- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia

Ruotsin [1] poliisi on myöntänyt julkisesti sensuroivansa rikosuutisia suojellakseen maahanmuuttajia ja monikulttuurisuuden ideologiaa. Suomessa poliisi myönsi [2]saman jo syksyllä.

Aiheesta uutisoivat suomeksi ensimmäisenä vaihtoehtomedian edustajat, esimerkiksi maahanmuuttovastainen blogisti Paavo Tajukangas [3]. Ruotsissa jopa valtamedia joutui tarttumaan uutiseen, minkä vuoksi myös Helsingin Sanomat [4] päätti kirjoittaa aiheesta tänään lyhyesti.

Kohu liittyy Tukholmassa viime kesänä järjestettyyn We are Sthlm –nuorisofestivaaliin, jossa nuoret ja hieman varttuneemmatkin maahanmuuttajamiehet metsästivät valkoisia tyttöjä.

Kuva We are Sthlm -festivaaleilta, jossa ruotsalaisnuorille markkinoidaan rodunsekoitusta. [5]

Kuva We are Sthlm -festivaaleilta, jossa ruotsalaisnuorille markkinoidaan rodunsekoitusta.

Mustat maahantunkeutujat ahdistelivat nyt julki tulleiden tietojen mukaan satoja lapsia seksuaalisesti. Ahdistelun määrä Ruotsin nuorisotapahtumissa on kasvanut vuosi vuodelta – samalla, kun maan afrikkalais- ja arabipopulaatio on lisääntynyt.

Ruotsin poliisi kuitenkin valehteli röyhkeästi ruotsalaistyttöjen kohtalosta; kesän ajan virkavalta vakuutteli, että festivaaleilla ei ollut esiintynyt käytännössä lainkaan häiriöitä. Ruotsi oli juhlistanut monikulttuurisuuden ilosanomaa rauhallisesti rodulliseen taustaan katsomatta – kaikilla oli ollut kivaa. Totuus oli päinvastainen.

Festivaalien järjestäjä Roger Ticolaun mukaan maahanmuuttajat ovat tuoneet aivan uudenlaisen ahdistelukulttuurin Ruotsiin. Tunkeutujat saalistavat valkoisia tyttöjä suunnitelmallisesti, piirittävät nämä (jotta kukaan ei pääse väliin) ja ”joukkohäpäisevät” nämä kylmäverisesti.

Mikä järkyttävintä, ahdistelijat eivät edes Helsingin Sanomien mukaan ole joutuneet edesvastuuseen rikoksistaan. Ruotsin esivalta on siis epävirallisesti antanut ulkomaalaisille raiskausluvan – ahdistelusta ei rangaista!

Juutalaisen Bonnierin suvun omistama ja juutalaisen Peter Wolodarskin [6] johtama Dagens Nyheter sai tiedon ahdistelusta jo elokuussa [7]. Lehti oli aluksi kiinnostunut aiheesta ja tahtoi kirjoittaa siitä. Kun selvisi, että ahdistelijat olivatkin tunkeutujia, painoivat Bonnierit ja Wolodarski sensuurinappia. Skandaali onnistuttiin pitämään piilossa puoli vuotta.

Juutalainen Wolodarski on itse asiassa avoimesti todennut [8] uskovansa puolueelliseen ”agendoja rakentavaan” journalismiin, millä hän oikeuttaa yksipuolisen propagandansa joukkomaahanmuuton puolesta.

Miksi Wolodarski valehtelee ruotsalaisille tärkeistä poliittisista kysymyksistä? Miksi hänen annetaan jatkaa valehtelua? [9]

Miksi Wolodarski valehtelee ruotsalaisille tärkeistä poliittisista kysymyksistä? Miksi hänen annetaan jatkaa valehtelua?

Skandaalia oli paljastamassa maahanmuuttokriittinen Nyheter Idag –lehti, joka haastatteli tapausta tutkineita poliiseja, toimittajia sekä aiemmin poliisissa työskennellyttä psykologia.

