”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Pankkiirit loivat velkajärjestelmän

Tausta: Pankkiirit loivat velkajärjestelmän

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Meidän täytyy osoittaa kunnioitusta pankkiireille.

Pankkiirien eliitti kehitti marraskuussa 1910 Jekyllin saarella loistavan idean: he suunnittelivat ottavansa Yhdysvallat konkreettisesti haltuunsa omistamalla veronmaksajien varallisuuden ja maan rikkaudet. Kaikki on mennyt juuri niin kuin G. Edward Griffin kuvaa teoksessaan Creature from Jekyll Island (1994).

Saarella käydyssä kokouksessa luotiin Yhdysvaltojen Keskuspankki pankkialan kartellin tavoitteiden mukaisesti. Pankkiirit suunnittelivat tapaa, jolla voisi suojella jäsenpankkia kilpailulta ja vakuuttaa kongressille ja Amerikan kansalle, että tämä kartelli on Yhdysvaltojen hallituksen virasto tai ministeriö.

Keskuspankin luominen jää Yhdysvaltojen historian suurimmaksi tragediaksi. Hallitus luovutti keskuspankille oikeuden painaa maan valuuttaa ja periä korkoa voittoa tavoittelevilta yrityksiltä, joissa on ulkomaalaisia osakkeenomistajia. Keskuspankille annettiin yksinkertaisesti oikeus painaa valtavia määriä rahaa tyhjästä ja sitten periä korkoa amerikkalaisilta veronmaksajilta.

Lue lisää:

Pankkien velkaorjuudessa

Luota pieniin pankkeihin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*