- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pudottiko USA:n ja Israelin tukema ISIS venäläiskoneen? Perustelut

Venäläisen Kogalymavia-lentoyhtiön kone oli matkalla Sharm el Sheikhin lomakohteesta Pietariin lennonjohdon menettäessä tutkayhteyden koneeseen varhain lauantaina (31.10). Myöhemmin koneen hylky löydettiin Siinain niemimaalta Arishin kaupungista etelään. 1 Oliko Yhdysvaltojen ja Israelin elävöittämä ISIS asialla vai tapahtuiko lento-onnettomuus?

Tässä uutisartikkelissa perustelemme myös sitä, että jihadistiterrorismi mahdollistuu Lähi-idässä sionistisen Washingtonin ja Israelin avustuksella. Pureudumme myös osaltaan ISIS-joukkojen ja Israelin mahdollisiin motiiveihin pudottaa venäläiskone.

Venäläiskone syöksyi maahan Siinain niemimaalla. [1]

Venäläiskone syöksyi maahan Siinain niemimaalla.

Egyptissä maahan syöksyneen venäläisen matkustajakoneen hylystä on egyptiläisviranomainen mukaan löytynyt jo yli sata ruumista. Viranomaisen mukaan vaikuttaa siltä, että useimmat koneessa olleista kuolivat onnettomuudessa.1

Reutersin mukaan Egyptissä toimiva Isis-järjestöön kuuluva ryhmä oli ilmoittanut pudottaneensa venäläisen matkustajakoneen, jossa olleista 224 ihmisestä yksikään ei selviytynyt hengissä.1

 

Oliko ISIS todella lento-onnettomuuden takana?

Yllä mainitun kysymyksen sataprosenttinen varmistaminen on tietenkin mahdotonta. Kuitenkin suotavaa lienee esittää mielenkiintoisia argumentteja asian tiimoilta.

Isis-terroristeja on majaillut juuri Siinain niemimaalla. Ei olisi ensinkään kummeksuttavaa, jos Isis olisi syyllistynyt venäläisen matkustajakoneen pudotukseen, sillä onhan Venäjä taistellut Isis-terroristeja vastaan Syyriassa, kun presidentti Bashar al-Assadin hallitus oli pyytänyt Venäjältä sotilaallista vahvistusta taistelussa Daesh-Isis-terroristeja vastaan. Venäjä on siis operoinut koordinoidusti yhteistyössä Syyrian kanssa.2

Luonnollisesti Venäjä teki tässä oikean ratkaisun ryhtyessään auttamaan al-Assadin hallitusta.

Michel Chossudovsky [2] esittää Washingtonin olevan Islamilaisen valtion (Isis) ja terrorijärjestön al-Qaedan takana. Vaikka Obaman hallinto on sponsoroinut viimeksi mainittua, silti julkisesti uskotellaan heidän kamppailevan oikeasti terrorismia vastaan. Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita sekä rahaa eri terroristiryhmittymille.3

Israel pönkittää jihadistiteroristeja

Jihadistimilitantit ovat tavanneet sekä Israelin IDF:n upseereja että pääministeri Benjamin Netanyahun. IDF:n korkeimmalta taholta suodaan siunaus Israelin tuelle “globaalisti toimiville jihadistiaineksille (Isilille ja al-Nusralle) Syyriassa”.4 Myös Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan Israel on tukenut Isis-terroristeja. [3]

Johtopäätös

Sen ajatuksen mukaan, että matkustajakone olisi pudotettu väkivaltaisesti, ei tulisi pääsyyllisenä epäillä Isis-terroristeja, vaan sionistista Israelia. Tämän puolesta voidaan argumentoida sillä, että Israel on jihadistiaineksien virvoittaja, kuten yllä todistettiin. Sitä paitsi Venäjä on herättänyt pahennusta Israelissa, koska Venäjä tukee konkreettisesti al-Assatin hallintoa ja on Iranin ystävä, jota Israel vihaa.

Chossudovskyn esitys Washingtonin sijoittumisesta Islamilaisen valtion ja terrorijärjestön al-Qaedan taustatueksi voidaan tulkita varsinaisena sionistisena avunantona Isisille ja al-Qaedalle. Tälle väittämälle löytyy perusteluksi sionistisen eliitin vahva-asema Yhdysvaltojen hallinnossa. Tämä asema pohjautuu sionistisen eliitin rahavaltiuteen, valtamedian ja viihdemaailman hallintaan sekä poliittiseen hegemoniaan USA:ssa. Tästä olen kirjoittanut lähteineen artikkelissa: Sionistisen eliitin maailmanvalloitus [4].

