- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Perussuomalainen oikeusministeri ei protestoi irakilaismurhaajien pitämistä Suomessa

Perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström puolustaa päätöstä [1], ettei yhdestätoista terroristisesta murhasta epäiltyjä irakilaismaahantunkeutujia lähetetä takaisin kotimaahansa. Lindström piiloutuu ”kansainvälisten sopimusten” taakse.

Viime viikolla poliisi otti Forssan seudulla kiinni irakilaisveljekset, joita epäillään terroristijärjestön nimissä tehdyistä murhista. Sarjamurhaajat oli etsintäkuulutettu Irakissa ennen kuin Suomi otti heidät avosylin vastaan ”turvapaikanhakijoina”.

Irakissa henkirikoksesta voi saada kuolemantuomion, minkä vuoksi Suomen laki estää sarjamurhaajien karkottamisen. Perskeko-hallitus pelasti siis kahden vaarallisen terroristin hengen.

lindstrom [2]terroristimurha [3]

Perussuomalaisen Lindströmin mukaan ei ole mitään takeita siitä, että murhaajat häädettäisiin Suomesta edes sen jälkeen, kun nämä ovat suorittaneet tuomionsa. Kaikki riippuu Irakin tuolloisesta lainsäädännöstä. Suomi vahvistaa nyt siis kansainvälistä asemaansa murhaajien ja terroristien paratiisina, jossa kuolemantuomion voi muuttaa muutamaksi vuodeksi lomailua hotellitasoisessa ”vankilassa”. Tuomion jälkeen elannon turvaa suomalainen sosiaalitukijärjestelmä.

Lindström ja perussuomalaiset eivät tietenkään voi omin voimin muuttaa vallitsevaa lakia. Yleistä kummastusta on kuitenkin herättänyt se, ettei oikeusministeri ole pyrkinyt käyttämään asemansa suomaa arvovaltaa yleisen keskustelun herättämiseksi. Lindström ei ole arvostellut lakia vaan puolustellut viranomaisten menettelyä. Näin perussuomalaiset itse asiassa pönkittävät järjestelmää, joka pakottaa suomalaisveronmaksajat elättämään ulkomaalaisia rikollisia.

Lindström on herättänyt syksyn mittaan laajaa julkista inhoa määrittelemällä maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikollisuudeksi [4] sekä vaatimalla maahanmuuttopoliittisen julkisen keskustelun sensuuria [5].

Kummallisia lääkkeitä ja selityksiä maahanmuuttajarikollisuuteen

Lindströmin lisäksi presidentti Tarja Halonen [6]on kohauttanut maahanmuuttopoliittisilla lausunnoillaan. Halosen mukaan siirtolaisrikollisuutta voisi torjua ottamalla Suomeen vielä huomattavasti nykyistä enemmän siirtolaisia ”perheenyhdistämisen” kautta. Halonen myöntää, ettei hänen teeseilleen ole tilastollista pohjaa vaan kyse on hänen omasta ”kotitekoisesta ajattelusta”.

1.12. Yle uutisoi, että tänä vuonna tulleet ”turvapaikanhakijat” tulevat ensi vuoden aikana laatimaan perheenyhdistyshakemuksia [7], jotka saattavat johtaa jopa kymmenientuhansien ”ylimääräisten” siirtolaisten tuloon. Halosen ”kotitekoinen” unelma tulee siis mitä todennäköisimmin täyttymään, mutta perheenyhdistämisten vaikutukset rikostilastoihin tulevat tuskin olemaan kaunista seurattavaa.

matti kauhanen [8]

Maahanmuuttajien rikoksia kommentoi hiljattain myös Suomen Punaisen Ristin Kangasalan paikallisjärjestön johtaja Matti Kauhanen [9], joka on Kangasalan Sanomat –lehden entinen päätoimittaja. Kauhanen kommentoi uutisia siirtolaisten pöyristyttävän korkeista seksuaalirikostilastoista syyttämällä uhreja raiskauksista.

SPR-pomon mukaan maahanmuuttajaraiskaukset johtuvat usein ”väärinkäsityksistä”, joita luovat naiset, jotka ”antavat ymmärtää mutteivät ymmärrä antaa”.

 

Lue myös: Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään [10]