- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

Uutiset ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista ja yleisestä sikailusta ympäri Suomea puhuttavat viimeistään nyt koko kansaa kukkahattutätejä myöten. Vähemmälle huomiolle ovat sen sijaan jääneet ne, jotka ovat poliittisessa vastuussa pakolaisongelmasta sekä maahanmuuttoa vastustavien suomalaisten mielipidevainosta.

Käydään tuoreimmat mamu-uutiset läpi tällä kertaa pikakelauksella.

– Suomen historian vihatuimpien sisäministereiden listalle ennätysvauhdilla ponnistanut Petteri Orpo myönsi viimein [1], että pakolaistulvan vuoksi hallitus on päättänyt ottaa jälleen lisää velkaa ulkomaalaisilta yksityispankeilta.

– Hallituksen päätös ilahduttaa juutalaistaustaisen George Sorosin kaltaisia pankkiireja, jotka ovat viimeaikoina mainostaneet [2] antavansa mielellään ”edullista” lainaa länsimaille, jotka suostuvat hukuttautumaan pakolaisiin.

– Oulussa laittomat siirtolaiset protestoivat ilmaista ruokaa ja majoitusta vastaan. Maahantunkeutujat olivat raivoissaan siitä, että he joutuvat syömään samaa ruokaa kuin suomalaiset koululaiset. Protestoijien mukaan suomalainen ruoka sopisi vain ”koirille tai naisille”. ”Mielenilmaus” sitoi suuren määrän poliisipartioita, jotka pukeutuivat varmuuden vuoksi mellakkavarusteisiin. Lopuksi Oulun poliisi järjesti veronmaksajien piikkiin ilmaiskyydin takaisin vastaanottokeskukseen, jottei siirtolaisten tarvinnut rasittaa jalkojaan ja kävellä itse takaisin.

– Yleisradion mukaan tulijoiden ”kotouttaminen” on lähtenyt takkuillen käyntiin siksi, ettei Suomella ole tarpeeksi ”resursseja” opettaa kulttuurimme perusperiaatteita afrikkalaisille. Tämän vuoksi esimerkiksi tieto siitä, ettei naisia saa raiskata [3], ei ole levinnyt tarpeeksi nopeasti kaikkien maahanmuuttajien keskuuteen.

– Liekö kyse huonosta kotouttamispolitiikasta vai jostain muusta, mutta MTV3:n haastatteleman poliisin mukaan väkivalta-, seksuaali- ja omaisuusrikollisuus on räjähtänyt käsiin uusien vastaanottokeskusten vuoksi. Poliisin ja valtamedian suuresti paheksumat ”uusnatsit” olivatkin oikeassa [4].

kohuotsikot [5]

– MTV3:n haastatteleman helsinkiläispoliisin [6] mukaan Suomen viranomaiset ovat olleet käsittämättömän sinisilmäisiä eivätkä ole osanneet lainkaan ennakoida siirtolaistulvan aiheuttamaa rikosaaltoa.

– Jopa Kemijärvellä [7] suomalaisnaiset joutuvat pelkäämään nyt niin sanottuja puskaraiskauksia. Poliisi otti eilen kiinni ”turvapaikanhakijan” epäiltynä suomalaisen naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

– Keskiviikkona Yleisradio ilmoitti Pyöreä pöytä –keskusteluohjelmassa [8], että Suomen kilpailukyky tulee seuraavan vuoden aikana kohenemaan huomattavasti, sillä tänne on syksyn aikana tullut ”kiintiötä enemmän koulutettua työvoimaa”.

– Pakolaistulvan vuoksi jo ennestään paha asuntokriisi on räjähtämässä Helsingissä käsiin [9]. Asuntopula on jo kauan piinannut esimerkiksi kantasuomalaisia opiskelijoita [10], ja nyt pakolaispolitiikka pahentaa suomalaisten asemaa entisestään.

– Hallituksen sisällä on syntynyt kiista siitä, miten suomalaisille tulisi tiedottaa pakolaispolitiikan pakkokeinoista. Ensin perussuomalainen takinkääntäjä [11] Jussi Niinistö väitti [12], ettei kuntien ole pakko ottaa turvapaikanhakijoita, mikä on puhdas valhe, sillä sekä SPR että maahanmuuttovirasto ovat ilmoittaneet, että vastaanottokeskuksia voidaan perustaa ilman kuntien lupaa (1 [13], 2 [14]). Niinistön jälkeen julkisuuteen astui kokoomuksen Orpo, joka myönsi [15], että sisäministeriö on valmistellut myös uusia asetuksia, joilla kuntia voitaisiin pakottaa haalimaan lisää afrikkalaisia ja arabeja elätettäväksi.

