- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Puolustusministeriö tahtoo pakottaa suomalaiset sotimaan ulkomaille

Perussuomalaisen Jussi Niinistön johtama puolustusministeriö tahtoo pakottaa [1] suomalaiset ammattisotilaat sotimaan myös ulkomaille. Käytännössä tämä tarkoittaisi Yhdysvaltojen likaisen työn tekemistä.

Sotilaat itse eivät ole olleet sionistisen puolustusministeriön vaatimuksesta ilahtuneita. Merkittävä osa ryhtyy sotilaaksi edelleen isänmaallisen maailmankatsomuksensa vuoksi – ei siksi, että pääsisi murhaamaan Israelin tai Amerikan vihaamia ihmisiä.

Aliupseeriliitto onkin vastustanut kovin sanoin ministeriön suunnitelmia. Liiton puheenjohtaja Mika Orasen mukaan ulkomailla suoritettavien tehtävien tulisi vastaisuudessakin perustua vapaaehtoisuuteen eikä virkavelvollisuuteen.

Oranen epäilee, että hallitus yrittää päätöksellään rakentaa takaporttia Nato-joukkoihin. Naton julkilausuttu tavoite [2]on vaalia eurooppalaista liittovaltiota ja vastustaa nationalismia.

Jussi Niinistö. [3]

Jussi Niinistö.

Kritiikistä huolimatta hallitus aikoo runnoa lakiuudistuksen läpi heti vapun jälkeen. Niinistön erityisavustaja Petteri Leinon mukaan on itsestään selvää, että suomalaisten sotilaiden täytyy osallistua operaatioihin ulkomailla.

Perussuomalaisten johtama ministeriö ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa, kuka sotilaita johtaisi operaatioiden aikana: suomalainen vai ulkomaalainen sotilasjohto? Oikeuskansleri Jaakko Jonkka pitää komentosuhteisiin liittyvää epäselvää tiedottamista hyvin ongelmallisena.

Johtavat perussuomalaiset poliitikot ovat tehneet selväksi tukevansa sionistista ulkopolitiikkaa. Muun muassa Jussi Halla-aho [4] ja puolustusministeri Niinistö [5] ovat peräänkuuluttaneet sotilaallista tukea aseellisille ryhmille, jotka taistelevat Israelin vihaamaa Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan.

 

Lue myös: Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon [6]