"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettua rangaistiin pakolaisvastaisuudesta – oman puolueen päätöksellä!

9 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Perussuomalaisten Markus Jukarainen erotettiin hiljattain Kuopion seudun Perussuomalaisista pakolaisvastaisten kirjoitusten takia. Mielipiteidensä vuoksi hän on nyt myös Suomen poliittisen poliisin hampaissa.

Tapaus lähti käyntiin viime kuun lopulla Jukaraisen kommentoitua kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen henkilön käyttäytymistä. Jukaraista alettiinkin heti painostamaan ja syyttämään ”vihapuheesta”.

Kuopion seudun Perussuomalaisten hallituksen puheenjohtaja Pia Punkki ei puolustanut Jukaraista, vaan perääntyi ja kieltäytyi kommentoimasta tilannetta tarkemmin. Tästä Jukarainen ei lannistunut, vaan lupasi jatkaa samalla linjalla tulevaisuudessa.

Markus Jukaraisen kuntavaalisivustolla mies kuvailee itseään isänmaalliseksi ja listaa itselleen tärkeäksi vaaliteemaksi: ”Työtä Suomalaisille.” Hän haluaakin tukea kotimaista työvoimaa sekä estää halpatyövoiman ja maahanmuuttajien edun ajamisen kantaväestön kustannuksella työmarkkinoilla.

Perussuomalaiset kuitenkin puukottivat ”liian” isänmaalliseksi paljastunutta Jukaraista selkään, sillä hänet erotettiin ensin varapuheenjohtajan paikalta ja myöhemmin kokonaan paikallisyhdistyksestä!

Jukarainen on nyt myös poliittista oppositiota vainoavan poliisin ”vihapuhetutkintaryhmän” kohteena, koska häntä epäillään ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

Markus Jukaraisen tapaus on erinomainen esimerkki siitä, miten Perussuomalainen puolue ”palkitsee” ihmiset, joille isänmaallisuus ei ole pelkkä keino, jolla vaalikarjalta huijataan ääniä.

 

Lue myös:

Kunnallisvaalit: perussuomalaiset saivat petturin palkan
Perussuomalaisten EU-eropuheet paljastettu taas perättömiksi
Perussuomalaisten johtama oikeusministeriö tukee homopropagandan levittämistä

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Uutistoimitus

Yksi kommenti

  1. Suomi suomalaisille

    Takinkääntäjä-(maan)pettureita paljastuu joukoittain.

    (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*