"Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella."

Voltaire

Rahastusta lääkkeillä: lääkäri määräsi kemoterapiaa ilman syytä

17 ääntä, keskiarvo: 4,53 / 5 tähteä 517 ääntä, keskiarvo: 4,53 / 5 tähteä 517 ääntä, keskiarvo: 4,53 / 5 tähteä 517 ääntä, keskiarvo: 4,53 / 5 tähteä 517 ääntä, keskiarvo: 4,53 / 5 tähteä 5 (17 ääntä, keskiarvo: 4,53)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhä useammin paljastuu tapauksia, joissa lääkäri tai onkologi on tehnyt syöpädiagnoosin vaikka potilas on terve. Rikoksen motiivina on lääkkeiden myynnillä saavutetut taloudelliset edut. Nyt kun heidän tapauksensa paljastuvat, he joutuvat oikeuden eteen rikoksistaan ja valansa rikkomisesta sekä kohtaamaan uhrinsa.

 

Farid Fata, tunnettu michiganilainen syöpälääkäri myönsi oikeudessa tehneensä tarkoituksenmukaisesti väärän syöpädiagnoosin terveille ihmisille. Nyt hän joutuu kohtaamaan uhrinsa. Fata myönsi määränneensä potilailleen kemoterapialääkkeitä taloudellisen edun vuoksi. Fata myönsi syyllistyneensä terveydenhuoltorikokseen, rahanpesuun ja petolliseen toimintaan.

Hän myös totesi olleensa tietoinen siitä, että syöpähoidot olivat “tarpeettomia” ja “liiallisia”. On ilmeistä, että tri Fata oli vain sukkanukke ja osa suurempaa operaatiota, lähes 35 miljoonan dollarin Medicare-huijausta, missä valtiota laskutettiin miljoonista tarpeettomista onkologisista ja hematologisista hoidoista.

Tri Farid Fatan odotetaan kuulevan kunniansa tällä viikolla. Hänet on määrä tuomita maanantaina, 6. heinäkuuta 2015.

Alicia Taylor kertoo Fatan hoitaneen äitiään Eunicea syövän vuoksi.
“Hän antoi hänelle [äidille] liian paljon lääkkeitä. Nytkään, tänäkään päivänä en ole varma siitä, oliko hänellä edes syöpää,” Taylor kertoo.

Hän kertoo kohtaamisen tuntuvan haastavalta, joten hän jättää menemättä oikeuteen tuomionantopäivänä.

“Haluan että hän saa mitä ansaitsee. Kun hän [äitini] kuoli sinä päivänä, hän ei koskaan saapunut sairaalaan sanomaan mitään,” nainen jatkaa.

“Monet näistä häikäilemättömistä lääkäreistä käyttäytyvät kuin liikemiehet, vailla omaatuntoa. Ainoa ero on siinä, että luotat heihin ja lasket terveytesi heidän varaansa – erittäin vaarallinen yhdistelmä, kun mukana liikkuu raha,” sanoi tri Sayed Mohammed, eläköitynyt syöpälääkäri, joka myöntää havainneensa ilmiön yli vuosikymmentä varhaisemmin.

Geraldine Parkin kertoo, että hänen täytyy olla paikalla, sillä hän aikoo antaa asianomistajalausunnon tapaukseen liittyen.

“Haluan olla vahva ja katsoa häntä silmiin, kuten hän katsoi meitä silmiin ja valehteli – paitsi etten minä valehtele,” nainen toteaa.

Parkin kertoo, että Fata antoi hänen miehelleen Timille lymfoomahoitoja liian usein.
“Tällä hetkellä hänen immuunijärjestelmänsä ei toimi, hän sairastelee jatkuvasti. Hänellä myös esiintyy usein kivun tunnetta luissa. Hän on masentunut,” nainen kertoo.

Syyttäjä vaatii tri Fatalle elinkautista vankeustuomiota. Fatan puolustusasianajajat ovat pyytäneet, että hänet tuomitaan 25 vuoden vankeusrangaistukseen.

 

Kemoterapia ei paranna vaan tuhoaa

Kemoterapia edistää kasvaimen kasvua sekä nostaa pitkän tähtäimen kuolleisuutta. Suurin osa kemoterapiapotilaista joko kuolee tai kärsii tautien kourissa seuraavat 10-15 vuotta hoidon jälkeen. Hoidot tuhoavat heidän immuunijärjestelmänsä, edistävät neurokognitiivisen suorituskyvyn rappeutumista, häiritsevät hormonijärjestelmän toimintaa ja aiheuttavat myrkytysoireita elimissä ja aineenvaihdunnassa. Potilaat ovat käytännössä jatkuvasti sairaana, kuolemaansa saakka. Syöpäteollisuus marginalisoi turvallisia ja tehokkaita hoitomuotoja, ja samalla mainostaa patentoituja, kalliita ja myrkyllisiä lääkkeitä, joiden riskit ylittävät edut huomattavasti. Tämän he osaavat parhaiten, ja he tekevät sen rahan tähden, yksinkertaista mutta totta.

