”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Tavallisesta pöytäsuolasta otetaan ensin kaikki hyödyllinen talteen ja myydään muuhun käyttöön.

Pöytäsuolasta putsataan kaikki hyödyllinen

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,63
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tavallisesta pöytäsuolasta otetaan ensin kaikki hyödyllinen talteen ja myydään muuhun käyttöön.

Raakasuolan putsaamisen jälkeen siihen lisätään synteettisiä kemikaaleja. Yhdysvalloissa suolassa saattaa olla lisäaineena mm. jodidia, fluoridia, paakkuuntumisenestoaineita, myrkyllisiä määriä kaliumjodidia, aluminaatteja ja natriumbikarbonaattia eli ruokasoodaa. Eräät valmistajat lisäävät suolaan valkoista sokeria ja myrkyllistä monosodiumglutamaattia eli MSG:ta.

Jalostuksen myötä suolasta katoavat elintärkeät, luonnolliset jodidit. Ilman niitä kilpirauhanen alkaa suureta ja metabolismi häiriintyy.

Aito suola ei myöskään ole väriltään valkoista. Pöytäsuolan väri tulee siis valkaisemalla.

Pöytäsuolan vaarat

Pöytäsuola nostaa verenpainetta koska veri yrittää kuljettaa pöytäsuolan sisältämät haitalliset ainesosat mahdollisimman nopeasti mahdollisimman kauas sydämestä.

Sen lisäksi pöytäsuola kerää nestettä kehoon ja pahentaa esimerkiksi diabeetikkojen oloa. Myös suurin osa eineksistä ja prosessoiduista elintarvikkeista (makkarat, leikkeleet, marinoidut lihat, säilykkeet jne) sisältävät suuria määriä käsiteltyä suolaa. Seurauksena voi olla munuais- ja maksaongelmia, jännittyneisyyttä, sydänoireita, lymfakierron häiriöitä, lihaskouristuksia, PMS, jopa ahdistuneisuutta ja masennusta.

Pöytäsuolan sisältämät kemikaalit aiheuttavat lisäksi riippuvuutta.

Lähde: The Health Dangers of Table Salt: Dr. Edward Group

Lue lisää:

Elämän suola

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Joni Uunila

Yksi kommenti

  1. Ei millään pahalla mutta jos haluu mineraalinsa saada mineraalisuolaa syömällä, niin aika paljon saa vetää päivässä suolaa et tulis päivän annos saatua. Sinällänsä mua häiritsee että ihmisillä nykyään joku harhakäsitys ”näistä superfoodeista”. Esim vaikka suolat ja varsinkin mineraalisuolat. Ihan suolaa se kuitenkin on ja jos käytät liikaa niin verenpaine nousee. Sama juttu kun kookosöljy. Rasvaa sekin on ja sisältää paljon energiaa, syöt sitäkin liikaa niin lihot.

    (2)(6)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*