardin mukaan on kestämätöntä, että historiantutkijoita suljetaan vankilaan siksi, että he ovat tutkineet asioita, joita poliittinen eliitti kieltää tutkimasta.

Auschwitz-gateway-631.jpg__800x600_q85_crop [5]

Oikeudenkäynnin keskiössä oli Reynouardin tuottama video, jossa kyseenalaistetaan väite, että saksalaiset olisivat murhanneet järjestelmällisesti juutalaisia toisen maailmansodan aikana. Videolla Reynouard myös toteaa, että on hölmöä lähettää edelleen ranskalaiskoululaisia ”opintomatkoille” Auschwitzin keskitysleirille [6] tekemään yleiseurooppalaisia katumisharjoituksia. Reynouardin mukaan koulujen Auschwitz-opetus on aivopesua.

Syyttäjä oli vaatinut vuoden ehdotonta vankeustuomiota, joka on yleisin tuomio holokaustin kyseenalaistamisesta Ranskassa. Tuomarin mukaan Reynouardista oli kuitenkin tehtävä varoittava esimerkki kaikille historiantutkijoille, joten tuomio kaksinkertaistettiin. Monissa Euroopan maissa pedofiilit ja raiskaajat saavat huomattavasti holokaustirevisionisteja kevyempiä tuomioita.

Reynouardin täytyy maksaa myös vahingonkorvauksia kolmelle sionistijärjestölle. Tunnetuin näistä on juutalainen lobbausryhmä LICRA. LICRA perustettiin 1927 äärivasemmistolaisen murhaaja Sholom Schwartzbardin tueksi. Schwartzbard oli monien muiden Euroopan äärivasemmistolaisten tavoin [7] juutalainen. Hän murhasi Pariisissa maanpaossa olleen ukrainalaisen valtiomiehen Symon Petliuran, jota hän piti ”antisemitistinä”. Juutalaiset järjestivät murhan jälkeen massiivisen kampanjan Schwartzbardin puolesta ja väittivät murhaajaa viattomaksi antisemitismin uhriksi.

Kampanjan pohjalle rakentui LICRA, joka on nykyään Ranskan järjestäytyneiden juutalaisten tehokkain ase kansalaisten sananvapautta vastaan. LICRA:n synty muistuttaa paljon Amerikan juutalaisten Anti-Defamation Leaguen [8] alkuaikoja. Anti-Defamation League syntyi puolustamaan juutalaista tehtaanjohtaja Leo Frankia, joka raiskasi ja murhasi valkoisen alaisensa Mary Phaganin.

LICRA on CRIF:n ohella Ranskan vaikutusvaltaisimpia juutalaisjärjestöjä, jotka vaativat aktiivisesti rajoituksia sananvapauteen. CRIF on esimerkiksi vaatinut valtamediaa sensuroimaan [9] uutisointiaan Israelin suorittamista sotarikoksista. Kun televisiokanava France 2 näytti materiaalia, jossa israelilaissotilaat tappavat palestiinalaislapsi Mohammed Al-Duran, syytti CRIF kanavaa antisemitismistä.

Monia Vincent Reynouardin Youtube-videoita on tekstitetty englanniksi. Alla muutamia niistä.

Reynouard ja hänen yhdeksänlapsinen perheensä olivat vaikeuksissa jo ennen vankeustuomiota, sillä ”sananvapauden” ranskalainen lippulaiva Charlie Hebdo [10]oli aloittanut säälimättömän oikeustaistelun historiantutkijaa vastaan. Aiheesta kirjoitettiin Magneettimediassa tammikuussa [11]:

Tuoreella videollaan (joka on Youtubessa englanniksi tekstitettynä) Reynouard kertoo kuinka Charlie Hebdon toimitus käytännössä pilasi historiantutkijan elämän poliittisista syistä. Vain muutamia viikkoja ennen Pariisin ammuskelua lehden johtoon kuuluva Laurent ’Riss’ Sourisseau onnistui junailemaan Reynouardille tuomion, joka on ajanut tämän henkilökohtaiseen konkurssiin: Reynouard joutuu maksamaan yhteensä noin 90 000 euroa sakkoina ja vahingonkorvauksina. Riss syytti historiantutkijaa ’väärentämisestä’, sillä 2006 tämä oli käyttänyt julkaisussaan noin kymmentä kuvaa Riss’n kirjasta. Tuomio tuli täytenä yllätyksenä, sillä etukäteen asianajajat luulivat, ettei Reynouardin tarvitsisi maksaa euroakaan korvauksia; revisionistisen materiaalin levikki on näet toistaiseksi erittäin vaatimaton. Kirjaa myytiin käytännössä ystävältä ystävälle.

Riss ei siis saanut Reynouardin kirjan vuoksi huonoa julkisuutta, vaan hän päätti tuhota Reynouardin elämän siksi, että tämä tekee aktiivisesti työtä juutalaisten yhteiskunnallisen hegemonian murtamiseksi Euroopassa. Ennen kaikkea Charlie Hebdo alkoi vainota Reynouardia siksi, että tämä on kiistänyt lehden edustaman kulttuurimarxilaisen maailmankuvan tärkeimmän myytin – holokaustin.

"Juutalainen". [12]

”Juutalainen”.

Ranskassa on käsitelty viime päivinä myös toista juutalaisia puhuttanutta rikosta. Alkuviikosta poliisi sai kiinni [13] itse teossa 73-vuotiaan miehen, joka oli töhrinyt ihmisten autoja maalaamalla niihin sanan ”juutalainen”. Kiinniotettu ja hänen vaimonsa olivat itse tehneet aiemmin poliisille rikosilmoituksia kohtaamastaan ”antisemitismistä”. ”Antisemitististen” viestien kirjoittaja olikin siis itse juutalainen, joka uskoi voivansa edistää omia poliittisia päämääriään syyttämällä ranskalaisia juutalaisvastaisuudesta.

Juutalaiset ”False flag” –rikokset osuivat erittäin kriittiseen ajankohtaan, sillä Charlie Hebdon jälkeen ainakin toistasataa kansalaista on pidätetty (ja osa heistä jo tuomittu) Ranskassa muun muassa juutalaisia ärsyttäneiden vitsien kertomisesta [14]. Oli siis onni, että todellinen syyllinen jäi kiinni rysän päällä. Jos poliisi olisi pidättänyt väärän henkilön (esimerkiksi valkoisen ranskalaisen), oltaisiin tätä voitu syyttää nykyranskalaisen oikeuskäytännön mukaisesti juutalaisvastaisesta terrorismirikoksesta. Juutalaisia on saatu usein kiinni [15] niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa hakaristien maalaamisesta juutalaisten omaisuuteen. Hakaristigraffitien on julkisuudessa väitetty kuvastavan kantaväestön patologista vihaa juutalaisia vastaan ja sitä, että ”antisemitismi nostaa jälleen päätään”.


Hakaristivandalismia vuodelta 2012.

 

Lähde: CODOH Forum