- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Rajuja rotumellakoita Yhdysvalloissa

Musta väestö on Yhdysvalloissa käyttänyt Michael Brown -nimisen jengiläisen kuolemaa tekosyynä ryöstelylle, kaupunkien tuhoamiselle ja pahoinpitelyille. Yhdysvalloissa juutalaismedia [1] on asettunut mellakoitsijoiden puolelle ja syyttää valkoisia mustien rikollisuudesta.

Missourin osavaltiossa sijaitsevan Fergusonin kapungin mustat syyttävät poliisia Brownin ”teloittamisesta” viime viikonloppuna, ja jopa presidentti Barack Obama on lähtenyt mediasirkukseen mukaan. Valtamedia on niellyt paikallisten mustien tarinat ”teloituksesta” ilman kritiikkiä. ”Asiantuntijalähteenä” on käytetty esimerkiksi erittäin puolueellista juutalaisten perustamaa mustien NAACP-painostusjärjestöä [2]. Poliisin mukaan Brown kävi kuitenkin virkamiehen kimppuun [3] ja yritti riistää tältä aseen, minkä vuoksi kamppailu johti jengiläisen kuolemaan.

Mike Brown tekemässä jengimerkkejä. [4]

Michael Brown tekemässä jengimerkkejä.

On vähintäänkin ironista, että valtamedia esittää mustat rauhaa rakastavina yhteiskunnan uhreina samalla, kun nämä ryöstelevät, pahoinpitelevät ja tuhoavat kaupunkeja edesmenneen Brownin kunniaksi. Mustat jopa tulittivat poliiseja kohti, kun nämä tutkivat paikkaa, jossa Brown kuoli. Mustat ovat myös kannustaneet toisiaan Twitterissä tuhoamaan ja ryöstelemään etenkin alueilla, joissa valtaosa väestöstä on valkoisia.

Mitä valtamedia sanoisi, jos valkoiset nuoret kehottaisivat toisiaan sosiaalisessa mediassa polttamaan ja hajottamaan mustien omaisuutta? Todennäköisesti mediat vaatisivat suojelupoliisin budjetin kymmenkertaistamista. Mustien ollessa kyseessä media sen sijaan vaatii poliisin toimintavaltuuksien rankkaa rajoittamista.

riot-in-white-neighborhoods [5]Screen-Shot-2014-08-11-at-9.23.09-AM [6]Screen-Shot-2014-08-11-at-9.26.05-AM [7]Negro-Looting-Liquor-Bottles [8]
Fergusonin valkoisen väestön määrä on ollut jo vuosia laskussa. Kyse on niin sanotusta White flight [9] -ilmiöstä, jossa valkoiset muuttavat monikulttuurisilta alueilta paikkoihin, joissa rikollisuus on matalampaa ja valtaosa väestöstä valkoista.

On mielenkiintoista, että silloin, kun mustat ovat syyllisiä väkivaltarikoksiin, valtamedia pyrkii viimeiseen asti piilottamaan heidän rotunsa suurelta yleisöltä. Kun Brownin kaltainen jengiläinen sen sijaan kuolee harvinaisissa olosuhteissa, on hänen rotunsa kaiken uutisoinnin polttopisteessä. Median poliittiset motiivit ovat selvät. Tapauksesta uutisointi muistuttaa puolueellisuudessaan George Zimmermanin ja Trayvon Martinin tapausta [10]. NBC News -kanava esimerkiksi väärensi Zimmermanin puhelun hätäkeskukseen, jotta Trayvon Martinin kuolema saatiin vaikuttamaan ”rasistiselta” rikokselta. Lisäksi valtamedia valehteli yleisölle, että Zimmerman olisi ollut ”valkoinen”, vaikka todellisuudessa hän oli itsekin latinona etnisen vähemmistön edustaja.

Lue myös: Englannin poliisi valmistautuu maahanmuuttajamellakoihin [11], Rodun ja psykopatian yhteydestä [12], Valkoiset mustia älykkäämpiä? [13]