- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Puolisotilaalliset ryhmittymät ovat valmiina kaatamaan Ranskan hallituksen

Ranskan keltaliivien yhtenä johtohahmona pidetty Christophe Chalençon on italialaisen tv-kanavan mukaan kertonut, että puolisotilaalliset ryhmät ovat valmiina kaatamaan Ranskan hallituksen jos keltaliivien vaatimuksia ei kunnioiteta. Samat ryhmät tulevat Chalençonin mukaan myös ottamaan haltuunsa avainasemassa olevia viranomaisia.

Chalençonin puheet päätyivät italialaisen tv-kanavan nauhoille italialaisviranomaisten vierailun aikana Ranskassa, jolloin he tapasivat keltaliivien edustajia. Italialainen tv-ohjelma Piazzapulita julkaisi videon twitterissä. Videossa ei kuitenkaan näy puhuvan henkilön kasvoja.

Videossa väitettu Chalençon kertoo, että hänet saatetaan tappaa, ja että hän on valmis kuolemaan vakaumuksensa puolesta.

– Tiedän, että otan suuria riskejä. Luoti voi osua päähän milloin tahansa. Mutta en välitä siitä. Olen uskollinen vakaumukselleni. Jos he ampuvat minua päähän, odottaa giljotiini Macronia seuraavaksi. Jos he tappavat minut, Macron kuolee. Ihmiset hyökkäisivät Elyséehen, repivät kaiken alas. Macronin, hänen vaimonsa, koko porukan.

Lähteet

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen lähde: Frihetskamp [1]