- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pariisin terrori-iskut – 9/11 Ranskan tyyliin

Pariisin metropolialueella hyökättiin useisiin kohteisiin samanaikaisesti. Raporttien mukaan (kirjoitushetkellä) 100 ihmistä on kuollut Bataclan-konserttisalissa, kun terroristit avasivat tulen käyttäen automaattiaseita. Viisitoista ihmistä on kuollut Stade de France –stadionilla Pariisin ulkopuolella.

Virallisten tietojen mukaan, kirjoitushetkellä yli 140 tiedetään kuolleen. Ajatuksemme ovat uhrien perheenjäsenten ja niiden kanssa, jotka menettivät rakkaimpansa.

Minuuttien sisällä hyökkäysten alkamisesta, jotka aloitettiin samanaikaisesti, ja ennen poliisin esitutkinnan valmistumista, Ranskan media iski ison vaihteen silmään. Uutiskommentaattorit ja tiedusteluanalyytikot totesivat Ranskan kaapeli-TV:n haastattelemina asiantuntijoina, että iskujen juuret juontavat Syyriaan ja Irakiin.

Tiedotusvälineissä traaginen tapaus yhdistettiin sotatilaan Lähi-idässä, jossa korostettiin Ranskan roolia – liittolaistensa ohella – käymästä “humanitäärisestä sodasta” terroristeja vastaan.

Islamistinen valtio on todettu iskujen suunnittelijaksi.

Ilman minkäänlaisia todisteita, hyökkäysten on kerrottu olleen kostoisku Ranskan suorittamista ISIS-tukikohtien pommituksista Syyriassa ja Irakissa, osana Obaman terrorismin vastaisia ilmapommituksia.

 

Tiedettiinkö tapauksesta ennalta?

Paris Match ennusti 2. lokakuuta ranskalaistyylisen 9/11 –hyökkäyksen, “un 11 septembre a la francaise”.

Judge Trevedic totesi Paris Match –lehden haastattelussa uhan olevan todellinen. “Hyökkäykset ovat suuruusluokaltaan verrattavissa 9/11 tapahtumiin”

[1]

Yksikään marraskuun 13. uutisraporteista ei maininnut, että hyvin organisoidun, suuren mittakaavan hyökkäyksen on ennustettu tapahtuvan. Uutisotsikon mukaan:

“Tiedustelupalvelut pelkäävät 9/11 hyökkäystä ranskalaistyyliin”

Ironisesti, lokakuun raportissa mainittiin, että hyökkäyksiä on vaikea ehkäistä ennalta: “impossible a dejouer”, mikä viittaa siihen että Ranskan tiedustelupalvelu on kyvytön estämään tulevaa katastrofia.

Mikä oli mediahypen tarkoitus?

Disinformaation levittäminen? Luoda pelon ja kauhun ilmapiiri?

[2]

Ranskan presidentti Francois Hollande oli epäilemättä tietoinen lokakuisesta varoituksesta. Hänen tiedusteluneuvonantajansa pitivät hänet ajan tasalla.

Hieman ennen puolta yötä paikallista aikaa 13. marraskuuta, Ranskan presidentti aloitti poliisivaltiomaiset toimenpiteet maanlaajuisesti epäiltyä terroristiverkostoa vastaan.

On erittäin epätodennäköistä että Hollande olisi tehnyt päätöksen spontaanisti marraskuun 13. iltana hetken mielijohteesta vastauksena iskuihin sekä ennen kabitetin tapaamista. Päätös hätätilan julistamisesta on epäilemättä päätetty ennen iskuja, mahdollisten terroristihyökkäysten varalta.

Hätätila on otettu käyttöön viimeksi toukokuussa 1961 vastauksena Algerin vallankaappausyritykseen (Putsch d’Alger), jossa presidentti Charles de Gaullen hallitus yritettiin syrjäyttää.

Hollanden keskiöisessä puheessa oli piirteitä siitä, että puhe olisi kirjoitettu ennalta – toisin sanoen hätätilan julistamispäätöksen suhteen, mikä on varsin radikaali poliittinen päätös:

Hyvät maanmieheni

Puhuessani tällä hetkellä, Pariisin alueella on meneillään laajuudeltaan ennennäkemättömiä terroristi-iskuja. Kuolleita on tusinoittain, monet ovat haavoittuneet. Tilanne on hirveä.

Olemme, minun päätöksestäni, mobilisoineet kaikki mahdolliset joukot terroristien neutralointia ja kyseisten alueiden turvaamista varten. Olen myös pyytänyt vahvistuksia armeijalta. He ovat tällä hetkellä Pariisin alueella varmistamassa, ettei uusia hyökkäyksiä tapahdu.

