- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalainen sionisti sabotoi euroeroon liittyvää kansalaisaloitetta – söi vaalilupauksensa

Paavo Väyrynen kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan [1], että perussuomalainen julkisionisti Simon Elo on ollut torppaamassa euroeroon tähtäävää kansanäänestyshanketta, vaikka ennen vaaleja Elo kalasteli ääniä eurovastaisilla vaalivalheilla.

Väyrynen on vaatinut, että Suomessa järjestettäisiin kansanäänestys eurovaluutasta luopumisesta.

Suomi liitettiin euroon Väyrysen mukaan [2] alunperin perustuslain vastaisesti ilman kansanäänestystä. ”Eduskunnalle ei annettu edes lakiesitystä, vaan euroon liittymisestä päätettiin tiedonantomenettelyä käyttäen,” Väyrynen totesi.

Eurovaluutta on tuhonnut Suomen taloudellisen itsenäisyyden rippeet [3] ja tehnyt meistä täysin riippuvaisia pankkilobbareiden [4] johtamasta EU-koneistosta. Irtaantuminen eurosta olisi Suomen ensimmäinen askel kohti uutta itsenäisyyttä.

Väyrynen kirjoittaa blogissaan, että hanke euroerosta tyrmättiin hölmöihin tekosyihin vetoamalla, minkä vuoksi kansalaisaloitteita koskevaa lainsäädäntöä tulee Suomessa muuttaa:

Perustuslakivaliokunta päätti, että se ei laadi mietintöä kansalaisaloitteesta kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa.

Aloite ei siis tule täysistuntokäsittelyyn, jossa kansanedustajat olisivat keskustelleet aloitteesta ja äänestäneet siitä. […]

Marraskuun 25. päivänä [perustuslaki-] valiokunta päätti, että se ei laadikaan mietintöä.

Valiokunta esitti menettelylleen kaksi perustelua. Ensiksikin se katsoi, että aloitetta ei voitaisi käsitellä, koska se koski tosiasiassa Suomen kansainvälistä sopimusvelvoitetta.

Tämä on hämmästyttävä väite. Oikeusministeriö oli hyväksynyt aloitteen ja se oli otettu ministeriön verkkosivulle allekirjoittamista varten. […]

Pääperusteeksi kuitenkin esitettiin se, että aloite oli valiokunnan mielestä huonosti valmisteltu.

Valiokunta arvosteli sitä, että aloite ei sisällä sellaista ’yksiselitteistä ehdotusta kansanäänestyksen toimeenpanosta äänestysvaihtoehtoineen, joka voisi toimia perustana eduskunnan täysistuntokäsittelylle ilman perusteellista valtioneuvostossa tapahtuvaa valmistelua’.

Tämä on käsittämätön väite.

Kysymyksessähän on nimenomaan toivomusaloite, joka tähtää siihen, että eduskunta kehottaisi valtioneuvostoa ryhtymään toimenpiteisiin kansanäänestystä koskevan lain valmistelemiseksi.

Väyrysen mukaan perustuslakivaliokunnan päätös torpata kansanäänestyshanke on ”vaarallinen ennakkotapaus kansalaisaloitteiden tulevia käsittelyjä ajatellen”, sillä ”aloiteoikeutta saatetaan rajoittaa mielivaltaisella lain tulkinnalla”.

Väyrynen ehdottaa, että järjestelmää voisi muuttaa oikeudenmukaisemmaksi muuttamalla lainsäädäntöä siten, että eduskunnan olisi pakko ottaa kantaa kansanäänestysten toivomusaloitteisiin.

1040671242 [5]

Perussuomalaiset ovat puhdasverisiä eurokraatteja

Väyrynen kirjoittaa olevansa erityisen hölmistynyt perussuomalaisten toiminnasta, sillä puolueen päättäjät ovat keplotelleet tiensä vallankahvaan esittämällä äänestäjille ”EU- ja eurokriittistä”.

Puolueen todellinen kanta eurovaluuttaan vaikuttaa eroavan vaalilupauksista kuin yö päivästä. ”Perussuomalaisten kansanedustajien käyttäytyminen minua erityisesti hämmästyttää,” Väyrynen toteaa ja jatkaa:

”Minulle kerrotun mukaan nimenomaan perustuslakivalokunnan Perussuomalaiset jäsenet olivat vaatineet, että mietintöä ei laadita eikä aloitetta viedä täysistunnossa keskusteltavaksi ja päätettäväksi.”

Perussuomalaiset tekivät siis kaikkensa, ettei aloite Suomen oman valuutan palauttamiseksi etenisi edes mietintötasolle!

Yksi aloitetta hanakimmin sabotoineista on talousvaliokunnan perussuomalainen johtaja Kaj Turunen, joka valehteli Väyrysen mukaan Ylen vaalikoneessa olevansa eurovastainen:

Talousvaliokunta ei järjestänyt julkista kuulemistilaisuutta. Suljettuun kokoukseen kutsuttujen asiantuntijoiden joukossa oli minun lisäkseni muitakin euroeron kannattajia.

Heidän kannanottojaan ei kuitenkaan otettu lainkaan huomioon valiokunnan laatimassa lausunnossa. […]

Talousvaliokunnan yksimielinen kielteinen lausunto valmisteltiin Perussuomalaisten kansanedustajan Kaj Turusen johdolla.

Ehkäpä silmiinpistävin nimi Väyrysen listalla on kuitenkin perustuslakivaliokunnan ”halla-aholainen” sionisti Simon Elo, joka on yrittänyt profiloitua erityisen ”isänmaallisena” ja ”kansallismielisenä” poliitikkona.

”Isänmaallisista” ja ”eurokriittisistä” vaalilupauksista huolimatta Elo asettui Väyrysen mukaan vastustamaan euroerohanketta.

Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä. [6]

Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä.

Vaalilupaukset syötiin heti hallituspaikan varmistuttua

Perussuomalaiset on viimein hallituspuolue. Sen sijaan, että he tekisivät kansallismielistä politiikkaa, sabotoivat he nyt aloitteita, jotka tähtäävät itsenäisen, suomalaisen ja omavaraisen Suomen rakentamiseen.

Vuosi sitten Elo yritti laittaa kapuloita todellisten kansallismielisten rattaisiin jopa väläyttämällä [7], että ”uusfasistiset [8]” järjestöt voisi kokonaan kieltää Suomessa. Perussuomalaisilla maanpettureilla pitäisi siis olla täydellinen työrauha, jota aidon opposition edustajat eivät saa häiritä.

Elon viha ”uusfasisteja” kohtaan kumpuaa hänen radikaalista sionistisesta vakaumuksestaan; 2011 Elo totesi Yleisradiossa [9], että Israel [10] on hänen ”toinen kotimaansa”.

Kuten uutisoimme aiemmin tällä viikolla [11], myös Elon hyvä ystävä Jussi Halla-aho on syönyt vaalilupauksiaan kovaan tahtiin EU-parlamentissa. Halla-aho kannatti hiljattain mietintöä, jossa nationalismi ja EU-vastaisuus rinnastetaan ääri-islamistiseen terrorismiin ja Venäjän luomaan sotilasuhkaan.

Lisäksi mietintö vaati eurooppalaisten kansallismielisten sananvapauden kaventamista esimerkiksi vaihtoehtomediojen rahoituskanavia katkomalla.

 

Lue myös:

PS-nuorten uusi johtaja: ”natseja” vastustava EU- ja Nato-lobbaaja [12]
Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta [13]
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta [14]