- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Puolan pääministeri kutsuu Euroopan kansoja: ”Nouse polviltasi ja horroksestasi”

Puolan pääministeri Beata Szydło piti räväkän puheen [1] maan parlamentissa, jossa hän kritisoi Euroopan poliittisen eliitin kyvyttömyyttä puolustautua terrori-iskuja vastaan. Puhe liittyi Manchesterissa tapahtuneeseen iskuun, jossa kuoli useita ihmisiä. Uhrien joukossa oli myös puolalainen pariskunta.

Maan naispääministeri aloitti puheensa hyökkäämällä Euroopan poliittista eliittiä vastaan ja kehoittaen Eurooppaa nousemaan polviltaan:

”Me emme tule ottamaan osaa Brysselin eliitin hulluuteen. […] Me haluamme auttaa kansaa, emme poliittista eliittiä. […] Minne olet menossa Eurooppa? Nouse polviltasi ja horroksestasi tai sinä tulet itkemään lastesi perään päivittäin.

Jos ette pysty näkemään tätä – jos ette pysty näkemään että terrorismilla on potentiaalia satuttaa jokaista Euroopan maata ja jos luulette että Puola ei tule puolustamaan itseään, te menette käsikädessä niiden kanssa jotka osoittavat aseella Eurooppaa, meitä kaikkia vastaan.

Se pitää sanoa ääneen ja kainostelematta: Tämä on hyökkäys Eurooppaa, kulttuuriamme ja perinteitämme vastaan.”

Pääministeri lopettaakin puheensa kysymällä Euroopan kansoilta haluammeko heikkoja vai vahvoja politiikkoja johtamaan maitamme:

”Haluammeko politiikkoja jotka sanovat että meidän täytyy tottua hyökkäyksiin ja kuvailevat hyökkäyksiä yksittäistapauksiksi, vai haluammeko vahvoja politiikkoja jotka näkevät vaaran ja taistelevat sitä vastaan tehokkaasti?”

Puolan hallinto tunnetaan tiukoista kannanotoista Puolan kansan puolesta [2]. Kansansa edun puolustamisesta hallitus on saanut globaalin eliitin vihat niskaansa [3].

Lue myös: EU: jos Unkari ja Puola eivät ota maahantunkeutujia, niiden erottava unionista! [4]