- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pariisin iskun varjolla vaaditaan poliisivaltiota ja poliittisia kuolemantuomioita

Kuten arvata saattoi, käytetään Pariisin joukkomurhaa tekosyynä eurooppalaisen kantaväestön vainolle. Poliittinen eliitti ei tahdo rajoittaa siirtolaistulvaa vaan tehdä EU-maista täysiverisiä poliisivaltioita.

Perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström on vastuussa syksyisestä lakiuudistuksesta, joka määritteli maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi (1 [1], 2 [2]). Hieman tämän jälkeen hän osallistui eduskunnan ”rasismikeskusteluun”, jossa hän antoi tukensa [3] kaikille tiedotusvälineille, jotka ovat alkaneet sensuroida maahanmuuttokriittistä keskustelua uutisten kommenttiosioissa.

Nyt Lindström jatkaa taisteluaan poliittisia toisinajattelijoita vastaan vaatimalla kuolemantuomiota ”terroristeille”. [4]Ehdotuksesta tekee erittäin vaarallisen se, että Lindströmin ja muun EU-eliitin lakitulkinnat ja kielenkäyttö ovat vähintään hämäriä. Lindströmin ministeriön mielestä pelkkä maahanmuuton vastustaminen on mafiatoimintaa. Ranskassa Charlie Hebdon jälkeen on voinut saada terrorismituomioita [5]vain kertomalla juutalaisvastaisia vitsejä. Ketkä kaikki Lindström oikein tahtoo ohjata teloitusjonoon?

paairti [6]

Hallituksen sylikoira Yleisradio [7]onkin tehnyt kaikkensa yhdistääkseen islamistimaahanmuuttajien terrorismin ”äärioikeistoon” mitä kummallisemmilla aasinsilloilla.

Myös Ruotsissa vaaditaan poliisivaltiota [8], mutta hieman pehmeämmin keinoin. Pariisin iskujen ja länsinaapurin oman terroristijahdin jälkeen pääministeri Stefan Löfven totesi, että ”Ruotsi on ollut hieman naiivi” politiikassaan. Löfven ei ”tietenkään” tarkoittanut Ruotsin pahamaineista maahanmuuttopolitiikkaa [9]vaan poliittisten toisinajattelijoiden vainoa.

Löfvenin mukaan hallitus on kohdellut mielipiderikollisia liian lempeästi. Hänen mielestään Ruotsin on säädettävä uusia terrorismilakeja, jotka antavat viranomaisille oikeuden asentaa viruksia kansalaisten tietokoneille ja vakoilla mielivaltaisesti kaikkia väärinajattelijoita.

Agendalla on myös valvontakameroiden määrän lisääminen entisestään ja erilaiset biometriset tunnisteet, joiden avulla ”isoveli” voisi seurata kansalaisten jokaista liikettä. Koska maahanmuutostahan [10]Ruotsin terrorismiongelma ei johdu.

Mielipiderikollisten jahti on käynyt kuumana myös Saksassa [11], jossa on Pariisin iskujen jälkeen tehty ratsioita maahanmuuttoa vastustavien Internet-kirjoittajien koteihin. Ranskassa [12]on puolestaan julistettu poikkeustila, minkä turvin kansalaisten oikeusturvaa ja yksityisyydensuojaa on rajoitettu. Koko Euroopasta on tehty maahanmuuttajarikollisten sijaiskärsijöitä.

Pollardin vapauttamiseksi kampanjoineiden juutalaisjärjestöjen mukaan vakoilusta ei tule rangaista, kun se tehdään Israelin hyväksi. [13]

Pollardin vapauttamiseksi kampanjoineiden juutalaisjärjestöjen mukaan vakoilusta ei tule rangaista, kun se tehdään Israelin hyväksi.

Samalla kun länsi kiristää ”turvatoimiaan”, päätti Yhdysvallat antaa symbolisen lahjan rikollisvaltio Israelille. Amerikan historian vaarallisimmaksi vakoojaksi kutsuttu juutalainen Jonathan Pollard (1 [14], 2 [15]) vapautettiin vankilasta [16]juutalaisten lobbausjärjestöjen vuosikymmeniä jatkuneen kampanjoinnin päätteeksi.

Etenkin WTC-iskujen jälkeen amerikkalainen oikeusjärjestelmä on tunnettu ankaruudestaan vakoojia ja terroristiepäiltyjä kohtaan, mutta juutalainen Pollard nauttii terrorismihysterian riivaamassa lännessä harvinaisesta etuoikeutetusta asemasta. Pollard kertoi vakoilleensa Israelille, koska tunsi juutalaisen verenperimänsä velvoittavan siihen.

 

Lue myös:

Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa! [17]
Pariisin terrori-iskut – 9/11 Ranskan tyyliin [18]
Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana? [19]