- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita!

Suomen poliisi on ilmoittanut alkavansa uhkailla maahanmuuttovastaisia kansalaisia riippumatta siitä, uskotaanko näiden syyllistyneen rikokseen tai ei.

Alkuviikosta uutisoitiin [1], että poliisi aikoo puuttua ”jatkossa tehokkaammin netin vihapuheisiin”. Kuten lukijamme tietävät, ”vihapuhe” ei ole juridisesti määritelty termi, vaan se voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa valtaeliittiä ärsyttävää ajattelua.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen sekä Keskusrikospoliisi ovat ilmoittaneet alkaneensa kampanjoida ”törkeyksiä” ja ”verkkovihaa” vastaan nyt entistä kovemmalla kädellä.

Keskusrikospoliisin rikosylikomisariona työskentelee kulttuurimarxisti Thomas Elfgren [2], joka on adoptoinut Ruandasta lukuisia aikuisia miehiä ”lapsikseen”. Elfgrenin taustan vuoksi monet pitävät häntä jäävinä osallistumaan maahanmuuttopoliittiseen keskusteluun tai rikostutkintoihin KRP:n virallisena edustajana.

Virkavallan tuorein kampanja eroaa aiemmista siten, että nyt ei puututa enää pelkästään epäiltyihin rikoksiin vaan myös lailliseen ”väärinajatteluun”. Kolehmaisen mukaan tämä voi olla tehokas tapa uhkailla toisinajattelijat hiljaiseksi:

”Kun juttuun puututaan ja se tutkitaan, on rikoksesta epäillylle osoitettu, että olet ylittänyt tutkintakynnyksen, eikä tämä ole hyväksyttävää käytöstä, vaikka syyttäjä tekisi syyttämättäjättämispäätöksenkin.

Samalla kun hallitus leikkaa jatkuvasti kansalaisten turvallisuudesta ja rikollisuus kasvaa [3] siirtolaistulvan vuoksi, tahtoo poliisi siis uhkailla hallitusta kritisoivia kansalaisia aloittamalla tarkoituksella tutkintoja, jotka eivät johda syytteiden nostamiseen!

ajatusrikos [4]

Oletko syyllistynyt ajatusrikokseen?

Puolueeton poliisi?

Keskustelu virkavallan kulttuurimarxilaisesta korruptiosta leimahti viime syksynä, kun Hämeen poliisipäällikkö Tapio Saarni myönsi [5] lehdistölle, että ”valtakunnallinen linjaus” kieltää poliisia tiedottamasta avoimesti laittomien siirtolaisten tekemistä rikoksista.

KRP:n Elfgren jakoi viime syksynä [6] sosiaalisessa mediassa artikkeleita, joiden otsikoita ovat esimerkiksi ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”. Magneettimedia otti Elfgreniin syyskuussa yhteyttä [7] ja yritti selvittää, miksi vastuullisessa julkisessa virassa oleva mies levittää ilmiselvästi rasistista materiaalia.

Elfgren ei vastannut eikä myöskään kommentoinut sitä, saisiko Suomessa julkaista artikkelin otsikolla ”Mustien miesten luonneviat”. Yksi laki kansalle – toinen kulttuurimarxistiselle eliitille.

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta [8]
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä [9]
Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille! [10]