– Yhä useampi on päättänyt pistää rahoiksi [16] kuntien ja veronmaksajien ahdingolla. Yksityiset yritykset käärivät kansalaisten verorahoja taskuihinsa vuokraamalla tiloja maahanmuuttoviraston käyttöön. Useita kaupallisia vastaanottokeskuksia on jo perustettu ja lisää tulee koko ajan. Esimerkiksi toimitusjohtaja Henry Paasikiven luotsaama Kivitippu-kylpylähotelli uskoo välttävänsä konkurssin majoittamalla pakolaisia veronmaksajien piikkiin. Tämän röyhkeämpää liiketoimintaa on vaikea keksiä.

mamuruokailu [17]

Suomi kohtelee laittomia siirtolaisia paremmin kuin omia nuoriaan.

 

Valtamedian vastaisku

Jatkuvat uutiset pakolaisten kiittämättömyydestä, monikulttuurisista rikoksista ja veronmaksajien kokemasta hyväksikäytöstä ovat saaneet viranomaisten niskavillat pystyyn.

Kun uutiset räjähtäneistä rikostilastoista alkoivat levitä, kävi juutalaisen Erkon suvun [18] omistama Helsingin Sanomat vastahyökkäykseen ja täytti sivunsa otsikoilla kuten ”Ulkoministeri Soinista on tullut äärinationalistien panttivanki”, ”Juuri kukaan ei oikeasti sano netissä mitään, ja siksi luulemme möykkäävää vähemmistöä enemmistöksi” ja ”Muukalaispelko kuuluu menneisyyteen, sanoo japanilaisohjaaja maansa tiukasta maahanmuuttolinjasta”. Yle puolestaan valisti: ”Ulkomaalaisvihasta vaikea kertoa lapselle”. Rikosuutinen hautautui nopeasti kulttuurimarxistiseen mölyyn.

Kun maahanmuuttajien protesti aiheutti massiivisen poliisioperaation Oulussa, apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta kertoi [19], että eniten häntä huolestuttaa kaupungin maahanmuuttajavastaisen ”asenneilmaston” kiristyminen. Pitäisikö oululaisten ottaa koiranruokakommentit avosylin vastaan?

Poliisi antoi vastaavia vähätteleviä lausuntoja myös Helsingissä, kun uutiset ”turvapaikanhakijoiden” seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikossarjasta [4]julkaistiin. MTV3:n nimettömien viranomaislähteiden mukaan siirtolaiset ovat syyllistyneet samanlaisiin rikoksiin ympäri Suomea. Poliisin virallinen pr-porras on ottanut kuitenkin viime vuosina tehtäväkseen poliittisesti epäkorrektin tiedon pimittämisen ja jopa suoranaisen valehtelun.

mamuja ennen ja nyt [20]

 

Vähättelevä ja valehteleva poliisi

Viime vuonna maahanmuuttajajengit pahoinpitelivät kymmeniä suomalaislapsia ja -nuoria näiden valkoisen ihonvärin takia. Verkkoon vuosi poliisisosiaalityön sisäinen tiedote, jossa rikosten rasistinen motiivi myönnettiin (1 [21], 2 [22]). Poliisihierarkian huipun kulttuurimarxistit aloittivat epätoivoisen julkisuuskampanjan ja lähettivät komisario Jere Roimun [23] kaltaisia edustajiaan kertomaan televisiolle ja lehdistölle, ettei rikosten motiivista ole ”varmuutta”.

Pr-miehet eivät sentään kehdanneet kiistää poliisisosiaalityön vuotaneen tiedotteen autenttisuutta; sen sijaan he yrittivät hukuttaa tiedotteen jatkuvaan valheiden ja monikulttuurisuuspropagandan vyöryyn.