Olen myös kutsunut kabinetin koolle, kokous pidetään muutaman minuutin kuluttua. [toimenpiteistä ilmoitettiin ennen kabinetin kuulemista]
Kaksi toimenpidettä pannaan täytäntöön: hätätila julistetaan, mikä tarkoittaa että jotkin paikat suljetaan, liikennettä voidaan rajoittaa. Etsintöjä tullaan tekemään, mahdollisesti koko Île-de-Francen (Pariisin suuralue). Hätätila tullaan julistamaan koko [Ranskan] alueelle.

Toinen päätökseni on rajojen sulkeminen. Meidän täytyy varmistaa, ettei maahan saavu yhtäkään rikoksentekijää ja ne, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin, joita olemme valitettavasti joutuneet todistamaan, voidaan pidättää mikäli he yrittävät poistua maasta.

Kauheat koettelemukset riepottelevat meitä jälleen kerran. Tiedämme, mistä ne tulevat, keitä nämä rikolliset ovat, keitä nämä terroristit ovat.

Näinä vaikeina hetkinä, meidän täytyy – ajattelen siis uhreja, heidän perheitään sekä haavoittuneita – osoittaa myötätuntoa ja solidaarisuutta. Mutta meidän täytyy myös osoittaa yhtenäisyyttä ja tyyneyttä.

Kohdatessaan terroria, Ranskan tulee olla vahva, sen täytyy olla vankkumaton ja valtiollisten viranomaisten järkkymättömiä. Ja sitä olemme.

Meidän tulee myös ottaa vastuu.

Terroristit haluavat pelotella meitä ja että olemme pelon vallassa. On todellakin syytä olla peloissaan. On olemassa pelko, mutta tätä pelkoa vastassa on kansakunta, joka osaa puolustaa itseään, joka osaa laittaa voimansa liikkeelle ja, jälleen kerran, päihittää terroristit.

Ranskan kansalaiset, operaatiot eivät ole vielä päättyneet. Vielä on jäljellä joitain, jotka ovat erittäin haastavia. Tällä hetkellä turvallisuusjoukot valmistelevat hyökkäystä, erityisesti Pariisin alueella. Pyydän teitä säilyttämään luottamuksenne turvallisuusjoukkoihin, jotka puolustavat maata terroristi-iskuilta.

Kauan eläköön Tasavalta, kauan eläköön Ranska.

 

Ranska on hyökkäysten kohteena, meidän tulee puolustaa itseämme.

Poliittinen diskurssi muistuttaa osin 9/11-hyökkäysten aikaa ja puheet George W. Bushin sekä muiden puheita.

Mediassa Pariisin marraskuun 13. iskuja verrattiin välittömästi 9/11 iskuihin, vihjaillen että Ranska on sodassa ja että väitetty Islamilaisen valtion hyökkäys on toimeenpantu etäältä, toisin sanoen Lähi-idästä.

 

Poliisivaltiomaiset toimenpiteet

Presidentti Hollande määräsi, ilman minkäänlaista keskustelua tai konsultointia Ranskan kansalliskokouksen kanssa, hätätilan julistamisesta koko Ranskan alueelle, yhdistettynä Ranskan rajojen sulkemiseen, väitetysti terroristien maahan pääsyn estämiseksi ja jotta terroristiepäillyt eivät pääse poistumaan maasta.

Toimenpiteillä myös annettiin poliisille oikeus suorittaa mielivaltaisia pidätyksiä ja kotietsintöjä ilman etsintälupaa Pariisin metropolialueella, mikä avaa oven mahdollisille Ranskan muslimiväestöä vastaan suunnatuille vihakampanjoille.

Kyseiset mittavat poliisivaltiomaiset toimenpiteet (mukaan lukien habeas corpus –menettelyn mitätöinti), jotka presidentti Hollande määräsi käytettävän, päätettiin ennen ja ilman rikosilmoitusta. Alustavat tutkinnat vahvistivat kuuden terroristin osallisuuden. Ei ole näyttöä maanlaajuisesta terroristiverkostosta.

Mutta kuten aiemmin mainitsimme, Ranskan tiedustelu, joka lausuntojen mukaan “ennusti” mahdollisen 9/11-tyylisen hyökkäyksen, on varmasti saattanut Hollanden ajantasalle tilanteesta.

