- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

”Peak turhamaisuus”? Marin tilasi Natolta raportin kärsimästään nimittelystä!

Suomalainen valtamedia uutisoi eilen näkyvästi sotilasliitto Naton tuoreesta selvityksestä, jonka mukaan Sanna Marinin hallitus on joutunut kärsimään (kaikkien edeltäjähallitusten tavoin) kansalaisten halveksunnasta ja pilkasta. Moni ihmetteli uutisen luettuaan, mistä lähtien ministerien loukattujen tunteiden suojelu on kuulunut sotilasliiton tehtäviin.

Partisaanin lukijoille Naton raportti ei kuitenkaan ole yllätys, sillä uutisoimme hiljattain siitä, kuinka Nato on vain nationalismia vastustavien kulttuurimarxistien etujärjestö. Lue lisää uutisestamme ”Sotilasliitto Nato lobbaa monikulttuurisuuden puolesta [1]”.

Sanna Marin itse oli erityisen innoissaan raportin julkaisemisesta. Vaikka raportin päätarkoitus olikin tarjota uhriutumismateriaalia maatamme konkurssia kohti ajavalle naisvaltaiselle ministerijoukolle, yritti Marin esittää myös uhmakasta feministiä. Kerättyään aluksi uhripisteet Marin twiittasi nolostuttavaan sävyyn: ”Naiset johtavat hallitusta, get over it!”

Kupletin juoni paljastuu

Selitys hämmentävälle poliittiselle sirkukselle paljastui vain muutamia tunteja alkuperäisten uutisten julkaisun jälkeen. Nato ei laatinut selvitystään oma-aloitteisesti siksi, että Marinin saama kritiikki muodostaisi turvallisuusuhkaa lännelle. Sen sijaan raportin tilasi veronmaksajien rahoittama Suomen hallitus!

Marinin kannattajat yrittivät myöhemmin selittää äärimmäistä turhamaisuutta kuvastavaa raporttihanketta todeten, että raportti tilattiin alun perin jo Juha Sipilän pääministerikaudella. Argumentti ei ota kuitenkaan huomioon raporttihankkeen ydinkysymystä: Sipilän hallituksen tilaama raportti ei koskenut vallanpitäjien kärsimää ”vihapuhetta”.

Vasta Sanna Marinin noustua pääministeriksi raporttitoimeksiantoa muutettiin keväällä 2020 niin, että ”vihapuhe” vaihdettiin sen teemaksi. Toisin sanoen Marin päätti tuhlata veronmaksajien rahoja ja käyttää Naton ”arvovaltaa” keppihevosenaan. Naiseuttaan jatkuvasti alleviivaava pääministeri tahtoi uhriutumisen avulla leimata kaikki arvostelijansa ”naisvihaajiksi”. Näin tehdessään Marin antaa valheellisesti viestin, jonka mukaan häneen kohdistuva kritiikki ei voi koskaan olla järkiperusteista tai asiallista.

Sanna Marinin feministinen teatteriesitys kaatuikin lopulta omaan järjettömyyteensä. Kohu osoitti sen, ettei Marin ole ainoastaan Suomen historian ammattitaidottomin pääministeri – ennen kaikkea hän on historiamme turhamaisin ja herkkänahkaisin nalkuttaja.

Partisaani

__________________

Kirjoitus on alunperin julkaistu [2] 19.3.2021 Partisaanissa.