- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Poliitikot suojelivat maahanmuuttajien pedofiiliverkostoa 23 vuoden ajan

Birminghamin kaupunginvaltuusto on piilotellut 23 vuoden ajan raporttia maahanmuuttajamiesten pyörittämästä valkoisten lasten seksiorjakaupasta. Uutinen nousi viimein pinnalle Rotherhamin pedofiiliverkoston paljastuttua.

1990 tutkija tohtori Jill Jesson palkattiin tekemään selvitystä Birminghamin lapsiprostituutiosta sekä lastensuojelun toimivuudesta. Häntä pyydettiin kirjoittamaan kaikesta näkemästään, vaikka tieto ei olisikaan miellyttävää luettavaa. Jesson pani pian merkille, että lapsiprostituution takana oli maahanmuuttajamiehistä koostuva ryhmä. Erityistä oli se, että pedofiilien uhrit olivat valkoisia englantilaistyttöjä. Kun Jesson lähetti raporttinsa eteenpäin, häntä kuitenkin määrättiin poistamaan kaikki ”poliittisesti epäkorrektit” viittaukset pedofiilien rodulliseen taustaan. Lopulta koko raportti päätettiin hylätä ja kaikki kopiot varmuuden vuoksi vielä tuhottiin.

Birmingham Mail –sanomalehti tavoitti Jessonin tänä vuonna; nykyään Astonin yliopistolla työskentelevä tutkija päätti ensimmäistä kertaa puhua sensuroidusta raportistaan julkisesti. Jesson kertoi, että pedofiliassa oli selvästi kyse rodusta, sillä parittajat olivat maahanmuuttajia ja uhrit valkoisia. Jessonin esimiehet kuitenkin raivostuivat ”rasistisesta” raportista ja vaativat, ettei asiaa tuotaisi julkisuuteen.

Tutkijan mukaan tilanne on vain pahentunut vuosien kuluessa, eivätkä poliitikot ole tehneet mitään asian korjaamiseksi – päinvastoin. Jessonin mukaan on surullista, että edes sosiaalityötä tekevät järjestöt eivät ole uskaltaneet puuttua ongelmaan, minkä vuoksi viattomien lasten hyväksikäyttö on saanut jatkua vuosikymmenten ajan. Myös poliisi teki surkeaa työtä: tapauksia ei tutkittu kunnolla eikä syyllisiä tuotu oikeuden eteen.

Tänä vuonna paljastui, että Rotherhamin kylässä Englannissa [1] poliitikot olivat menetelleet birminghamilaisten kollegoidensa tavoin. Etenkin vasemmistopoliitikot tekivät kaikkensa, jottei tieto maahanmuuttajapedofiileista leviäisi julkisuuteen:

1997–2013 pakistanilaiset maahanmuuttajat raiskasivat ja myivät seksiorjiksi 1 400 [2]valkoista tyttöä pienessä Rotherhamin kylässä Englannissa. Poliisi, nuorisotyöntekijät, media ja paikallispoliitikot eivät uskaltaneet puuttua raiskauksiin, sillä he pelkäsivät tulevansa leimatuksi ’rasisteiksi [3]’. Pakistanilaiset taksikuskit kuljettivat englantilaistyttöjä syrjäisille alueille ja uhkasivat raiskauksen jälkeen polttaa nämä elävänä, mikäli nämä kertoisivat kokemuksistaan ulkopuolisille. Maahanmuuttajat myös pakottivat lapsia seuraamaan toisten lasten raiskaamista vierestä. Monet uhreista synnyttivät sekarotuisia lapsia raiskaajille, ja nuorimmat äideistä olivat vasta 13-vuotiaita.

Silti ”rasismin” pelko painoi brittiviranomaisten vaakakupissa enemmän. Lähes kaikki raiskaajista ovat edelleen vapaalla jalalla – maasta karkottaminenhan olisi muukalaisvihaa. Kun hallituksen virkamies alkoi tutkia raiskauksia 2001 ja totesi, että rikolliset ovat kaikki pakistanilaisia, hänet lähetettiin orwellilaiselle ’etnisyyden ja monimuotoisuuden’ uudelleenkoulutuskurssille [4], jotta ’rasismi’ saatiin kitkettyä hänestä. Media puhuu edelleen termistä ’valkoinen etuoikeus [5]’, jonka keksi aikoinaan juutalainen kommunisti Theodore W. Allen. Rotherham ja Helsinki kuitenkin osoittavat, että juuri ei-valkoiset on asetettu oikeusjärjestelmässämme etuoikeutettuun asemaan.

Vasemmistopuolueen Joyce Thacker vastusti kansallismielisiä ja suojeli maahanmuuttajapedofiileja. [6]

Vasemmistopuolueen Joyce Thacker vastusti kansallismielisiä ja suojeli maahanmuuttajapedofiileja.

Samat sosiaalityöntekijät, jotka antoivat pakistanilaisten raiskata valkoisia lapsia, kävivät samaan aikaan kiivasta taistelua ’kansallismielistä’ UKIP-puoluetta äänestäviä vanhempia vastaan. Sky News [7]–kanavan mukaan UKIP-puoluetta äänestäneiltä sijaisvanhemmilta riistettiin heidän lapsensa poliittisin perustein, sillä puolue on vaatinut maahanmuuton rajoittamista. Kaupunginvaltuuston johtoon kuulunut Joyce Thacker [8] ja sosiaaliasioista vastannut vasemmistolainen Työväenpuolue pitivät siis järjestelmällistä ihmiskauppaa ja raiskauksia hyväksyttävämpänä ilmiönä kuin valkoisten ihmisten isänmaallisuutta. Ilmiötä selittänee Magneettimedian artikkeli ’Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia [9]’.

Maan valtapuolueet olivat tehneet Rotherhamin alueella jo useamman vuoskymmenen ajan kiivaasti töitä korvatakseen kantaväestön ei-eurooppalaisilla. Brittimedia tunnetaan avoimesta kulttuurimarxismista [10] ja tulikivenkatkuisista kampanjoistaan niitä vastaan, jotka ovat vaatineet maahanmuuton rajoittamista. Median luoma rasisminvastaisen hysterian ilmapiiri esti 1 400 valkoisen lapsen suojelemisen maahanmuuttajaraiskaajilta.

Birmingham Mail [11]