Syy sille, miksi viiden vuoden selviytymisennustetta käytetään, johtuu siitä, että useimmiten syöpäpotilaiden tila lähtee huononemaan tämän ajan jälkeen. Asia on poikkeuksellisen huono bisnesten kannalta, ja syöpäteollisuus tiedostaa sen. He eivät voisi ikinä tuoda julki todellisia lukuja, joiden mukaan 97 % metastaattisten syöpien pitkän aikavälin hoidoista epäonnistuu. Jos he julkaisisivat pitkän aikavälin (yli 10 vuotta) tilastotietoja niistä tapauksista, joissa syöpiä on hoidettu kemoterapialla ja joista tulisi ilmi objektiiviset tiedot kustannus-hyötysuhteista, vaikutuksesta immuunijärjestelmään, elämänlaadusta, sairastavuudesta ja kuolleisuudesta, kävisi selväksi että kemoterapian vaikutus syövästä selviytymiseen on vähäinen tai olematon. Yksikään riippumaton tutkimusryhmä ei ole suorittanut moista tutkimusta koko kemoterapian historian aikana. Ainoat tutkimukset ovat tulleet teollisuuden rahoittamilta instituutioilta ja tiedemiehiltä, eikä yksikään näistä tahoista ole ottanut tutkimuksissaan kattavasti huomioon esitettyjä muuttujia.

Miksikö? Raha, ahneus ja voitot ajavat syöpäteollisuutta, ei mikään muu. Syöpäteollisuuden täytyy hylätä totuus syövän hoidossa, sillä taudin hävittäminen katkaisisi rahantulon. Ei ole olemassa yhtenäistä tahoa, joka suojaisi kuluttajia haitallisilta hoidoilta tai karsinogeeneilta ruoassa ja ympäristössä. Syynä tässäkin on raha. Kyseessä on suuren luokan liiketoiminta, ja asiaan suhtaudutaan sen mukaisesti. Kaikkein tehokkaimmat antikarsinogeeniset kasvit, kuten kannabis, täytyy saattaa huonoon valoon ja tehdä laittomaksi, sillä ne tappavat syöpäsoluja liian tehokkaasti ja ilman sivuvaikutuksia. Kannabioidit ovat niin tehokkaita syövän hoidossa, että Yhdysvaltain hallitus patentoi ne vuonna 2003.

Jos “ihmelääkettä” käytettäisiin ensimmäisenä, kehoa kaltoinkohtelevia menetelmiä voitaisiin välttää ja 90 % parantumisaste olisi helppo saavuttaa. Tosiasia on kuitenkin se, ettei lääketieteellisen yhteisön johtohenkilöiden intresseissä ole löytää “ihmelääkettä”, sillä se tarkoittaisi lääkeyhtiöille satojen miljardien dollarien menetyksiä, potilaat viettäisivät vähemmän aikaa sairaalassa, lääkärikäyntejä olisi vähemmän jne.

Kysy huviksesi syöpälääkäriltäsi, miksi selviytymistodennäköisyys on vain 3 % (sivuuta kaikki ympäripyöreät selitykset “5-vuoden selviytymisasteesta” ja harhaanjohtavista termeistä kuten “elpymävaihe” tai “vaste”), kun selviytymisen todennäköisyys olisi yli 90 % jos he käyttäisivät yhdisteitä kuten DMSO:ta. Itse asiassa, ota DMSO puheeksi syöpälääkärisi kanssa ja kysy mikseivät he ole koskaan puhuneet asiasta kanssasi. Ai miksikö? Koska DMSO on luonnontuote, sitä ei voi patentoida eikä sen avulla voi ansaita, koska sitä syntyy tonneittain puuteollisuudessa.

Tri Farid Fata on vain systeemi pienoiskoossa, suuret lääkeyhtiöt ja hoitoinstituutiot välittävät vain voitoista, riippumatta eettisyydestä tai toiminnan moraalisuudesta. Jos haluat asettaa terveytesi ja elämäsi alttiiksi syöpälääkärin käsiin, voin luvata että saat “liiallista” ja “tarpeetonta” hoitoa, motiiveista riippumatta.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
Omituisia kuolemantapauksia: murhauttaako lääketeollisuus toisinajattelijoita?
Perinteisen syöpähoidot eivät hoida syöpää

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

3 Kommentit

  1. Erinomainen artikkeli. Ikävä kyllä potilaat uskovat yleensä sytostaattimyrkkyjä suosittelevaa lääkäriä – onhan hänellä pitkä koulutus, valkoinen takki ja kravatti.

    (8)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*