- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Perussuomalaisten johtama oikeusministeriö tukee homopropagandan levittämistä

Perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö tekee jälleen äänestäjiltä salassa politiikkaa, joka on täydellisessä ristiriidassa puolueen vaalilupausten kanssa. Nyt ministeriö levittää kulttuurimarxilaista homopropagandaa.

Aiheesta kirjoitti homojen lobbausjärjestö Seta [1]. Sen sijaan Lindström ja perussuomalaisten puoluelehdistö eivät ole tietenkään pukahtaneet aiheesta sanaakaan. Toiveena on, että koko uutinen menisi äänestäjiltä ohi.

Setan mukaan Rainbow Rights –nimistä hanketta johtaa oikeusministeriö, minkä lisäksi me veronmaksajat joudumme rahoittamaan kampanjaa EU:n kautta. Rahoituksesta vastaa Euroopan komissio, joka painostaa Suomea myös tappamaan [2]kansallismielisten sananvapauden.

Perussuomalaisjohtoisen ministeriön koordinoiman hankkeen tavoitteena on painostaa Suomea ja muita EU-maita muuttamaan lakejaan poliittista homoliikettä miellyttävään muotoon. ”Oikeusministeriön lisäksi hankepartnereita ovat Seta, Kuntaliitto ja Lithuanian Gay League,” Setan sivuilla kirjoitetaan.

Homojärjestöt ovat kuluneiden vuosikymmenten aikana lobanneet esimerkiksi tervettä ydinperhemallia vastaan, minkä lisäksi järjestöt ovat tunnettuja julkisista irstailutapahtumista, joihin tuodaan mukaan myös pieniä lapsia [3].

On siis vähintäänkin outoa, etteivät perussuomalaiset ole suunnanneet lainkaan painetta Lindströmin ministeriötä kohtaan. Sen sijaan tapaus yritetään lakaista maton alle, jotta se ei entisestään söisi puolueen olemattomiin sulanutta kannatusta [4].

14202632 [5]

Jari Lindström nousi vaihtoehtomedioiden otsikoihin näkyvästi syksyllä 2015, kun oikeusministeriö määritteli maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi [6]. Sittemmin Lindström on vain jatkanut työtään [7] maahanmuuttokriitikoiden sananvapauden tuhoamiseksi.

Lue lisää perussuomalaisten hallituskauden todellisesta perinnöstä alla olevista artikkeleista!

Itsenäisyys, talous ja omavaraisuus:

Maahanmuutto:

Sanan- ja kokoontumisvapaus:

Kulttuuri:

Ulkopolitiikka: