”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Poliisi julkaisi vihdoin videomateriaalia Kölnin uudestavuodesta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Vuosi Saksan Kölnissä tapahtuneen siirtolaisten massiivisen seksuaalisen ahdistelun jälkeen poliisi on vihdoin julkaissut videomateriaalia uudenvuoden tapahtumista.

Videolla kuuluu, kuinka naiset huutavat ”Ei, älä koske minuun!” samalla kun siirtolaisiin hukkuvat poliisit taistelevat saadakseen villit ei-valkoiset kuriin.

Jottei asiasta jäisi pienintäkään epäselvyyttä, päivän joukkoahdisteluja ja raiskauksia käsitellyt pääsyyttäjä Ulrich Bremer totesi noin 2 000 ”pakolaisen” joukon olevan syypäänä yli 2 000 rikosilmoitukseen, jotka kattoivat kaiken ryöstöistä raiskauksiin.

Videota katsellessa herännee kysymys, millä oikeutuksella siirtolaisia edes päästetään Eurooppaan.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*