- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranskalainen islamprofessori: Eurooppa lähestyy sisällissotaa maahanmuuton vuoksi

Monet meistä ovat jo syvästi huolissaan siitä, kuinka massamaahanmuutto Lähi-idästä ja muslimimaista Pohjoismaihin ja Eurooppaan luovat yhä väkivaltaisempia etnisiä ja uskonnollisia konflikteja.

Ranskalainen islamprofessori korostaa nyt, että sisällissota Euroopassa on todennäköinen seuraus massamaahanmuutosta.

Gilles Kepel, valtiotieteen professori yhdestä Ranskan arvostetuimmista yliopistoista, on syvästi huolissaan massamassamaahanmuutosta Eurooppaan.

Kepel muistuttaa, että yhä useammin terrori-iskut Euroopassa ovat merkki siitä, että ääri-islamistit [1] käyvät jo sisällissotaa, joka liittyy terroristien uskontoideologiaan.

Kepel toteaa, että kasvava ryhmä äärimuslimeja ei halua ottaa vain Eurooppaa, mutta myös poistaa islamin maltillisempia voimia.

Nämä niin sanotut “maltilliset” muslimit on usein vaikea paikantaa, koska he eivät useinkaan osoita mieltään vastaan tai muutoin ota etäisyyttä islamisaatioon ja islamiin liitettyyn terrorismiin, jota esiintyy Euroopassa.

pegida-ranska-calais-2-768x635 [2]

Kepel ennustaa, että kasvava ryhmä Euroopassa, jota hän nimittää “jihadsukupolveksi”, tulee todennäköisesti jatkamaan terroritekoja Euroopassa.

Hän myös korostaa, että jihadismin tavoite Euroopassa ei ole saada aikaan poliittista muutosta vaan provosoida vihaa muslimeja kohtaan eurooppalaisissa maissa.

Tavoitteena on lisätä radikaalien muslimien määrää ja osuutta jyrkästi, mikä puolestaan johtaa muslimien terroritekojen lisääntymiseen ja sitten vähitellen veriseen sisällissotaan.

Kepel mainitsee, että kolmannen sukupolven muslimimaahanmuuttajista näyttää tulevan entistä radikaalimpia kuin toisen sukupolven, jotka puolestaan ovat enemmän radikalisoituneita kuin ensimmäisen sukupolven muslimimaahanmuuttajat.

Siten jokainen uusi muslimimaahanmuuttajien sukupolvi on radikaalimpi kuin edellinen, joka Kepelin mukaan on resepti tuleville verisille yhteenotoille.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä [3].