”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Pankinjohtaja murhattiin keskellä päivää

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Albanian suurimpiin kuuluvan Credins-pankin johtaja Artan Santo ammuttiin torstaina toimistonsa läheisyydessä. Surma on jatkoa lukuisille tänä vuonna tapahtuneille hämärille pankkiirikuolemille.

Huhtikuussa uutisoimme korruptoituneen liechtensteiniläispankki Frickin toimitusjohtajan surmasta. Tuolloin asemies oli pankin entinen rahastonhoitaja ja ”Liechtensteinin Robin Hoodiksi” itseään kutsunut Jürgen Hermann.

Santon ampujia ei sen sijaan ole vielä selvitetty. Kaksi moottoripyörällä liikkunutta naamioitunutta miestä ampuivat Santoa ainakin viisi kertaa Albanian pääkaupunki Tiranan keskustassa. Credinsin lisäksi tunnettu liikemies omisti lukuisia mediayhtiöitä.

Albanian keskuspankki antoi pian surman jälkeen julkilausuman, jossa se kiisti, että asemiesten toiminta voisi horjuttaa pankkijärjestelmän vakautta. Demokraattipuolue epäili ampujia mafiamiehiksi.

Lue myös: Iran hirtti vihatun pankkihuijarin

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*