- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pedofiilit ajavat asiaansa entistä avoimemmin – vertaavat kohtaloaan ”holokaustiin”

Pedofiilit ovat alkaneet verkostoitua länsimaissa yhä avoimemmin. Ruohonjuuritason pedofiiliryhmät vertaavat itseään ”holokaustin [1]” ajan juutalaisiin alla olevalla videolla.

Videon on tuottanut Antipedophobe Aktion –niminen ryhmä, joka yhdistelee logossaan ”antifasistisilta” äärivasemmistolaisilta sekä homojen lobbausjärjestöiltä lainattua symboliikkaa.

Twitterissä Antipedophobe Aktion käyttää osoitetta @AnarchieJetzt [2], joka on saksaa ja tarkoittaa suomeksi: ”Anarkiaa nyt!”. Pedofiililobby samastuu siis voimakkaasti poliittiseen vasemmistoon.

Videolla muun muassa vaaditaan, että ”leimaava” pedofiili-termi tulisi korvata termillä ”lapsista viehättynyt”, jotta pedofiilit kohtaisivat tulevaisuudessa vähemmän esimerkiksi työpaikkasyrjintää.

Myös juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times on esittänyt vastaavia vaatimuksia. Lehti julkaisi 2014 juutalaisen Margo Kaplanin artikkelin [3], jonka mukaan länsimaiden tulisi säätää uusia lakeja, jotka turvaisivat pedofiilien ”oikeudet” esimerkiksi työelämässä nykyistä paremmin.

Vasemmiston uudesta pedofiililobbysta ensimmäisenä uutisoinut verkkojulkaisu Daily Stormer [4]muistuttaa, että valtamedia julkaisee jatkuvasti kansallismielisten ihmisten henkilötietoja mutta suojelee esimerkiksi pedofiiliaktivisteja.

Daily Stormerin mukaan kansallismieliset voivat nyt osoittaa valtamedian kaksinaismoralismin tuomalla varjoissa toimivat pedofiiliaktivistit julki. Sosiaalisessa mediassa monet vasemmistolaiset liittyvät pedofiiliryhmiin omalla nimellään.

Yksi Daily Stormerin paljastamista some-aktivisteista on suomalainen Mikko Pitkonen [5], joka tahtoo ”vapauttaa lasten seksuaalisuuden ja antaa lapsille mahdollisuuden nauttia iloisesta seksielämästä”.

Kansallismieliset voivat siis tuoda pedofiiliaktivistit päivänvaloon, ilmoittaa pedofiileista näiden työnantajille sekä paljastaa pedofiilien yhteydet ”valtavirtaisempaan” kulttuurimarxistiliikkeeseen.

Antipedophobe Aktion kannattaa lasten raiskaamisen ohella muun muassa "antifasismia", avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa sekä kommunisti David Thorstadin ja juutalaisen Allen Ginsbergin NAMBLA-nimistä pedofiilijärjestöä. [6]

Antipedophobe Aktion kannattaa lasten raiskaamisen ohella muun muassa ”antifasismia”, avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa sekä kommunisti David Thorstadin ja juutalaisen Allen Ginsbergin NAMBLA-nimistä pedofiilijärjestöä.

Vasemmisto ajanut pedofiilien asiaa vuosikymmeniä

Magneettimedian artikkeli ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia [7]” muistuttaa, että vielä muutama vuosikymmen sitten pedofilia itse asiassa oli osa valtavirtavasemmiston poliittista ohjelmaa lukuisissa länsimaissa.

Tunnettuihin vasemmistolaisiin pedofiiliaktivisteihin lukeutuu muun muassa juutalainen Daniel Cohn-Bendit [8].

Vasemmisto luopui pedofiililobbauksesta pariksi vuosikymmeneksi kiinnittääkseen kaiken tarmon homoseksuaaleihin.

Nyt, kun kulttuurimarxistit ovat runnoneet suurimman osan tahtomistaan homolaeista läpi, yhä useampi heistä on siirtynyt seuraavalle etapille – lobbaamaan pedofilian puolesta.

2014 Englannissa tunnettu vasemmistopoliitikko Joyce Thacker [9] sai kovaa kritiikkiä, kun selvisi, että hän oli suojellut maahanmuuttajien pedofiilirinkiä. Samaan aikaan hän kampanjoi aktiivisesti kansallismielisiä vastaan ja vaati, että maahanmuuttokriittisten vanhempien lapset otettaisiin huostaan.

 

Lue myös:

Vaikutusvaltaisia juutalaisia syytetään pedofiliasta ja prostituutiosta [10]
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi [11]