Paris Match –lehden 2. lokakuuta 2015 numerossa Ranskan ennustettiin olevan Islamilaisen valtion, “terroristiarmeija, jonka potentiaali on rajaton” ykköskohde… Sen [Islamilaisen valtion] uhka ja muuntautumiskyky viittaa siihen, ettei kykymme vastata terrorismiin ole enää niin korkea kuin mitä se oli aikaisemmin.”

[3]

Presidentti Hollande olettaa jihadistien olleen iskujen takana, mutta hänen pitäessään puhetta, ei ollut todisteita poliisilähteistä, jotka olisivat tukeneet hänen lausuntojaan.

Lisäksi, mitä tulee Bataclan-konserttisaliin, paikalla oli yli tuhat ihmistä rock-konsertissa. Tutkinnassa on vahvistunut, että kamikaze-terroristeja oli neljä, jokainen heistä kuoli. Kuten tammikuun 2015 Charlie Hebdon ja kosher-kaupan terroristihyökkäysten tapauksessa, terroristit tapettiin sen sijaan että heidät olisi pidätetty ja asetettu syytteeseen.

Oliko poliisilla tarkoitus ottaa heidät kiinni elävänä?

Lisäksi, media pidettiin etäällä eikä heidän sallittu raportoivan siitä, mitä konserttisalissa tapahtuu. Heitä estettiin puhumasta traagista tapausta todistaneiden henkilöiden kanssa.

Samaan aikaan astui voimaan ulkonaliikkumiskielto.

Presidentti Obama julisti varhain illalla “terrorismin vastaisen sodan” jatkamista:

Presidentti: Hyvää iltaa kaikille. Haluan vain kommentoida lyhyesti Pariisin tämäniltaisia hyökkäyksiä. Jälleen kerran, olemme todistaneet järkyttävää tapausta, jonka tarkoituksena on terrorisoida viattomia siviilejä. Hyökkäys ei ollut vain Pariisia tai Ranskan kansaa vastaan, kyse on hyökkäyksestä kaikkea ihmisyyttä ja jakamiamme universaaleja arvoja vastaan.

Olemme valmistautuneita ja valmiita tarjoamaan mitä tahansa apua, mitä Ranskan hallitus ja kansa tarvitsevat. Ranska on vanhin liittolaisemme. Ranskan kansa seisoo jälleen rinta rinnan Yhdysvaltain kanssa. Lisäksi haluamme tehdä selväksi, että seisomme heidän rinnallaan terrorismin ja ekstremismin vastaisessa taistelussa.Aiomme tehdä kaiken, mitä ikinä se vaatiikaan, auttaaksemme Ranskan kansaa ja kansakuntia kautta maailman saattamaan kyseiset terroristit oikeuden eteen, ja käymme jokaisen terroristiverkoston kimppuun, joka käy meidän väkemme kimppuun.

Emme vielä tiedä tapahtumien kaikkia yksityiskohtia. Olemme olleet yhteydessä Ranskan viranomaisten kanssa, välittääksemme syvimmät osanottomme menehtyneiden perheille, rukoilleet haavoittuneiden puolesta ja ajatelleet heitä. Olemme tarjonneet kaiken tukemme heille. Tilanne on vielä päällä.Tilanne on sydäntäsärkevä. Ja täällä Yhdysvalloissa tiedämme toden totta miltä se tuntuu. Olemme itse käyneet läpi vastaavanlaisia välikohtauksia. Ja milloin tahansa tämänkaltaisia hyökkäyksiä onkaan tapahtunut, olemme aina voineet luottaa siihen, että Ranskan kansa seisoo rinnallamme. He ovat olleet korvaamaton yhteistyökumppani terrorismin torjunnassa ja samalla tavoin aiomme pysyä heidän lähellään.

Obama on lupautunut auttamaan Ranskan kansaa terroristien jahtaamisessa. Ranska on osallistunut Obaman pommituskampanjaan, joka aloitettiin elo-syyskuussa 2014 ja jotka on teorian tasolla suunnattu ISISiä vastaan.

Obama kuvaa Hollandea “korvaamattomaksi yhteistyökumppaniksi” terrorismin vastaisessa toiminnassa. Vastaavasti Hollande viittaa Islamilaiseen valtioon sanoin “Tiedämme, mistä [Syyriasta, Irakista] ne tulevat, keitä nämä rikolliset ovat, keitä nämä terroristit ovat.”

Siviilisaatioiden yhteentörmäys tulee esiin Obaman lausunnosta: “kyse on hyökkäyksestä kaikkea ihmisyyttä ja jakamiamme universaaleja arvoja vastaan.”

