- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta

Kokoomuksen Verkkouutisten [1] mukaan yhä useampi perussuomalainen tahtoo potkia Timo Soinin ulos puheenjohtajan paikalta, koska puolue ei ole tehnyt mitään siirtolaistulvan patoamiseksi.

Perussuomalaisista tuli edellisissä vaaleissa Suomen toiseksi suurin puolue. Monet uskoivat, että uusi jytky tulisi muuttamaan radikaalisti Suomen poliittista kurssia.

Perussuomalaisten hallituskaudella Suomeen on kuitenkin tullut ennätysmäärä elintasopakolaisia, minkä lisäksi suurten pankkien sanelema leikkauspolitiikka on kurjistanut entisestään Soinia äänestäneiden tavallisten suomalaisten elämää.

Lisäksi perussuomalaiset ovat hyökänneet [2] suomalaisten sananvapautta vastaan, tehneet yhteistyötä [3] George Sorosin monikulttuurisuusjärjestöjen kanssa, kannattaneet [4] kansallisomaisuutemme ryöstöä, tukeneet [5] aseiden myymistä ääri-islamisteille, katsoneet [6] kulttuurimarxistien rikoksia sormien läpi sekä vaatineet [7] EU-rangaistuksia maahanmuuttovastaisille valtioille.

Toisin sanoen puolue käänsi poliittisen kurssinsa 180 astetta heti, kun Soini oli huijannut kansalaisilta hallituspaikkaa varten tarvitut äänet.

Valtamedian haastattelemat perussuomalaisten sisäpiiriläiset uskovat nyt, että Soinille ollaan puuhaamassa haastajaa ensi kesän puoluekokousta silmällä pitäen.

Puheenjohtajakisan johtoteema tulee olemaan maahanmuuttokysymys – perussuomalainen kenttäväki tahtoo Soinin tilalle puheenjohtajan, joka vastustaa nykyistä avoimien rajojen politiikkaa.

Verkkouutiset kirjoitti nimettömänä pysytelleen sisäpiirilähten kertomuksesta:

”Perussuomalaisten sisäpiiriläiset kertovat, että Soinin ja nuivan siiven välit ovat jännitteiset ja että Soini arvostelee kovia maahanmuuttaja-asenteita esimerkiksi eduskuntaryhmän kokouksessa.

Timo saattaa sanoa ’Sain kansalaispalautetta torilla, että miksi ette sulje rajoja’, ja sitten sanoa, että ’miten ihmiset voi olla niin saatanan tyhmiä, että eihän se niin toimi’.”

Koska Soini on Amerikan finanssimiehien [8] juoksupoika, yrittää hän tietysti uskotella kenttäväelle, ettei Suomen rajoja voi laittaa kiinni. Esimerkiksi Amerikan johtavat megapankit Goldman Sachs [9] ja JPMorgan [10] ovat investoineet miljoonia siihen, että Euroopan rajat pidetään auki.

"Saat mitä tilaat." [11]

”Saat mitä tilaat.”

Vain kaksi maahanmuuttokriittistä vaihtoehtoa

Viimeaikaiset uutiset eivät tee Soinin asemasta lainkaan helpompaa. Raiskaustilastot ovat Pohjoismaissa räjähtäneet käsiin, koska Soinin kaltaiset broilerit eivät tahdo sulkea rajoja.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet [12], Suomessa seksuaalirikostilastot kolminkertaistuivat poliisin mukaan muutamassa kuukaudessa siirtolaistulvan vuoksi. Perussuomalaiset poliitikot eivät ole mielellään puhuneet aiheesta julkisuudessa.

Verkkouutisten [13] mukaan vastaavaa kehitystä on havaittu myös Ruotsissa, jossa naisiin kohdistuvat seksirikokset ovat nopeasti kaksinkertaistuneet. Ruotsin poliisi on jo aiemmin myöntänyt [14], että ahdistelijat ja raiskaajat ovat käytännössä aina maahantunkeutujia.

”16-24-vuotiaista ruotsalaisnaisista yhdeksän prosenttia sanoo joutuneensa seksirikoksen kohteeksi 2015,” Verkkouutiset kirjoittaa. Ei ihme, että Timo Soinin kaltaiset avoimien rajojen nimiin vannovat kansanpetturit tahdotaan syrjäyttää.

