- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen!

Helsingin juutalainen seurakunta kutsui 15.3. tiloihinsa Mordechai Kedarin. Keren Hayesod – Magbit –nimisen Israelin tukijärjestön varainkeruutapahtuman pääpuhuja Kedar sokeerasi viime vuonna, kun hän ehdotti palestiinalaissotilaiden omaisten raiskaamista [1].

Vaikka Kedar on kansainvälisesti hyvin kiistelty ja tunnettu hahmo, ei hänen Suomen-vierailustaan ole kotimaisessa mediassa juuri kirjoitettu. Se olisi eittämättä luonut huonoa julkisuuskuvaa Suomen juutalaisyhteisölle, joka on tänä vuonna yrittänyt irtisanoutua Israelin [2]rikollisesta politiikasta ja onnistunut haalimaan 100 000 euron potin ilmaista julkista rahaa [3]. Keren Hayesod –tapahtumasta kirjoitetaan kuitenkin Suomen juutalaisten HaKehila-lehden tuoreimmassa 1/2015 –numerossa.

Kedarin mukaan paras lääke esimerkiksi Hamasin sotilaita vastaan olisi tietoisuus, että juutalaiset saattaisivat raiskata [4]kuolleiden palestiinalaistaistelijoiden siskot ja äidit. Kedar kertoi tietävänsä, että ehdotus kuulostaa kauhealta länsimaisiin korviin. Sionistiprofessorin mukaan kostoraiskaukset kuitenkin kuuluvat Lähi-idän kulttuuriin, joten ideaa olisi syytä punnita. Kedar on työskennellyt tiedustelutehtävissä sekä arabijärjestöjä että sionisminvastaisia israelilaisakateemikkoja vastaan. Hieman raiskauslausunnon jälkeen Europe Israel Press Association (EIPA) –lobbausryhmä kutsui Kedarin puhumaan Brysseliin ja kutsui tätä ”islamin sukupuolikysymysten asiantuntijaksi”. Kukaan sionistijärjestöstä ei vaatinut Kedaria vastuuseen järkyttävistä lausunnoistaan.

hakehila151 [5]

HaKehila 1/2015.

Myöskään Suomen juutalaisyhteisölle Kedarin verenhimoinen seksuaalifilosofia ei vaikuta muodostavan ongelmaa. HaKehila-lehden mukaan ”tohtori” Kedar esitelmöi Suomen juutalaisille 15.3. ”Lähi-idän arabikansoista ja niiden mentaliteetista ja arvomaailmasta”. Huomaa, että kaksi viimeistä sanaa ovat yksikkömuodossa. Jo tämä puhuu puolestaan: HaKehilan mukaan Lähi-idän arabikansat ovat ilmeisesti yksi geneerinen kokonaisuus, jolla on yksi mentaliteetti ja arvomaailma. Libanonilainen pieni siviilityttö ja Israelin rinnalla Syyriaa vastaan sotiva murhanhimoinen ISIS-terroristi [6] ovat lopulta yhtä – arabeja, jotka muodostavat peruuttamattoman uhan alueen juutalaisille. Mikäli joku kirjoittaisi juutalaisista samaan yleistävään sävyyn länsimaissa, olisi kiihotussyyte lähellä.

Ennen Kedaria juutalaisseurakunnalle puhui juutalaisvaltio Israelia edustava suurlähettiläs Dan Ashbel, jonka mukaan Israel ei syntynyt YK:n ansiosta vaan siksi, että juutalaiset ovat verrattoman ahkeria kansakunnan rakentajia. Tämän jälkeen Ashbel panetteli kaikkia Lähi-idän arabeja laiskoiksi: ”Vastaavia ’national-building’-ponnisteluja ei palestiinalaisten ja heidän johtajiensa kohdalla ole tähän päivään mennessä ollut nähtävissä,” Ashbel ivasi HaKehilan mukaan. Miksi Ashbel ja Suomen juutalaisyhteisön virallinen julkaisu tahtovat jatkuvasti halventaa palestiinalaisia? Suosittelemme Ashbelia tutustumaan tekstiimme ”Professori: Juutalaiset pakottavat Palestiinan köyhyyteen [7]”. Syyt palestiinalaisten ahdinkoon ovat selvät.

Sauli Niinistö ja Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel Helsingin juutalaisjohtajien seurassa. [8]

Sauli Niinistö ja Israelin suurlähettiläs Dan Ashbel Helsingin juutalaisjohtajien seurassa. HaKehila 1/2015.