Lisäperusteluja siihen, että Yhdysvallat sponsoroivat jihadistiterroristeja sionistisen eliitin vaikutuksesta.

Lisäksi dollarin nykyistä vahvaa asemaa on lujittanut sopimus öljyviejämaiden OPEC-järjestön lupautumisesta käymään kansainvälistä öljykauppaa monopoliasemassa dollareissa. Vastapalveluksena USA:lta lienee OPEC-maille sotilaallinen suojaus esimerkiksi vallankumouksien torjumiseksi.5

Osaltaan öljymaiden korruptuneisuus on nostanut dollarin maailman eliittivaluutaksi. Tämä on mahdollistanut miltei rajoittamatonta hegemonia-asemaa sionistien johtamalle Yhdysvaltojen keskuspankille [5], kuten myös muille Yhdysvaltalaisille yksityisille luottolaitoksille, joilla on rahan painamisen oikeus tyhjästä myöntäessään asiakkailleen lainaa korolla. Puuttumatta tähän aiheeseen sen enempää todettakoon, että 2011 BBC:n haastattelema meklari Alessio Rastanin [6] mukaan kansainvälistä politiikkaa eivät hallitse valtiot, vaan juutalainen yksityinen liikepankki Goldman Sachs. Tähän väitteeseen ei voida suhtautua kevyesti ajateltaessa vuoden 2011 tilastoja. Tuolloin Goldman Sachsilla oli noin 50 biljoonaa dollaria [7] kiinni johdannaismarkkinoilla, mikä oli suunnilleen yhtä paljon kuin silloinen koko maailman BKT. Tilanne tuskin lienee huonontunut nykyisyyteen verrattuna?

 

Lopuksi

Venäjä suhtautuu skeptisesti väitteeseen, että ISIS-järjestö olisi lentoturman aiheuttajana. Sitä pidetään epätodennäköisenä jo siitä syystä, että tällä järjestöllä ei tiedetä olevan matkakorkeuteen yltäviä aseita. Mutta kuitenkin sillä voi niitä olla.

Israelin osuus kyseiseen turmaan ei ole myös poissuljettua. Juutalaisvaltiolta löytyy aseita ja keinoja tällaisiin operaatioihin. Mossad on erikoistunut niihin.

Lisäksi lentokoneen hajoaminen jo ilmassa antaa vahvempia epäilyjä koneeseen kohdistuneeseen terrori-iskuun. Ruumiita ja tavaroita löydettiin erittäin laajalta alueelta. Yksi ruumis löydettiin jopa kahdeksan kilometrin päästä koneen hylystä. Tämä vaatii voimakasta paine aaltoa.

Mutta kuten sanottu, täyttä varmuutta tämän traagisen tapahtuman aiheuttajasta on vaikea sanoa. Muistettakoon, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahunin pakkomielteenä on Iraniin hyökkäys ja Syyrian rampauttaminen on yksi astinlauta Lähi-idän uusjaolle ja tarvittavalle invaasiolle Iraniin. Syyrian hallintoa on yritetty murtaa muiden muassa jihadistijärjestön välityksellä.

Ihmiset tiedustelevat huolestuneena omaisiaan Pulkovon lentoasemalla, Pietarin keskustan eteläpuolella. [8]

Ihmiset tiedustelevat huolestuneena omaisiaan Pulkovon lentoasemalla, Pietarin keskustan eteläpuolella.

Venäjän sotilaallinen tuki Syyrian hallinnolle ei ole Israelin mieleen. Niinpä Venäläiskoneen pudottaminen kehottaisi Putinia poistumaan Syyriasta. Mikäli koneen putoaminen oli Israelin ja ISIS-terroristien aiheuttama, voidaan sitä pitää myös heidän kostona Putinin hallinolle Venäjän sotaoperaatioista Syyriassa.

Juutalaisvaltio voi hyvinkin ajatella synnyttävänsä venäläisissä kauhua, mikäli se olisi aiheuttanut venäläiskoneen pudotuksen, vaikkakin ISIS-joukkojen avulla. Tällöin Venäjällä kansa voisi nousta näyttävästi vastustamaan Putinin sotatoimia Syyriassa. Luonnollisesti Venäjän johdon pitäisi nähdä varoittavana uhkana kansalaistensa ajautuminen terroristien uhriksi.

 

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. http://www.reuters.com/ [9]
  2. Prees-TV (1.10.2015). Russia defending Syria from US-led terrorist invasion: American journalist. [10]
  3. GlobalResearch [11]
  4. Israel on antanut tukea ISILin ja al-Nusran prikaateille Golanin kukkuloilta käsin. [12]
  5. Daily Reckoning. [13]