Nyt sama kaava toistuu. Kukaan ei ole kehdannut suoraan kumota MTV3:n uutista. Yleisradio [24] ja Helsingin Sanomat [25]ovat kuitenkin julkaisseet vastineita, joissa kyseenalaistetaan esimerkiksi rikosten määrä. HS ja Yle eivät suoraan väitä tietävänsä rikosten todellista määrää, mutta vihjaavat, että ehkä kyse ei ole niin suuresta ongelmasta kuin MTV3:n viranomaislähteet ovat kertoneet.

Poliisi on viime vuosina syyllistänyt muun muassa suomalaista yhteiskuntaa ja raiskauksien uhreja maahanmuuttajien rikoksista. [26]

Poliisi on viime vuosina syyllistänyt muun muassa suomalaista yhteiskuntaa ja raiskauksien uhreja maahanmuuttajien rikoksista.

Esimerkiksi poliisitarkastaja Tommi Reen kommentoi HS:lle ylimalkaisesti: ”Jos on viisi pahoinpitelyä tai jokin yksittäinen seksuaalinen häirintä, siitä saadaan tietysti raflaavia otsikoita.” Välttääkseen valehtelemisen Reen ei suoranaisesti väitä, että Suomessa olisi sattunut vain viisi pahoinpitelyä, vaan toteaa, että sellaisestakin määrästä saataisiin ”raflaavia otsikoita”. Näin poliisipäällystö ja valtamedia harhauttavat suomalaisia ja lakaisevat pakolaiskriisin maton alle.

Yleisradio ei ole myöskään suostunut oikaisemaan artikkeliaan [27], jossa se väitti kumoavansa vastaanottokeskuksiin liittyvät ”virheelliset väittämät ja huolet”. Heti ensimmäinen ”valhe” oli se, että vastaanottokeskusten määrä lisäisi rikollisuutta. Nyt ”valhe” on kuitenkin osoitettu todeksi, mutta Yle ei ole artikkelinsa sisältöä muuttanut oikaisupyynnöistä huolimatta.

Tähän asti törkeintä poliisin tiedottaminen on ollut Punkalaitumella, jossa miespuoliset ”turvapaikanhakijat” ovat ahdistelleet alaikäisiä suomalaistyttöjä keskellä kirkasta päivää. Komisario Pauli Pitkäkoski Pirkanmaan poliisilaitokselta ei syyttänytkään tapauksesta ahdistelijoita vaan siirsi katseensa suomalaisiin – uhreihin [28]! Pitkäkoski vaati Punkalaitumen Sanomissa ”malttia” ja puolusteli ahdistelijoita toteamalla, että ”paikallisten puolestaan on ymmärrettävä, että kulttuurierot voivat olla suuret”.

Magneettimedia on yrittänyt viime päivinä haastatella sosiaalisessa mediassa aktiivisia valtamedian toimittajia sekä poliiseja. Esimerkiksi mustista täysi-ikäisistä ”adoptiolapsistaan” tunnettu Keskusrikospoliisin Thomas Elfgren ja Helsingin Sanomien yleensä suulaina tunnetut toimittajat eivät ole kuitenkaan suostuneet kommentoimaan rikostilastoja. Kun todellisuus ei vastaa monikulttuurisia fantasioita, silmät yksinkertaisesti suljetaan pahalta maailmalta:

 

Perussuomalaisilta ei heru tukea maahanmuuttovastaisille mielenosoituksille

Kuten uutisoimme keskiviikkona, järjestetään eri puolilla Suomea viikonloppuna Rajat kiinni! –mielenosoituksia. Ensimmäiset mielenosoitukset järjestettiin jo pari viikkoa sitten, jolloin Helsingin Sanomat leimasi kaikki osallistujat vauvasta vaariin ”äärioikeistolaisiksi [41]”.

Toisessa tekstissään HS myös ilmoitti, että nykyisen pakolaispolitiikan vastustajat ovat joko lapsuudessaan traumatisoituneita tai muuten vain henkisesti epävakaita [42]. Samoin ainakin Kaleva ja Lapin Kansa ovat tällä viikolla leimanneet tuleviin Rajat kiinni! –tapahtumiin osallistuvat mielenosoittajat jo ennakkoon ”äärioikeistolaisiksi”.

