- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

PolPo pelkää suomalaisten kostoa Oulun vuoksi

”Turvapaikanhakijat” nauttivat Suomessa täydellisestä ylläpidosta ja valtion takaamasta turvallisuudesta. Tästä kiitollisuuden osoituksena osa ”turvapaikanhakijoista” on ”kunnostautunut” esimerkiksi toinen, toistaan järkyttävimmillä seksuaalirikoksilla. Näistä ajankohtaisimmat ovat maahanmuuttajien pedofiiliringin toiminnan kammottavat paljastumiset Oulussa.

Poliittinen poliisi PolPo on huolissaan maahanmuuttajien turvallisuudesta, ja haluaa poliittisen korrektiuden jatkuvan loputtomiin. Osa suomalaisista on kuitenkin kyllästymässä alati lisääntyvän maahanmuuttajarikollisuuden kiusaamana. Aiheellinen kysymys kuuluu: onko kansalla moraalinen velvollisuus ja vastuu omankäden oikeuteen, kun maan virkavalta ei tähän oikeuden jakamiseen täydellisesti kykene?

Mikäli Suomessa ajaudutaan siihen, että kansa ottaa oikeuden käsiinsä, silloin ”turvapaikanhakijat”, eivät tunne maatamme turvalliseksi, mikä ilahduttavasti voisi vähentää maahan pyrkivien ”turvapaikanhakijoiden” määriä.

Aiheesta enemmän jäljempänä esitetyssä Kansallisen Vastarinnan kirjoituksessa.

Magneettimedian toimitus

 

PolPo pelkää suomalaisten kostoa Oulun vuoksi

Tilannetta ei helpota se, että viranomaiset pyrkivät aluksi peittelemään koko vyyhdin, mutta kansalaisaktivistien ansiosta tiedot päätyivät julkisuuteen. Nyt poliittinen poliisi (PolPo) on alkanut pelätä, että suomalaiset saattavat pian ryhtyä vastatoimiin.

Viranomaisten hampaattomuuden vuoksi monissa Euroopan maissa on muodostunut tavaksi, että paikallinen väestö aika ajoin kostaa yhteisöönsä kohdistuvan ei-valkoisen väkivallan. Itä-Euroopassa kansallismieliset ja paikalliset tekevät säännöllisesti kostoiskuja [1] maan romaniväestöä vastaan, Ukrainassa edellinen isompi yhteenotto oli viime kuussa. Alkuvuonna italialainen Luca Traini kosti nuoren italialaistytön murhan [2] lähtemällä kaupungille ampumaan afrikkalaisia.

[3]

Keski-Euroopassa on tehty lukuisia polttopulloiskuja vastaanottokeskuksiin ja moskeijoihin. Pari vuotta sitten jalkapallokannattajat ja kansallismieliset hyökkäsivät Tukholman keskustassa [4]ruotsalaisia ryöstelleiden ja ahdistelleiden pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajajengien kimppuun. Onpa Oulussakin rikottu moskeijan ikkunoita [5] ja Kouvolassa ammuttu [6] kohti vastaanottokeskusta.

Nyt Suomen PolPo ilmeisesti pelkää, että myös suomalaisten mitta alkaa täyttyä yhä röyhkeämmäksi käyvän maahanmuuttajarikollisuuden edessä. Tiistaina Oulun poliisi julkaisi tiedotteen, jossa se vetoaa suomalaisiin, etteivät nämä ottaisi oikeutta omiin käsiinsä. Tiedotteen mukaan maahanmuuttajiin olisi kohdistunut ”vihapuhetta ja uhkaavaa käytöstä”.

On mahdollista, että tiedotteen perimmäisenä tarkoituksena on siirtää huomiota pois siitä tosiasiasta, että samana päivänä julkisuuteen vuosi tieto PolPon uusimmasta mokailusta Oulun pedofiiliringin edessä: kävi ilmi, että jo kerran kiinniotettu pedofiiliepäilty oli laskettu vahingossa vapaaksi ”tietokatkon” vuoksi.

Oli tiedotteen motiivit mitkä tahansa, on selvää, että yhä useammat suomalaiset alkavat olla kyllästyneitä pahenevaan maahanmuuttajarikollisuuteen sekä sitä ympäröivään poliittiseen korrektiuteen ja viranomaisten kyvyttömyyteen. PolPon tiedotteesta on rivien välistä luettavissa huoli siitä, että moni suomalainen saattaa harkita ”laittomiin” toimiin ryhtymistä.

PolPo luultavasti pelkää, että mahdolliset kostoiskut voisivat rohkaista muitakin suomalaisia ryhtymään vastaaviin toimiin, mikä lisäisi yhteiskunnallisia jännitteitä ja ruokkisi itseään. PolPon ja poliitikkojen kannalta olisi helpompaa, jos suomalaiset vain hyväksyisivät hiljaa heihin, läheisiinsä tai yleisesti suomalaisiin kohdistuvan terrorin.

Monien on varmasti helppo samaistua niihin suomalaisiin, jotka PolPon mukaan harkitsevat suoraan toimintaan siirtymistä. Onhan yhä useampi joutunut kokemaan monikulttuurisuuden todellisuuden tai yhä useammalla on perheenjäsen tai tuttava, joka sen on joutunut kokemaan. Samaan aikaan viranomaiset pyrkivät parhaansa mukaan rajoittamaan isänmaallisten laillista poliittista vaikuttamista.

Kansallinen Vastarinta

 

Alkuperäinen artikkeli: https://www.vastarinta.com/polpo-pelkaa-suomalaisten-kostoa-oulun-vuoksi/ [7]