”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Pakistanilaisten fyysikkojen ja asiantuntijoiden mukaan Yhdysvallat käyttää kemiallisia aseita

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Pakistanilaiset fyysikot ja muut alan asiantuntijat ovat antaneet lausunnon, jonka mukaan Yhdysvallat käyttää kiellettyjä kemiallisia aseita Pakistanin Afganistanin rajalla sijaitseville heimoalueille tekemissään ilmaiskuissa.

Ilmaiskuja tehdään miehittämättömien lentokoneiden avulla. Lentokoneet ovat tyypiltään ilmeisesti samantapaisia UAV-koneita, joita Robonic Ltd. testaa Kemijärvellä.

YK ei ole antanut Yhdysvalloille lupaa hyökätä Pakistaniin.

Iskujen kohteeksi joutuneilla siviileillä on mm. hengitystieongelmia, silmävaivoja, ihottumia, verisyöpää ja outoja sairauksia, raportoi PressTv Peshawarista. Myös alueella kasvatettu karja oirehtii ja maanviljelys on surkeassa kunnossa.

Waziristanin alueelta, joka on aiemmin ollut pääkohde Yhdysvaltain tekemille ilmaiskuille, on raportoitu vastaavaa.

Washingtonin mukaan ilmaiskujen kohteet ovat sotilaallisia. Väitettyjen sotilaskohteiden iskuissa on kuollut satoja siviilejä sitten vuoden 2008.

Yhdysvallat ei ole julistanut virallisesti sotaa Pakistania vastaan.

 

Lähteet:

video http://tv.globalresearch.ca/2011/06/pakistan-toxic-chemicals-us-drone-strikes

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=20633

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*