Outoa on kuitenkin se, että tukea median demonisoimille mielenosoituksille ei ole tullut lainkaan perussuomalaisten leiristä. Edes Soini ei voi kiistää voittaneensa vaaleja juuri maahanmuuttokriittisillä äänillä. Nyt puolue kuitenkin käyttäytyy kuin mitään pakolaiskriisiä ja mielenilmauksia ei olisikaan. Perussuomalaiset eivät edes uskalla kannustaa ihmisiä osallistumaan viikonlopun kulkueisiin, vaikka valtamedia on pannut kovat piippuun ja markkinoi [43] ankarasti vasemmiston järjestämiä vastamielenosoituksia.

Perussuomalaiset ovat sen sijaan kunnostautuneet erottamalla kansanedustaja Olli Immosen ja ilmoittamalla oikeusministeri Lindströmin suulla [42]kannattavansa ehdottomasti pakolaisille asuntonsa lahjoittaneen ”Juudas” Sipilän [44]politiikkaa.

Liberaalit toimittajat ovat naljailleet persuille jatkuvasti siitä, että puolue nousi valtaan talous- ja maahanmuuttokysymyksillä, minkä jälkeen Soini perääntyi ja luovutti sisäministerin ja valtiovarainministerin salkut kokoomukselle – persuja pienemmälle puolueelle! Äänestäjät petettiin heti hallitustaipaleen alkumetreillä.

UK_mielenosoitukset_Mikkeli_Tornio [45]

 

Perinteinen vaalihuijaus vai strategia opposition tukahduttamiseksi?

Oliko kyse kuitenkaan vain tyypillisestä vaalivilpistä ja äänten lyhytkatseisesta kalastelusta? Perussuomalaisten tilanne on tällä hetkellä kadehdittava. He ovat ulkoistaneet vastuun omien vaaliteemojensa pettämisestä kokoomusministereille.

Persut itse ovat keskittyneet kulissientakaiseen työhön puolustus-, oikeus- ja turvallisuuspolitiikassa. He ovat nyt tehtävissä, jossa he voivat poliittisia vakoilu- ja ajatusrikoslakeja kiristämällä tuhota omaa asemaansa pahimmin uhkaavan opposition – radikaalit kansallismieliset, jotka ovat saaneet Soinista tarpeekseen.

Räikein esimerkki tästä on perustuslakivaliokunnassa työskentelevä perussuomalainen Simon Elo [46], joka totesi viikko sitten radiossa mielellään kieltävänsä kaiken ”uusfasistisen” toiminnan.

Elon uhkaus herätti kiivasta keskustelua verkossa ja tyrmistystä monissa perussuomalaisia äänestäneissä maahanmuuton vastustajissa. Kukaan puolueesta ei ole sanallakaan kritisoinut Elon kommentteja, joten aiheesta vallinnee puolueen korkeimmassa johdossa yksimielisyys.

On esimerkiksi pohdittu, tulisiko pahamaineinen Ruotsidemokraatit tekemään ”persut”, jos se pääsisi jonain päivänä samaan asemaan kuin Soinin puolue. Henkilökohtaisesti olen vakuuttunut siitä, että Ruotsidemokraatit toimisi juuri samoin kuin Perussuomalaiset, vaikka Ruotsidemokraatit nauttii yleisesti Suomen maahanmuuttokriittisissä piireissä suurempaa kunnioitusta kuin Soini.

Monet perussuomalaiset pamput ovat lähteneet valtamedian kauhistelukampanjan mukaan ja varoitelleet ”fasistisesta ääripuolueesta, Ruotsidemokraateista”. Puolueiden välille ei olla uskallettu edes virittää yhteistyötä; niin kovaa myllytystä ruotsalaiset ovat valtamedialta saaneet.

Kuten Ruotsin tilanteeseen edes pinnallisesti tutustuneet vaikuttajat aina Jussi Halla-ahosta kulttuurimarxisti Jörn Donneriin ovat kuitenkin todenneet, ovat ruotsidemokraattien maahanmuuttolinjaukset erittäin vaatimattomia. Ne ovat ”radikaaleja” vain ruotsalaisessa kontekstissa.

Ruotsidemokraattien johtama Ruotsi ottaisi vastaan edelleen enemmän maahanmuuttajia kuin keskiverto suomalainen hallitus! Donner kivahti [47]hiljattain, että Suomen hallitus on ”rasistisempi” kuin ruotsidemokraatit!


Video: Juutalaistaustainen Kent Ekeroth on voittanut monet ”maahanmuuttokriittiset” puolelleen.