Raiskauskohun pyörteistä selvinnyttä Kedaria HaKehila luonnehti ”korkeatasoiseksi pääpuhujaksi”. Kedarin mukaan Israelin ja palestiinalaisten rauhanponnistelut ovat yliarvostettuja, eikä rauha edes johtaisi Lähi-idän yleisen tilanteen paranemiseen. On parempi jatkaa palestiinalaisten alistamista kuten tähänkin asti. Kedarin mukaan kansallisvaltio ei ole arabeille ”luonteenomainen” järjestelmä eikä palestiinalaisille tulisi siksi antaa omaa valtiota. Kedarin mukaan palestiinalaiset eivät kykene järjestäytymään kylliksi – he eivät ole yhtä kehittyneitä kuin juutalaiset. Joku voisi kutsua tällaista ajattelua rasistiseksi. Kedarin mielestä vain juutalaisilla on oikeus hallita miehitettyä Palestiinaa.

Suomen juutalaisten HaKehila-lehti ei kritisoi Kedarin arabivastaista rasismia vaan myötäilee hänen jokaista lausuntoaan. HaKehilan artikkelin lopussa palestiinalaisia verrataan vielä Sisilian ja Napolin mafiaperheisiin! On kummallista, että juuri HaKehilan taustavaikuttajat tekevät jatkuvasti Suomessa rikosilmoituksia, jos Israelia tai sionistisia lobbausjärjestöjä vastaan esitetään edes mietoa kritiikkiä. Sen sijaan palestiinalaisten vertaaminen mafiaan on ilmeisesti täysin hyväksyttävää.

Viime kesänä julkaisimme artikkelin ”Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille [9]”, koska valtamedia Helsingin Sanomien johdolla pyrki suojelemaan järjestäytyneitä juutalaisia Israelin kansanmurhapolitiikan [10] synnyttämältä julkiselta vihalta. Esimerkiksi Helsingin Sanomat väitti, että kansainvälisellä juutalaisyhteisöllä ei ole mitään tekemistä Israelin kanssa. Uusimman HaKehilan avoin sionismi, militarismi ja palestiinalaisvastaisuus osoittavat kuitenkin, että juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat [11] valehtelee.

HaKehila 1/2015. [12]

HaKehila 1/2015.

Kedar-tekstin lisäksi Israelia käsitellään lukuisissa uuden HaKehilan artikkeleissa. Artikkeleissa Israel on aina oikeassa ja muut väärässä. Pahin on tietysti Iran, joka ei tosin ole hyökännyt Israelin jatkuvista salamurhaprovokaatioista huolimatta ketään vastaan yli 200 vuoteen [13]. Artikkelissa ”Sanat jotka johtivat murhaan” palestiinalaisia syytetään epäsuorasti al-Qaidan ja ISIS:n terrori-iskuista. Jackie Jakubowski kirjoittaa: ”On käynyt yhä selvemmäksi, että viime vuosina näkemämme kehitys on pyyhkinyt pois juutalaisvihan ja Israelvihan [sic] välisen rajan – molemmissa on kyse antisemitismistä eikä mistään muusta.” Leena Eronen puolestaan kirjoittaa HaKehilaan, että ”antisionismi on antisemitismiä”. Kuinka Suomen juutalaisyhteisö aikoo vastaisuudessa enää irtisanoutua Israelin politiikasta?

Kaikki näyttäytyy tragikoomisessa valossa, kun lehden raakaa sisältöä vertaa sen pääkirjoitukseen. Tekstissään ”Pyhistä pyhin sananvapaus” Dan Kantor kirjoittaa Charlie Hebdosta [14] ja tietenkin Magneettimediasta. Kantorin mukaan Magneettimedian olemassaolo on paljastanut yhteiskunnan ”haavoittuvuuden”. Kantor ilmeisesti luulee, että mikäli kolmen vanhan artikkelimme tuomiota ei kumota korkeimmassa oikeudessa, joutuu Magneettimedia lopettamaan. Näin ei tietenkään ole. Kantor kirjoittaa, että Magneettimedian sivuilla ”lietsotaan juutalaisvihaa”, vaikka lehden toimitusta ei aikapäiviin ole kuulusteltu epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Ehkä Kantor soveltaakin Erosen oppia siitä, että Israel-viha on juutalaisvihaa?

HaKehila 1/2015. [15]

HaKehila 1/2015.

Niin tai näin, Kantorin ja hänen ystäviensä tulisi siivota oma tonttinsa ennen muiden arvostelemista. Viimeistään raiskauskohu-Kedarin kutsuminen Helsinkiin ja avoimen halveksuva kirjoittelu arabeista HaKehilassa osoittaa, että viranomaisten olisi paras kääntää huomio pikkuhiljaa pois Magneettimediasta ja keskittyä suurempiin ongelmiin.

 

Arvi Pihkala