- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalaiset rasismikeskustelussa: nettisensuuria tiukennettava!

Perussuomalainen Jari Lindström ja kristillissionisti Peter Östman löysivät yhteisen sävelen eduskunnan eilisessä ”rasismikeskustelussa”. Hallituksen linjaa vastustava Suomi on vaiennettava keinolla millä hyvänsä.

Keskustelun avasi SDP:n kansanedustaja Nasima Razmyar, joka kauhisteli kuluneen syksyn kovimpia rasismikohuja: Lahden lakanamiestä [1], rauhanomaisia Rajat kiinni! -mielenosoituksia [2] sekä ”sivullisten” (lue: huumeista tuomittujen väkivaltaisten antifasistien) kokemaa kurinpalautusta Jyväskylässä [3].

Kiihdyksissään Razmyar unohti mainita syyn ”rasististen” asenteiden kasvulle: maahanmuuttajien [4] ja vapaata siirtolaisuutta vaativan liikkeen [5] raaka väkivalta ja halveksunta suomalaisia vastaan.

Joitain maahanmuuttokriittisiä äänestäjiä saattoi yllättää, että suurimman vaikutuksen Razmyarin puhe teki oikeistokonservatiivisiin sionistipuolueisiin – perussuomalaisiin ja kristillisdemokraatteihin.

 

Monikulttuurisuutta ja ajatusrikoslakeja

Suomea monikulttuuriseksi ajatuspoliisivaltioksi [6] kaikin voimin sorvaava oikeusministeri Lari Lindström yhtyi täydestä sydämestään Razmyarin vuodatukseen: ”Me ei tarvita tähän maahan rasismia!” Perussuomalaiset myös ilmoitti sitoutuvansa mielellään rasismin vastaiseen julistukseen.

Lindström ja kristillisdemokraattien Östman olivat yhtä mieltä siitä, että virkavallan tulisi tukahduttaa anonyymi maahanmuuttopoliittinen keskustelu Internetissä. Lindström antoi samalla aplodit kaikille suomalaisille medioille, jotka ovat päättäneet sensuroida maahanmuuttokeskustelun [7]uutistensa kommenttikentistä.

Östman [8] on usein hyökännyt Magneettimedia-julkaisuamme vastaan eduskunnassa, koska olemme kehdanneet arvostella pyhää juutalaisvaltiota [9]. Östman ei koskaan ole uskaltanut vaatia Israelia tilille kristittyjen siellä kokemasta vainosta [10].

Samassa tilaisuudessa Perskeko-sisäministeri Petteri Orpo ilmoitti juhallisesti, että valtio käyttää nyt entistä enemmän resurssejaan (maahanmuuttovastaisten) ”ääriliikkeiden valvontaan”. Ilmoitusta on osattu odottaa siitä lähtien, kun tieto hänen tulevasta puhuttelustaan Helsingin synagogassa [11] alkoi levitä.


Video: Koska Orpo ei osaa argumentoida vapaan maahanmuuton puolesta, hiljentää hän maahanmuuttokriittiset keskustelijat viranomaisten avulla.

 

Lue myös: Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta! [12]