- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pitkäaikaistyöttömyyden runtelemaan Suomeen halutaan ulkomaalaista työvoimaa

Magneettimedia julkaisee Partisaani –sivuston kirjoituksen “ Pitkäaikaistyöttömyyden kasvusta huolimatta Suomen rahaeliitti valittaa ‘työvoimapulasta’ [1]. Kirjoituksen mukaan Elinkeinoelämän keskusliitto on vaatinut hankkimaan vauhdilla enemmän ulkomaalaista työvoimaa, vaikka Suomi on ongelmissa suuren työttömyyden kanssa. Täten näyttää EK:n vaatimus olevan linjassa hallituspuolueiden ja tiettyjen eduskuntaryhmien hillittömässä halussa hyväksyä parhaillaan käsiteltävä Euroopan unionin elvytyspaketti [2], joka luo perustan Unionin liittovaltiokehitykselle, ja siten Suomen itsenäisyyden rippeiden tuhoutumiselle ja jättiläismäiseksi eri etnisten populaatioiden sulatusuuniksi, jonka tuloksena olisi ensin monikulttuurisuus sekä sen jälkeen kehittyisi monokulttuurisuus.   

Partisaanin kirjoitus 

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on ”käynnistymässä” aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen. 

Globalistisen rahaeliitin suomalainen päälobbausjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) vaatii Suomea haalimaan nopeasti lisää ulkomaalaista työvoimaa, vaikka suomalaisten pitkäaikaistyöttömien määrä on kasvanut rajusti viimeisen vuoden aikana. EK tahtoo polkea suomalaisia työntekijöitä, sillä keskiluokan tuhoaminen kasvattaa entisestään finanssieliitin poliittista valtaa. 

EK:n mukaan Suomea vaivaa raju työvoimapula. Hiljattain julkaistujen tilastojen mukaan [3] Suomen pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi kuitenkin yli 50 prosenttia koronavuoden aikana. Yhteensä pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 32 900 ihmisellä. EK ei tahdo, että yritykset työllistävät Marinin politiikan vuoksi työttömäksi joutuneita suomalaisia. Sen sijaan EK vaatii ulkomaalaisen työvoiman määrän lisäämistä. 

”Osaavan työvoiman saatavuus oli iso ongelma jo ennen koronaa ja ongelma voimistuu kasvun käynnistyessä. Nyt tarvitaan uskottavia päätöksiä, joilla nopeutetaan ulkomaisen työvoiman lupaprosesseja,” EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies julisti medialle. 

Valheellista propagandaa 

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on ”käynnistymässä” aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen. Tarina talouden ihmepelastumisesta on kuitenkin valheellinen. 

Rahaelitistit toivovat, ettei kansa kysy, miten talouden kestävä elpyminen voi alkaa, kun kasvua hidastaa historiallinen velkataakka ja nopeasti lisääntynyt pitkäaikaistyöttömyys. Hallitus on uhannut julkista sektoria myös rajuilla leikkauksilla, joita väitetysti tarvitaan nopeasti kasvaneen valtionvelan selättämiseksi eli ”sopeuttamiseksi”. 

Velkojen takaisinmaksu, työttömyys ja toimeentuloleikkaukset tuhoavat niin yritysten kuin kotitalouksienkin edellytykset kuluttaa, vaikka koronarajoituksia alettaisiinkin tulevaisuudessa purkaa. Lopulta myös tavallinen kansalainen joutuukin kohtaamaan ruman todellisuuden. 

Partisaani 

Alkuperäinen kirjoitus: Pitkäaikaistyöttömyyden kasvusta huolimatta Suomen rahaeliitti valittaa ”työvoimapulasta” | Partisaani [1] 

Lähteet 

Iltalehti [4] 

Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi | Yle Uutiset | yle.fi [2]