- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Presidentti Niinistö YK:lle: kansallismielisyys on tuhoisa aate, joka täytyy pysäyttää!

Presidentti Sauli Niinistö piti tänään kansainvälisessä pankkipääkaupungissa New Yorkissa puheen, jossa hän julisti kansallismielisyyden poliittiseksi vihollisekseen.

Aiheesta uutisoi muun muassa Yleisradio [1], jonka mukaan Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”.

Niinistön mukaan rajoja kiinni vaativa kansanosa tarjoaa ”synkän vaihtoehdon” nykyiselle politiikalle. Niinistön mielestä valtioiden rajoista ei saa tulla ”ylitsepääsemättömiä muureja” Euroopan ulkopuolelta tuleville siirtolaisille.

Hieman vastaavan puheenvuoron piti hiljattain Bilderberg-globalisti Jorma Ollila [2], joka varoitteli pankkilobbausjärjestö Etlan juhlapuheessaan nationalismin vaaroista.

Ollilan maalaamassa painajaisskenaariossa Suomi murtaisi ylikansallisen finanssieliitin kahleet ja löytäisi kadonneen isänmaallisuutensa:

”Liberaalin demokratian maailmanvalloitus on pysähtynyt ja autoritaariset poliittiset voimat ovat saaneet yliotteen monella taholla, jopa eräissä Euroopan unionin jäsenmaissa. Nationalismi ja suvaitsemattomuus ovat vallanneet alaa.”

Brexitin [3] myötä EU-liittovaltiota ja pakolaistulvan jatkamista haikailevat globalistit ovat alkaneet hyökätä kansallismielisiä arvoja vastaan paljon totuttua julkeammin.

Esimerkiksi Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker hämmästytti [4] jo kesällä julistamalla, että valtioiden väliset rajat ovat ”huonoin keksintö, minkä poliitikot ovat koskaan tuottaneet”.

 

Lue myös:

Niinistön ja Sipilän puheet enteilevät afro-Suomea [5]
Niinistö ja Räsänen vastustavat kiivaasti Palestiinan tunnustamista [6]