 

Ketkä ovat terroristien takana?

Mitä Ranskan media jättää mainitsematta näistä traagisista tapahtumista on se, että sekä Yhdysvallat että Ranska, puhumattakaan Britanniasta, Turkista, Saudi-Arabiasta, Qatarista ja Israelista, tukevat salaa lukuisia Al-Qaedaan kytköksissä olevia terroristiryhmittymiä Syyriassa ja Irakissa, mukaan lukien Al-Nusraa ja Islamilaista valtiota.

Ranska on Islamilaisen valtion uhri, mutta samaan aikaan Yhdysvallat ja sen liittolaiset, mukaan lukien Ranska, ovat Islamilaisen valtion, joka on Al-Qaedaan yhteydessä oleva toimija, “valtiollisia sponsoreita”.

Unohtamatta sitä, että Yhdysvallat on tukenut Al-Qaedaa ja sen yhteistyöjärjestöjä lähes puolen vuosisadan ajan, Afganistanin sodan ajoista lähtien. Pakistaniin perustettiin CIA:n harjoitusleirejä. Kymmenen vuoden ajanjaksolla, vuodesta 1982 vuoteen 1992, CIA on rekrytoinut noin 35 000 jihadistia 43 islamilaisesta maasta taistelemaan Afganistanin jihadiin. Reaganin hallituskaudelta alkaen Washingon on tukenut islamistista terroristiverkostoa.

Lähi-idän nykytilanteessa länsimainen sotilasliittouma rekrytoi ja kouluttaa terroristeja. Nato ja Turkin ylin johto ovat olleet vastuussa ISISin ja Al-Nusran palkkasotilaiden rekrytoinnista Syyrian kapinan alusta, vuoden 2011 maaliskuusta lähtien. Israelin tiedustelulähteiden mukaan tarkoituksena oli:

“kampanja tuhansien vapaaehtoisten muslimien värväämiseksi Lähi-Idän maista ja muslimimaailmasta taistelemaan Syyrian kapinallisten rinnalla. Turkin armeija tulisi majoittamaan vapaaehtoiset, kouluttamaan heidät ja turvaamaan heidän kulkunsa Syyriaan.” (DEBKAfile, NATO to give rebels anti-tank weapons, 14. elokuuta 2011).

[4]

ISILin joukoissa on länsimaisia erikoisjoukkoja ja länsimaiden tiedusteluoperatiiveja. Britannian erikoisjoukot ja MI6 ovat kouluttaneet jihadistikapinallisia Syyriassa.

Iskujen arkkitehdiksi väitetty Islamilainen valtio (ISIS) oli alunperin al-Qaedan sidosjärjestö. Yhdysvaltain tiedustelu loi sen yhteistyössä Britannian MI6:n, Israelin Mossadin, Pakistanin aselajien välisen tiedustelupalvelun (ISI) ja Saudi Arabian tiedustelupalvelun (GIP), Ri’āsat Al-Istikhbārāt Al-’Āmah, kanssa.

[5]

ISISin prikaatit olivat mukana USA-NATO:n tukemassa Syyrian kapinassa, joka oli suunnattu Bashar al-Assadin hallintoa vastaan. Elo-Syyskuusta 2014 lähtien ne ovat olleet Obaman valheellisen terrorismin vastaisen kampanjan kohteena. Todisteet kuitenkin osoittavat, että länsiliittouma suojelee ISISiä.

Mitä tulee Ranskaan, Washington Postin kirjoitus vuodelta 2011, otsikolla “Ranska lähetti aseita Libyan kapinallisille,”, vahvistaa Ranskan hallituksen tukeneen Al-Qaedaan sidoksissa olevaa Libya Islamic fighting Group (LIFG) –ryhmää.

Ranskan viranomaiset ilmoittivat keskiviikkona, että he olivat aseistaneet Libyan kapinallisia, mikä on ensimmäinen kerta kun Nato-maa on kertonut tarjonneensa suoraa aseellista tukea vastustajilleen [LIFG:lle] …

Tony Cartaluccin mukaan (Global Research: tammikuu 8, 2015)

Jos Hollanden edeltäjä, entinen presidentti Nicolas Sarkozy on se, joka teki päätöksen astua runneltuun Libyaan Naton väliintulon kynnyksellä – mihin lukeutui, ranskalaisten aseiden terroristeille lähettämisen lisäksi, ranskalaisten koneiden tarjoama ilmasuoja näille terroristeille, kun he suorittivat hirmutekoja ja kansanmurhaa – Hollande jatkaisi Sarkozyn aikakauden käytäntöjä, sekä Libyassa että tällä hetkellä Syyriassa.

