- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalaiset luovuttivat oikeusministerin paikan Kokoomuksen velkaorjuuttajalle

Perussuomalaisten homopropagandaa lobbaava [1] ja maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikkollisuudeksi luokittellut [2] Jari Lindström luopuu oikeusministerin salkusta [3]. Tehtävää jatkaa suomalaisten velkaorjuutta kannattava Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Perussuomalaisten Jari Lindström tulee jättämään oikeusministerin salkun ja tilalle puolue ottaa turhanpäiväisen kulttuuriministerin paikan.

Varsin hämmentäväksi valinnan tekevät se, että perussuomalaisilla ei ole omaa kulttuuriohjelmaa [4] ja se, että tuleva kulttuuriministeri Sampo Terho [5] on kommentoinut historiallisia kansallismielisiä järjestöjä [6] Isänmaallista kansanliikettä ja Lapuan liikettä suomalaisuuden ”harharetkiksi”. Tämä kertoneekin enemmän kuin tarpeeksi tulevan kulttuuriministerin pätevyydestä.

Velkaorjuuttaja Kokoomuksen riveistä

Oikeusministerin salkku siirtyy Kokoomuksen Antti Häkkäselle. Häkkänen on toiminut aiemmin Jyrki Kataisen erityisavustajana [7] ja nykyisistä Häkkäsen kommenteista voikin päätellä, että Katainen on opettanut pojan talon tavoille.

Häkkänen on julkisesti vaatinut opiskelijoilta leikkaamista. Mikäli yhteiskunta takaa opiskelijoiden toimeentulon, yksityisiltä pankeilta menee ohi hyvä tilaisuus tehdä suomalaisnuorista velkaorjia. Häkkänen onkin todennut, että hän haluaa lisätä kansakunnan ”lainapainoisuutta [8]”.

Häkkäsen puolustuksesi onkin sanottava, että hän on todennäköisesti rehellisin Kokoomuspoliitikko mitä maasta löytyy – häikäilemätön pankkilobbari viimeiseen asti!

 

Lue myös: Kokoomus ja keskusta kieltäneet valtuutettuja puhumasta maahanmuutosta [9]