”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Alhaalla keskellä Laki ja oikeus -puolueen puheenjohtaja Jarosław Kaczyński ja hänen vasemmalla puolellaan pääministeri Beata Szydło.

Puolalainen uusi laki mahdollistaa kulttuurimarxistien siivoamisen valtiollisista medioista

6 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (6 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Puolan parlamentissa meni viime viikolla läpi laki, joka helpottaa maan hallitusta erottamaan valtiollisen median palveluksesta marxistisia ja puolalaisvastaisia arvoja kansalle tyrkyttäviä mediapäälliköitä. Laki myös auttaa korvaamaan heidät perinteisiä puolalaisia arvoja kannattavilla johtohenkilöillä.

Tällä hetkellä ainoastaan presidentti Andrzej Dudan allekirjoittamaa lakia vei parlamentissa eteenpäin kansalliskonservatiivinen Laki ja oikeus -puolue. Lyhykäisyydessään lain tarkoitus on tasata voimasuhteita yksiselitteisen liberaaleja arvoja kannattavan yksityisomisteisen median kanssa.

”Asia on niin, että maailmaa on muokattu marxistiseen malliin, jonka kehitys kulkee vain yhteen suuntaan – uudeksi kulttuurien ja rotujen sekoitukseksi sekä polkupyöräilijöiden ja vegaanien maailmaksi, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa ja taistelee kaikkia uskontojen muotoja vastaan”, puolusti Puolan ulkoministeri Witold Waszczykovski uutta lakia ”järkyttyneen” saksalaisen Bild-lehden toimittajan edessä.

Edellä mainittu malli ei Waszczykovskin mukaan sovi puolalaisiin arvoihin, joiksi hän on maininnut ”perinteet, tietoisuus historiasta, isänmaallisuus, uskonnollisuus ja normaali perhe-elämä aviomiehen ja -vaimon välillä”.

Uusi laki on saanut osakseen kovaa kritiikkiä. Euroopan komissio on kehdannut kutsua lakia ”hyökkäykseksi lehdistönvapautta vastaan”. Myös puolalaisista toimittajista muiden muassa useat valtiollisen television päälliköt ovat eronneet tehtävistään protestiksi 31. joulukuuta.

Jää nähtäväksi, kuinka suuri vaikutus uudella lailla Puolan mediakenttään loppujen lopuksi tulee olemaan; enemmistö ”puolalaisesta” mediasta on kuitenkin yksityisessä omistuksessa ja laki ei siten vaikuta tähän osaan mediaa mitenkään.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

2 Kommentit

  1. Unkarin pääministeri sen sanoi

    To Save Europe, Stop All ’Migrants,’ Says Hungary’s Orban

    https://pjmedia.com/trending/2016/1/8/to-save-europe-stop-all-migrants-says-hungarys-orban

    Hiukan eri sävy kuin Suomen pääministerillä

    (7)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*