- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Poliisi yrittää kieltää maahanmuuttokriittisen mielenosoituksen Helsingissä

Helsingissä aiotaan sunnuntaina järjestää mielenosoitus [1] suomalaisvastaisen väkivallan uhrien tueksi. Järjestäjien mukaan poliisi tahtoo kuitenkin kieltää tapahtuman.

Mielenosoituksen on määrä alkaa Itäkeskuksesta, minkä jälkeen osallistujat järjestävät soihtukulkueen Puotilan kappelille, jossa poliisi epäilee maahanmuuttajataustaisen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin surmanneen suomalaisen vanhuksen.

Vain hieman ennen järkyttävää veritekoa Puotilan kappelimurhaaja oli esiintynyt äärivasemmistolaisella musiikkivideolla [2] yhdessä vasemmistoliiton entisen puoluejohtajan, Paavo Arhinmäen, kanssa.

Valtamedia ja poliisi yrittivät pimittää uutisen Puotilan murhaajan taustoista, minkä vuoksi mielenosoitukselle on ollut kova tilaus. Järjestäjien mukaan [3]Helsingin poliisi yrittää kuitenkin nyt pilata tapahtuman kieltämällä Itäkeskus-mielenosoituksen.

Suomalaisilla on oikeus ilmaisun ja kokoontumisen vapauteen, mikä ei tunnu poliisijohtoa ilahduttavan. Miksi Helsingin poliisi tahtoo profiloitua kulttuurimarxismin ja pakkomonikulttuurisuuden katunyrkiksi?

Kuvakaappaus äärivasemmistolaiselta musiikkivideolta. [4]

Kuvakaappaus äärivasemmistolaiselta musiikkivideolta.

Jatkoa poliisin mielivallalle

Poliisin asenne maahanmuuttoa ja toisaalta maahanmuuttokritiikkiä kohtaan on herättänyt kuluneiden viikkojen aikana paljon kummastusta.

Poliisihallitus on esimerkiksi uhannut pyrkivänsä lakkauttamaan [5] ”rasistiseksi” väitetyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikka järjestö ei ole historiansa aikana syyllistynyt kertaakaan ”rasistiseen” rikokseen.

Lisäksi poliisi on pyrkinyt lakkauttamaan maahanmuuttokriittisen MV-lehden, jota ilman esimerkiksi tieto Puotilan murhasta olisi tuskin tullut julki. Ilja Janitskinin vangitsemisvaatimuksessa [6] vedotaan esimerkiksi siihen, että MV-lehden keskustelufoorumilla ei ole sensuroitu juutalaiskriittisiä kirjoituksia.

Poliisi on aloittanut myös esitutkinnan [7], koska Yleisradion työntekijän epäillään levittäneen tietoa Jessikka Arosta, jonka huumetuomiotaustan [8] valtamedia on pyrkinyt sensuroimaan kansalta.

Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, Suomen poliittinen poliisi Supo vaatii taas lisää oikeuksia kansalaisten vakoiluun. Supo tahtoo saada valtuudet esimerkiksi viestisalaisuuksien murtamiseen sekä ihmisten urkintaan ilman tarkkaan yksilöityä rikosepäilyä.

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari perusteli vakoiluoikeusvaatimuksiaan Ylen A-Studiossa [9] väittämällä, että kansalaisten vakoilu houkuttelee lisää ”ulkomaisia investointeja” Suomeen.

 

Lue myös:

Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä [10]
Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita! [11]
Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään [12]
Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa [13]