Video: Swedish Jewish Dialogue –järjestön lobbaaja ja Ruotsidemokraattien Julia Kronlid.

 

Kuinka maahanmuuttokriittinen puolue solutetaan

Ruotsidemokraattien maine on levinnyt maailmalla esimerkiksi juutalaistaustaisen kansanedustaja Kent Ekerothin kiivaiden puheiden vuoksi. Ekeroth on työskennellyt Israelin suurlähetystössä ennen poliittisen uransa aloittamista. Ruotsidemokraattien strategiaan on kuulunut yhtäältä Ekerothin kaltaisten kiivailijoiden jatkuva esilletuonti ja toisaalta ”uusfasististen” jäsentensä julkinen nöyryyttäminen ja erottaminen puolueesta Olli Immosen tapaan.

Ruotsalaispuolue ei kovasta kannatuksestaan huolimatta ole päässyt samanlaiseen poliittiseen asemaan kuin esimerkiksi Ranskan Kansallinen rintama tai Perussuomalaiset. Tämä johtuu Ruotsin ääriliberaalista poliittisesta kulttuurista, jossa valtapuolueet ovat pyrkineet eristämään täydellisesti kaikki, jotka vaativat pientäkään hienosäätöä maahanmuuttopolitiikkaan.

Rakkaus Israeliin yhdistää Perussuomalaisia, Ruotsidemokraatteja ja Kansallista rintamaa. Swedish Jewish Dialoguen mukaan Ruotsidemokraatit on parlamentin ”ainut Israelia kannattava puolue”. Perussuomalaisten sionismia on ruodittu usein Magneettimediassa (1 [48], 2 [49]). Pisimmälle on mennyt kuitenkin Ranskan Kansallinen rintama, jonka johtaja on avioitunut juutalaisen sionistin kanssa.

Kansallisen rintaman perusti Ranskassa Jean-Marie Le Pen 1972. Puolue oli radikaali ja vastusti kiivaasti sionismia sekä rodunsekoitusta. Puolue koettiin niin suureksi uhaksi, että juutalainen terroristijärjestö Jewish Revolutionary Group pyrki lopettamaan sen toiminnan murhaamalla [50] puoluejohtoon kuuluneen François Dupratin autopommilla.

Kaikki muuttui täydellisesti, kun puolueen johtoon nousi Jean-Marien tytär Marie Le Pen, joka on naimisissa juutalaisen Israel-kiihkoilija Louis Aliotin [51]kanssa. Samalla, kun puolueen ydin on alkanut täyttyä sionisteista, ovat maahanmuuttopoliittiset linjaukset menettäneet teränsä. Puolue on alkanut jopa hioa yhteistyötä homolobbausjärjestöjen [52] kanssa ”uudistaakseen” imagoaan. Kansalliselle rintamalle kävi juuri niin kuin Perussuomalaisille; vaikka puolue pääsisi Ranskassa valtaan, olisi se yksinkertaisesti osa uusliberaalia YK:n, Yhdysvaltojen ja EU:n alistamaa eliittiä.

spy_camera_CCTV [53]

Tervetuloa Perus-Suomeen.

 

Perussuomalaiset vaativat poliittista sensuuria

Perussuomalaiset ovat siis osa yleiseurooppalaista puoluepoliittista huijausta. Ensin protestipuolue kerää maahanmuuttokriittiset äänet ja samalla syö voimaa katutason protesteilta. Seuraavaksi puolue pettää lupauksensa ja vain lisää maahan tulvivien siirtolaisten määrää. Lopuksi puolue alkaa säätää lakeja, joilla todellinen oppositio pyritään lakkauttamaan täydellisesti erilaisten ”terrorismi-” ja ”vihapuhelakien” varjolla.

Perussuomalaiset ovat tehneet melkoisen spurtin ja päässeet jo viimeiseen vaiheeseen. Kuten reilu viikko sitten kirjoitimme artikkelissa ”Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta [54]”, perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö on tehnyt lakiuudistuksen, jonka nojalla tästä kuusta lähtien maahanmuuttovastaiset kommentit voivat olla rikollisjärjestötoimintaa tuomioistuimen silmissä:

”Lakiuudistuksen tavoitteena on ulottaa tuomiot koskemaan kokonaisia yhteisöjä. Poliittisesti epäkorrekteja ajatuksia ilmaisevat yhdistykset, kaveriporukat, kerhot ja julkaisut voidaan tulevaisuudessa määritellä järjestäytyneeksi rikollisjengiksi! Näin voidaan tuhota kokonaisia kansanliikkeitä, mikäli ne ovat uhka vallanpitäjille.”

