- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pöytäsuolasta putsataan kaikki hyödyllinen

Tavallisesta pöytäsuolasta otetaan ensin kaikki hyödyllinen talteen ja myydään muuhun käyttöön.

Raakasuolan putsaamisen jälkeen siihen lisätään synteettisiä kemikaaleja. Yhdysvalloissa suolassa saattaa olla lisäaineena mm. jodidia, fluoridia, paakkuuntumisenestoaineita, myrkyllisiä määriä kaliumjodidia, aluminaatteja ja natriumbikarbonaattia eli ruokasoodaa. Eräät valmistajat lisäävät suolaan valkoista sokeria ja myrkyllistä monosodiumglutamaattia eli MSG:ta.

Jalostuksen myötä suolasta katoavat elintärkeät, luonnolliset jodidit. Ilman niitä kilpirauhanen alkaa suureta ja metabolismi häiriintyy.

Aito suola ei myöskään ole väriltään valkoista. Pöytäsuolan väri tulee siis valkaisemalla.

Pöytäsuolan vaarat

Pöytäsuola nostaa verenpainetta koska veri yrittää kuljettaa pöytäsuolan sisältämät haitalliset ainesosat mahdollisimman nopeasti mahdollisimman kauas sydämestä.

Sen lisäksi pöytäsuola kerää nestettä kehoon ja pahentaa esimerkiksi diabeetikkojen oloa. Myös suurin osa eineksistä ja prosessoiduista elintarvikkeista (makkarat, leikkeleet, marinoidut lihat, säilykkeet jne) sisältävät suuria määriä käsiteltyä suolaa. Seurauksena voi olla munuais- ja maksaongelmia, jännittyneisyyttä, sydänoireita, lymfakierron häiriöitä, lihaskouristuksia, PMS, jopa ahdistuneisuutta ja masennusta.

Pöytäsuolan sisältämät kemikaalit aiheuttavat lisäksi riippuvuutta.

Lähde: The Health Dangers of Table Salt: Dr. Edward Group [1]

Lue lisää:

Elämän suola [2]