- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pauli Vahtera: perussuomalaiset valehtelevat – maahanmuuttopolitiikkaa ei kiristetty

Muun muassa talous- ja maahanmuuttoasioista kriittisesti bloggaava Pauli Vahtera ei ole lainkaan tyytyväinen perussuomalaisten saavutuksiin hallituksessa. Vahteran mielestä tilanteesta tekee erityisen vaarallisen se, että puolue yrittää valehdella kannattajilleen omista ”saavutuksistaan”.

Vahtera kävi tiheällä kammalla läpi [1]perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon propaganda-artikkelin ”Turvapaikkapolitiikka on parantunut läpi koko prosessin [2]”. Tekstissään Terho yritti valkopestä perussuomalaisten takinkäännöt ja petokset.

Vahtera aloitti kritiikkinsä muistuttamalla, että vaalilupauksistaan huolimatta perussuomalaiset ovat hallituksessa osallistuneet aggressiiviseen leikkaus- ja kurjistamispolitiikkaan, jossa yhä suurempi osa verotuloista siirretään maahantunkeutujille vähävaraisten suomalaisten sijaan.

”Miksei hallitusohjelmassa sovittua selvitystä maahanmuuton kustannuksista ole tehty?” blogisti kysyy. Mikäli perussuomalaiset eivät ryhdy ajamaan turvapaikkaturistien aktiivista häätämistä, olisi maahanmuuton kustannusselvitys vähintä, mitä puolue voisi äänestäjiensä eteen tehdä.

”Kun 2015 tuli 32.476 hakijaa, niin viime vuonna tulleiden määrä 5651 on muka hallituksen toimenpiteistä johtuvaa. Silti määrä on suurempi kuin ennen vuotta 2015 (3651).

Viidessä vuodessa tänne tulee tuota vauhtia 33.000 hakijaa. Ja laitan pääni pantiksi, että viiden vuoden aikana tulee suuria piikkejä.”

Vahtera erittelee Terhon artikkelista yhteensä 14 valhetta, jotka hän kumoaa tekstissään. Valheiden tavoitteena oli saada äänestäjät luulemaan, että perussuomalaiset olisivat pitäneet vaalilupauksistaan kiinni. Alla muutamia röyhkempiä valheita ja niiden oikaisut.

Valhe: Suomen vetovoimatekijöitä on karsittu, jotta maastamme tehtäisiin vähemmän houkutteleva elintasoshoppailijoiden kannalta.

Totuus: Ei-suomalaiset nauttivat edelleen samasta sosiaaliturvasta kuin suomalaiset. Lukemattomat ”turvapaikanhakijat” elävät paremmin kuin köyhät suomalaiset.

Valhe: Lähtömaihin ”tiedotetaan” entistä tehokkaammin Suomen ”kiristyneestä” maahanmuuttolinjasta, jotta tunkeutujat eivät ylipäätään kiinnostuisi Suomesta.

Totuus: Esimerkiksi Kelan sivuilla kerrotaan edelleen 12 eri kielellä suomalaisen sosiaalivaltion tarjoamista yleellisistä tuista. ”Kelan mainossivu” on Vahteran mukaan niin suuri vetovoimatekijä, että kaikki hallituksen ”tiedotustoimenpiteet” kalpenevat sen rinnalla.

Valhe: Turvapaikkahakemusten käsittelyä on tehostettu, ja myönteisiä päätöksiä tehdään entistä harvemmin.

Totuus: Kielteisen päätöksen saaneet voivat yhä jäädä oleskelemaan Suomeen vapaasti ja pitkittää lähtöprosessia esimerkiksi uusintahakemusten avulla. ”Käsittelyajan tehostaminen” on silmänlumetta, sillä käytännössä Suomeen voi edelleen jäädä yhtä heppoisin perustein kuin aina ennenkin.

Valhe: Laittomaan maassaoleskeluun puututaan.

Totuus: Laittomat maahantunkeutujat voivat pitää Helsingin keskustassa mielenosoitusleiriä ilman, että poliisi ratsaisi leiriläisiä saatikka alkaisi käännyttää näitä kotimaahansa.

Syrian-refugees-342890 [3]

On totta, että muutamia elintasoshoppailijoita on onnistuttu maanittelemaan häipymään Suomesta, mutta Vahteran mielestä jopa tässä hallitus on tehnyt painajaismaisen huonoa työtä:

Maasta poistuville annetaan rahatukko taskuun ja ilmainen matka. Sillä kuittaa ainakin osan salakuljettajille maksetusta matkasta. Nettipoliisin resursseja on vahvistettu, jotta suomalaisten oikeutta kritisoida maahanmuuttoa saadaan rajoitettua.

Millä pakkopalauttaa, kun tänne pääsee ilman papereita ja lähdöstä voivat esimerkiksi irakilaiset kieltäytyä. Kirkko, SPR ja muut verovaroilla elävät ovat järjestäneet houkuttimia, jotta tänne jäätäisiin.”

Terhoa on povattu jopa Timo Soinin manttelinperijäksi. Kirjoitimme Terhon yleisestä poliittisesta linjasta artikkelissamme ”Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta [4]” muun muassa seuraavaa:

”Terhoa on sen sijaan pidetty periaatteettomana Soinin uskollisena sylikoirana, joka esimerkiksi tyytyi [5] siihen, että Yleisradio-lain sisältämä sana ’monikulttuurisuus’ korvattiin ’kulttuurien moninaisuudella’.

Lisäksi Terho on tuominnut [6] 1900-luvun alun suomalaiset itsenäisyysliikkeet ja kannattanut kansallissosialismin kieltämistä [7]. […] Terho on kertonut [8] voivansa tukea TTIP:n edellyttämää Suomen kansallisomaisuuden yksityistämishanketta.”

 

Lue myös:

Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa [9]
Talousblogisti pakolaiskriisistä: ”Suomen hallitus tukee mafiaa” [10]
Talousblogisti: ”turvapaikanhakijoita” päästetään Suomeen entistä lepsummin perustein [11]
Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme! [12]
Eliitti värvännyt armeijoita ”rasisminvastaiseen taisteluun” – miksei Halla-aho vastusta tätä? [13]
PS-nuorten uusi johtaja: ”natseja” vastustava EU- ja Nato-lobbaaja [14]
Perussuomalaiset: nuoriso ”sympatisoi natsismia” liikaa! [15]
Perussuomalainen sionisti sabotoi euroeroon liittyvää kansalaisaloitetta – söi vaalilupauksensa [16]