Kun kesän järkyttävät tapahtumat tulivat julki, syyttivät sekä poliisi että Dagens Nyheter maahanmuuton vastustajia omasta valehtelustaan! Esimerkiksi poliisi totesi, ettei se halua kertoa rehellisesti maahanmuuttajien rikoksista, koska maahanmuuton vastustajat saavat lisää kannatusta, jos sensuuri poistetaan! Totuus on monikulttuurisen utopian pahin vihollinen!

Suomea ja Ruotsia vaivaa sama aatteellinen syöpä

Uutisoimme [10] viikonloppuna, että Suomessa keskusrikospoliisin ylikomisario Thomas Elfgren on myös tehnyt kaikkensa vähätelläkseen maahanmuuttajien järjestäytynyttä seksuaalirikollisuutta. Tämä on erityisen hälyttävää siksi, että Elfgren johtaa Krp:n tutkintaa, joka koskee Suomen ”turvapaikanhakijoiden” uudenvuodenaaton rikoksia.

Pohjoismaiselta valtamedialta on riittänyt loputtomasti ymmärrystä rikollisille tunkeutujille. Sen sijaan kokonaan ilman rikkeitä vuodesta 2014 asti toiminut kansallismielinen katupartiointi on raivostuttanut lehdistön.

Koska katupartiot eivät ole syyllistyneet rikoksiin, huonoon käytökseen tai ylilyönteihin, on valtamedian täytynyt keksiä ne päästään. Lauantaina juutalaisen Erkon suvun [11] omistama Ilta-Sanomat julkaisi Jyrki Lehtolan artikkelin ”Rodinin soturit [12]”, jossa katupartioita vastaan esitettiin perättömiä syytöksiä ”satiirin” varjolla:

”Täähän aiheutti meiän liikkeelle hetkellisen riisin, mutta sitten meikä hokas, että tää Rodin, täähän kuvas germaanisia mies vartaloita eli mun – ei Aten – kaltasia kuumia arjalaisia, just niinku siinä sen kuuluisassa teoksessa Kelaaja, jossa arjalainen kelaa hyvissä nousuissa, ottaakse mukaan katu partioon pesä pallo mailan, puukon vai aseen.

Sori. Täytyy käydä varastamassa kaljaa ja pillereitä. Jatkan kun pääsen putkasta.

Media tietty levittää meistä väärää tietoa. Paitsi se, että ollaan rikollisia. Todellakin ollaan. Taitavia ja sexikkäitä superrikollisia. Niinku Gary Grant, mut kalju, pakkasessa ja yrjöt pusakassa. […]

Suomalaisten pahoin pitely on suomalaisten tehtävä. Ei sitä saa ulkoistaa niinku klemmari tehtaan duunia, joka multa vietiin Babyloniaan tai jonnekin.”

Omaperäistä ja rohkeaa. Jos juutalainen Sanoma-konserni uskaltaisi käyttää lehdistönvapautta, puhua avoimesti maahanmuuttoon liittyvistä rikoksista ja rikkoa räävittömästi tabuja, olisivat Lehtolan hupailussa seikkailleet ”Eerikäisen” ja ”Aten” sijaan ”Fahad” ja ”Ahmed”.

Esimerkiksi Fahad Firasin naurettavat somepäivitykset [13] olisivat tarjonneet loputtomasti lähdemateriaalia narsistisista ”superrikollisista” sanailevalle liberaalipellelle.

Fahad Firas. [14]

Fahad Firas.

Kuinka äideillä tehdään propagandaa

Valtamedia vihaa suomalaisia. Suomalaiset ovat median mukaan syyllisiä silloinkin, kun maahantunkeutujat rikkovat lakia. Kuin tätä alleviivatakseen juutalaisen Sanoma-konsernin lippulaiva Helsingin Sanomat käytti hyväkseen joensuulaisten äitien hätää. HS kirjoitti Joensuun katupartioista artikkelin otsikolla ”Katupartiot hämmentävät Joensuussa: ’Tyttären äitinä olen välillä huolissani – ’En usko, että tästä puhutaan kesällä’ [15]”.