Vuoden 2013 alussa Ranska lähetti aseita, koalitiopartnereidensa tavoin, Syyriassa toimiville jihadistikapinallisille, kuten Al-Qaedaan yhteydessä olevalle Al-Nusran rintamalle, joita Ranskan Le Monde kuvaili “maltillisiksi”:

Yhdistyneiden Kuningaskuntien ulkoministeri William Hague ja hänen ranskalainen virkaveljensä Lauren Fabius ovat pyrkineet poistamaan EU:n aseidenvientikiellon itsejulistautuneille ’kapinallisille’, jotka ovat tuhonneet Syyriaa tähän mennessä yli kahden vuoden ajan. Lukuisista piilevistä syistä tulee ottaa selvää ennen kuin nämä diplomaattiset (osa voisi kutsua niitä sotilaallisiksi) manööverit asetetaan kontekstiin.

Ensinnäkin, kaikkein selkein ongelma on se, jos UK:n ja Ranskan sallitaan vapaasti aseistavan valitsemiaan ’kapinallisia’ Syyriassa, tämänkaltainen menettelytapa on kansainvälisen lain vastainen, ja se tulee, kuten aiemmin on osoitettu, jatkamaan kuolleisuuslukujen nousua ja ongelmia Syyriassa. Kuten Oxfamin asekontrollista vastaava kommentoi: “Lisäaseistuksen toimittaminen Syyriaan voi vain pahentaa siviileiden kannalta helvetillistä tilannetta. Jos UK ja Ranska aikovat pitää kiinni lupauksistaan – mukaan lukien niistä, joista on päätetty uudessa asekauppasopimuksessa – heidän ei yksinkertaisesti tule lähettää aseita Syyriaan.”

Tuore kehityskulku osoittaa, että ISIS ja Al-Nusra ovat liittoutuneet keskenään. (Philip Greaves, Under the Disguise of The “Battle against Terrorism”: The U.S., Britain and France Support “Al Qaeda in Syria”, Global Research, 28. kesäkuuta 2013)

 

Todisteet osoittavat että samalla kun Venäjä iskee Syyriassa ISISin tukikohtia vastaan, länsiliittouma tukee Islamilaisen valtion terroristeja.

Väite, jonka mukaan Pariisin hyökkäykset ovat Ranskan vastainen kostoisku, on kyseenalainen ja ristiriitainen, kun otetaan huomioon todisteet, jotka osoittavat että Ranska on aseistanut jihadistikapinallisia Syyriassa, mukaan lukien Al-Nusraa ja ISISiä.

 

Yhteenveto

Marraskuun 13. päivänä Ranska joutui huolellisesti organisoidun terroristihyökkäyksen kohteeksi, jossa iskettiin eri puolille Pariisin metropolialuetta, minkä seurauksena yli 140 kuoli. Islamilainen valtio todettiin rikoksen suunnittelijaksi.

Traagisia tapahtumia käsittelevissä uutisissa vihjailtiin, että jihadistit ovat hyökänneet Ranskassa.

Mutta samanaikaisesti maat, kuten Ranska, jotka väittävät joutuneensa terrorismin uhreiksi, ovat sekaantuneet tiedustelupalveluidensa kautta terroristijärjestöjen tukemiseen Lähi-idässä. Tätä kutsutaan “maailmanlaajuiseksi sodaksi terrorismia vastaan”.

Ristiriitaisuus täytyy muotoilla tarkasti poliittisella tasolla. Maailmanlaajuinen terrorismin vastainen sota on valhe, jonka avulla oikeutetaan poliisivaltiomaiset toimenpiteet.

Hätätila antaa poliiseille oikeudet pidättää pelkän epäilyksen vuoksi kautta Ranskan.

Vihjepuhelimia avataan. Kansalaisia kehoitetaan soittamaan ja ilmoittamaan kaikesta, mitä he pitävät epäilyttävänä.

Kansalaisoikeudet on evätty.

Pariisissa tehdään mielivaltaisia pidätyksiä ilman pidätysmääräyksiä.

Hyökkäykset voivat lisätä islaminvastaisuutta.

 

Lähde: GlobalResearch [6]

Lue myös:

Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa! [7]
Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana? [8]
Pudottiko USA:n ja Israelin tukema ISIS venäläiskoneen? Perustelut [9]
Näitä Obama ei halua sinun tietävän: 26 asiaa liittyen ISIL-järjestöön [10]