Lindstörmin päätökset eivät ole synnyttäneet soraääniä puolueen sisällä – asiasta vallitsee konsensus. Eilen Lindström, perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö sekä kokoomuksen Orpo ja keskustan Berner tiedottivat hallituksen uusista tiedustelulainsäädäntöhankkeista.

Orpo. [55]

Orpo.

Viesti oli juuri sellainen kuin odotettiinkin: kansallinen turvallisuus on uhattuna (vaikka esimerkiksi sotilaallisia uhkia ei tällä hetkellä ole), joten hallituksen täytyy saada laajemmat valtuudet vakoilla kansalaisia ja kieltää poliittisesti epäkorrekti kansalaistoiminta. Lakiuudistuksilla mahdollistettaisiin muun muassa kansalaisten massavalvonta [56] ja luottamuksellisen viestin salaisuuden suojan [57] purkaminen.

On mahdollista, että Perskeko-hallitus kajoaa jopa perustuslakiin [58], jotta muutoksista saadaan tarpeeksi radikaaleja. Perussuomalaiset kannattavat voimakkaasti uusia tiedustelulakeja, ja eilen puolueen lehti Suomen Uutiset [59] julkaisi aiheesta intomielisen artikkelin:

”Perussuomalaisista hanketta johtavat puolustusministeri Jussi Niinistö ja oikeus- ja työministeri Jari Lindström.

Hanke pyrkii parantamaan kansallista turvallisuutta. Tavoitteena on parantaa turvallisuusviranomaisten kykyä ennakoida ja estää toimialallaan sellaisia vahingollisia tekoja, jotka voivat vaarantaa erityisen tärkeiksi miellettyjä kansallisia etuja.

Suojelupoliisilla ei ole tällä hetkellä erityisiä toimivaltuuksia valtion turvallisuuteen liittyvän uhkatiedon hankkimiseksi. Supon tärkein tehtävä on estää ja paljastaa terrorismiin, laittomaan tiedustelutoimintaan, joukkotuhoaseiden levittämiseen ja ääriliikkeisiin sekä valtion turvallisuutta vaarantavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kytkeytyviä hankkeita. […]

Oikeusministeriö selvittää perustuslain tarkistamista siten, että lailla voitaisiin säätää välttämättömistä rajoituksista luottamuksellisen viestin salaisuuden suojaan kansallisen turvallisuuden suojaamiseksi.”

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015. [60]

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

Sekä Supon että Keskusrikospoliisin johtajat [61]ovat ottaneet voimakkaasti kantaa ”monikulttuurisuuden” puolesta. Sisäministeriön mukaan jopa ”holokaustin” todenperäisyyden epäily on ”väkivaltaista ääriajattelua”. Saksassa [62] tiedusteluviranomaiset tekevät kaikkensa, ettei ”äärioikeisto” pysty mobilisoitumaan, kun maahanmuuttovastaiset asenteet yleistyvät. On selvää, ketä Euroopan eliitti pitää todellisena uhkana.

Sisäministeri Orpo hukuttaa suomalaiset ”turvapaikanhakijoihin”, joiden joukkoon soluttautuu ISIS-terroristeja. Viestintäministeri Berner valvoo valtamediaa, joka viimeiseen asti sensuroi pakolaispolitiikan vaaroja ja vakuuttaa, että maahanmuutosta on pelkkää hyötyä Suomelle.

Kun vahinko on tapahtunut ja radikalisoituminen kasvaa, ilmoittavat perussuomalaiset Lindström ja Niinistö, että siviili- ja sotilastiedustelua – siis kansalaisten vakoilua – on lisättävä ”kansalaisten turvallisuuden nimissä”. Ensimmäisenä lakkautetaan ”äärioikeistolaiset” järjestöt. Sekä Lindström että Elo ovat jo nimittäin tehneet selväksi, että ääri-islamisteja enemmän heitä huolestuttavat ”uusfasistit” ja ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”.

 

Arvi Pihkala