Mutta kuka Soinin tilalle? Verkkouutisten mukaan ennakkosuosikit uudeksi puheenjohtajaksi olisivat Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. Sulkisivatko he Suomen rajat?

Ennakkosuosikeista Halla-aho on profiloitunut tiukemman maahanmuuttopolitiikan kannattajana.

Terhoa on sen sijaan pidetty periaatteettomana Soinin uskollisena sylikoirana, joka esimerkiksi tyytyi siihen [15], että Yleisradio-lain sisältämä sana ”monikulttuurisuus” korvattiin ”kulttuurien moninaisuudella”. Lisäksi Terho on tuominnut [16] 1900-luvun alun suomalaiset itsenäisyysliikkeet ja kannattanut [17] kansallissosialismin kieltämistä.

Mutta olisiko Halla-aho lainkaan Terhoa parempi vaihtoehto? Ei. Kuten uutisoimme artikkelissa ”Halla-aho – Putinin salaliiton uhri? [18]”, myös perussuomalaisten ”nuiva” siipi on alkanut tehdä yhä suurempia myönnytyksiä kulttuurimarxistiselle Euroopan unionille.

Merkkinä kasvavasta EU-myönteisyydestä Halla-aho ilmoitti [19] viime keväänä haluavansa, että Brysselin eurokraatit päättävät Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Tämä tarkoittaa sitä, että rajat pysyisivät railakkaasti auki, vaikka Soini korvattaisiinkin nuivien ”mestarilla”.

Halla-ahon loiventunut linja on johtanut jopa välien lämpiämiseen [20] valemedia Helsingin Sanomien kanssa.

persueliitti-e1460112717906 [21]

Kolme Goldman-ehdokasta

Soini, Terho ja Halla-aho ovat kuin samasta puusta veistettyjä puheenjohtajaehdokkaita, sillä he kaikki ovat turvallisesti monikansallisten pankkien ja suursijoittajien taskussa.

Aiemmin mainitut Goldman ja Morgan eivät suinkaan ole ainoita globaaleja finanssijättiläisiä, joiden tavoite on totaalisen monikulttuurinen Eurooppa (1 [22], 2 [23], 3 [24]).

Kukaan persukolmikosta ei vastusta esimerkiksi TTIP-pankkivaltasopimusta [25], joka siirtää entistä enemmän poliittista valtaa Suomen kansalta ulkomaisille pankeille [26]. Halla-aho on ilmoittanut [27] ylpeästi kannattavansa TTIP:tä, ja Terho on kertonut [28] voivansa tukea TTIP:n edellyttämää Suomen kansallisomaisuuden yksityistämishanketta.

TTIP-lobbauksen ohella perussuomalainen eliitti on ajanut Goldmanin ja kumppaneiden asiaa EU-tasolla käymällä sotaa Kreikan kaltaisia pankkien uhreja vastaan. Monikansallisten pankkien ylivalta perustuu petoksella luotuun valtioiden velkavankeuteen [29]. Esimerkiksi Terho ja Soini ovat julistaneet vastustavansa henkeen ja vereen valtioiden auttamista velkoja leikkaamalla.

Osoitimme, kuinka puolue toimii rikollispankkiirien EU-tason käsikassarana uutisessamme ”Perussuomalaiset ruoskivat Goldman Sachsin uhria – esittäen samalla ’pankkikriittistä’ [26]”.

Äänestipä perussuomalainen kenttäväki sitten Soinia, Terhoa tai Halla-ahoa, menevät äänet siis Goldman Sachsille. Koska Goldman investoi miljoonia avoimien rajojen politiikkaan, eivät ”persut” tule taatusti suojaamaan Suomea jatkossakaan tunkeutujilta.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta! [30]
Perussuomalaiset rasismikeskustelussa: nettisensuuria tiukennettava! [31]
Timo Soini vie perussuomalaisia kohti Natoa [32]
Perussuomalaisten EU-ryhmä erotti ainoan uskottavaa rajavalvontaa kannattaneen meppinsä [33]
Perussuomalainen puolustusministeri: Suomi kouluttamaan Assadia vastustavia terroristeja [34]
Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ”uusfasististen” järjestöjen täyskieltoa [35]
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla [36]