Otsikko väittää häikäilemättä, että ”tyttären äiti” on huolissaan katupartioista. Haastattelusta kuitenkin selviää, että isänmaallisten kadunturvaajien sijaan pelkoa aiheuttavat raiskaajat:

”Mutta toisaalta, tämä on kaksipiippuinen juttu, Joensuussa tavataan sanoa. Puhutaan raiskaustapauksista.

’Teini-ikäisen tyttären äitinä olen välillä huolissani’, Nevalainen sanoo. Koko pöytäseurue on sitä mieltä, että olisi hyvä, jos joku puuttuisi tilanteeseen, jos ongelmia tulee.

Äitien mielestä on hyvä, että on joku (edes katupartio?), joka puuttuisi raiskauksiin, joita poliisi ei kykene torjumaan. Miten Helsingin Sanomat ja toimittaja Kalle Koponen kehtasivat otsikoida artikkelin vihjailemaan täysin päinvastaista? Eikö äitien huolen hyväksikäyttäminen ollenkaan hävetä?

hyysarivalehtelee [16]

hyysarivalehtelee2 [17]

Milloin suomalainen lehdistö puhdistetaan Erkkojen valheista?

Kun raiskauspaniikki iskee, pelaa Breivik-kortti!

Tökeröintä propagandaa Sanoman sivuille on viime päivinä oksentanut kommunistilehti Kansan Uutisten entinen päätoimittaja Yrjö Rautio [18]. Raution mukaan useissa kaupungeissa partioiva Soldiers of Odin edustaa Norjan sionistisen massamurhaaja Anders Behring Breivikin aatetta. Breivik oli vapaamuurari, juutalaisen Ayn Randin oppeja kannattanut uusliberaali ja suuri Israelin ystävä – kansallissosialistien vastakohta (1 [19], 2 [20]).

Rautio puhui tietoisesti palturia, koska Helsingin Sanomien aktiivilukijoita ei lähdekritiikki kiinnosta.

Jostain syystä Raution kaltaiset vanhat kommunistipierut ovat vielä huomattavasti huonompia valehtelijoita kuin punavihreiden liberaalitoimittajien nuorempi polvi.

Raution tavoin SDP:n Erkki Tuomioja käytti Breivikiä kömpelösti keppihevosenaan viime kesänä Olli Immosen ”Facebook-kohun” aikana. Tuomiojan mukaan Immonen oli kirjoittanut monikulttuurisuutta vastustaneen Facebook-päivityksensä Utøyan joukkosurman vuosipäivänä. Tämän väitettiin ”todistavan”, että maahanmuuttovastaiset ihmiset janoavat poliittisia joukkomurhia.

Pian puna-agitaattoreiden valheita jouduttiin hieman oikomaan julkisuudessa, sillä Immosen päivitystä ei oltukaan julkaistu Utøyan vuosipäivänä. Tästä huolimatta Kaleva [21] ja muut valtamediat jatkoivat vuosipäivähuhun levittämistä. Suomalaisen valtamedian motto onkin: ”Ei anneta tylsän totuuden pilata mehukasta valhetta!”

FB_IMG_1441736804845 [22]

Monet katupartioinnin vastustajat ovat muuten julkisuudessa väittäneet, etteivät kansallismieliset ole vilpittömiä, koska he eivät tee muuta hyväntekeväisyyttä suomalaisten eteen.

Katupartiointia järjestäneellä Vastarintaliikkeellä on kuitenkin juuri nyt meneillään vaatteidenjakokampanja vähävaraisten suomalaisperheiden hyväksi (1 [23], 2 [24]). Joulukuussa [25] järjestö jakoi ruoka-apua Helsingissä. Valtamedia ei toki tästä kerro. Bonnierin ja Erkon luomassa harhaisessa rinnakkaistodellisuudessa hyväntekeväisyysmonopoli on Punaisella Ristillä – demokratian todellisella vihollisella [26].

 

Arvi Pihkala